2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaçtım kızlar işlerim var biraz yarın da büyük ihtimal kayınvalidemler gelecek en az bir hafta kalacaklar giremem merak etmeyin

hersey allahtan tabıkı ama bızım komsuda da sorun gorduler ve kadın bebegı dunyaya getırdı.sımdı cocuk 15 yasında ama 1 yasındakı cocuk gıbı ve aannesı vefat ettı babası baskasını aldı hasta ananesı bakmaya calısıyokı kadıncagız kendısıne bakamıo.
allah kımseyı ole bı durumla karsılastırmasın karar vermek cok zor

anladım cnm. Hayırlısı ne diyelim

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, başım sıkışınca yine size koşarım
hepinize güzel, rahat, sorunsuz hamilelikler diliyorum..
Aşure gününüz de mübarek olsun, bugün bebeklerimiz için de bol bol dua edelim
ben kaçtım..

cok sagol..bu arada kizlar annem dediki bugun evinize biseyler alin meyve kuruyemis cok bereketli olurmus :))

allah korusun allah göstermesin. Ama bende bile bile lades diyemem herhalde. Bi sürü tetkikler var artık çağımızda bana ters geliyor. özürlü bir çocuk doğurmak. Bilerek onu bu hayata mahkum etmek. Allah korusun. .

cok sagol..bu arada kizlar annem dediki bugun evinize biseyler alin meyve kuruyemis cok bereketli olurmus :))

evet bende bugun muharrem ayının 10.günü olduğundan alışveriş yapacağım evime .. Mübarek gün.. Oruç tutanlara allah kabul etsin diyorum. Evinize bi kaç bişey almayı unutmayın. Bereketli olsun..

hey ben geldim nasılsınız kızlar

benim morelım 0 yıne cok fenayım kaynanam tabıkı sebep yarın izinliyim vede öğleden sonra eşim kızım ben gezmeye gıdecektık ve oradanda anneme gececektık eşimin annemlerın orada idmanı var akşam 11 de bıtıyo donuste kızımla benı alacaktı ama dun kaynanam sakın ızın gününe plan yapma kusurada bakma o gun dıp köşe temizlik var dedi :.( kafayı yicem ya kendisi köye gitti 1 ay kaldı geldi ablasına hendeğe gitti 15 gün kaldı geldi ablasının oğluna beylik düzüne gitti 3 gün kaldı eee artık bende kızımla biyerlere gıdeyım dımı ama annemler 1,5 aydan fazla oldu elvinayı görmeyeli kaynıma dedim arabayı verırmısın yarın diye kıyametı kopardı benım işim var sen otur evde anneme yardım et temızlık yap diye böyle böyle o gidiyo dıyınce o 53 yasında 30 dan sonra sende gezersın demezmı kafayı yedım eşimi aradım anlattım evdeydi konusamadık of of ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaa

Comely kız nerelerdesin hiç yamayınca kaynananı gırtlakladın sandım:)))))))

keşke nerdeeeeeeeeeeee onu öldürmek istiyorum ya şeytan diyokı gönül hanımla konus bu hafta izin yapmaaaa izin vermemişler gibi eve de söyle yada mantıklı olim diyorum aynı evde kötü olma izin yap temızlık yap akşama kadar ama bu haksızlıkkkkkkkkkkkkkkkk o sürtük gibi kızımla gezerken ben neden gezemıyorumkıııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

ya comely sankı eskı zamanlar (ananemlerden felan kayınvalıdelerı) hakkında bısıler dınlıo gıbı okudum..
nasıl bır kaynanna bu ya

kaynın ne hakla sana kafa tutuyor anlamadım.. Neyse aile işlerine karışmıyım. Cnmeşine havale et o ilgilensin. üzme kendini sen.

ya comely sankı eskı zamanlar (ananemlerden felan kayınvalıdelerı) hakkında bısıler dınlıo gıbı okudum..
nasıl bır kaynanna bu ya

lanet olsun diyorum hamileyim rabbım duysun sesımı bişekilde cıksın hayatımızdan benı eşimle başbaşa bıraksın ölüyosda ölsün yada ben öleyimmmmmmm bunun başka yolu yok ben dayanamıyorum artık kocamı doldurmalar falan dayanamıyorum bennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…