ege04, canim ben apandist agrisi olmasindan korktum dun gece. Gozume uyku girmedi korkudan. Sanirim ev ne kadar sicak olursa olsun ve ne kadar terlik giyersem giyeyim, corapsiz oldugum gunler bu agri daha cok artiyor. Bugun daha kalin giyinecegim denemek icin.
2li test,3lu test konusuna gelince.. 29 yasindayim. Burdaki doktorum, yasim ve aile saglik hikayeme gore bu tur bir teste ihtiyac olmadigini, eger istersem yaptirabilecegimi soyledi. Ablamin 2 cocugu var. ıkisinde de yaptirmadi. Cunku ne gelirse allah'tan dedi. Yani allah korusun bebekte bir anormallik tespit edilse, hayatina son vermek (allah korusun) onun yasama hakkini elinden almak dedi ve yaptirmadi. Ben de bu sebeplerden kararsizim canim..umarim izah edebilmisimdir..
ben kaçtım kızlar işlerim var biraz yarın da büyük ihtimal kayınvalidemler gelecek en az bir hafta kalacaklar giremem merak etmeyin
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, başım sıkışınca yine size koşarım
hepinize güzel, rahat, sorunsuz hamilelikler diliyorum..
Aşure gününüz de mübarek olsun, bugün bebeklerimiz için de bol bol dua edelim
ben kaçtım..
hersey allahtan tabıkı ama bızım komsuda da sorun gorduler ve kadın bebegı dunyaya getırdı.sımdı cocuk 15 yasında ama 1 yasındakı cocuk gıbı ve aannesı vefat ettı babası baskasını aldı hasta ananesı bakmaya calısıyokı kadıncagız kendısıne bakamıo.
Allah kımseyı ole bı durumla karsılastırmasın karar vermek cok zor
ticker linkini nerde buldun canım bende ordan alıp kpoyalayayım
allah korusun allah göstermesin. Ama bende bile bile lades diyemem herhalde. Bi sürü tetkikler var artık çağımızda bana ters geliyor. özürlü bir çocuk doğurmak. Bilerek onu bu hayata mahkum etmek. Allah korusun. .
cok sagol..bu arada kizlar annem dediki bugun evinize biseyler alin meyve kuruyemis cok bereketli olurmus :))
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bu adresten ticker'Inı oluşturabiliyorsun
Comely kız nerelerdesin hiç yamayınca kaynananı gırtlakladın sandım:)))))))
hey ben geldim nasılsınız kızlar
benim morelım 0 yıne cok fenayım kaynanam tabıkı sebep yarın izinliyim vede öğleden sonra eşim kızım ben gezmeye gıdecektık ve oradanda anneme gececektık eşimin annemlerın orada idmanı var akşam 11 de bıtıyo donuste kızımla benı alacaktı ama dun kaynanam sakın ızın gününe plan yapma kusurada bakma o gun dıp köşe temizlik var dedi :.(kafayı yicem ya kendisi köye gitti 1 ay kaldı geldi ablasına hendeğe gitti 15 gün kaldı geldi ablasının oğluna beylik düzüne gitti 3 gün kaldı eee artık bende kızımla biyerlere gıdeyım dımı ama annemler 1,5 aydan fazla oldu elvinayı görmeyeli kaynıma dedim arabayı verırmısın yarın diye kıyametı kopardı benım işim var sen otur evde anneme yardım et temızlık yap diye böyle böyle o gidiyo dıyınce o 53 yasında 30 dan sonra sende gezersın demezmı kafayı yedım eşimi aradım anlattım evdeydi konusamadık of of ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaa
hey ben geldim nasılsınız kızlar
benim morelım 0 yıne cok fenayım kaynanam tabıkı sebep yarın izinliyim vede öğleden sonra eşim kızım ben gezmeye gıdecektık ve oradanda anneme gececektık eşimin annemlerın orada idmanı var akşam 11 de bıtıyo donuste kızımla benı alacaktı ama dun kaynanam sakın ızın gününe plan yapma kusurada bakma o gun dıp köşe temizlik var dedi :.(kafayı yicem ya kendisi köye gitti 1 ay kaldı geldi ablasına hendeğe gitti 15 gün kaldı geldi ablasının oğluna beylik düzüne gitti 3 gün kaldı eee artık bende kızımla biyerlere gıdeyım dımı ama annemler 1,5 aydan fazla oldu elvinayı görmeyeli kaynıma dedim arabayı verırmısın yarın diye kıyametı kopardı benım işim var sen otur evde anneme yardım et temızlık yap diye böyle böyle o gidiyo dıyınce o 53 yasında 30 dan sonra sende gezersın demezmı Kafayı yedım eşimi aradım anlattım evdeydi konusamadık of of ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaaaa
ya comely sankı eskı zamanlar (ananemlerden felan kayınvalıdelerı) hakkında bısıler dınlıo gıbı okudum..
nasıl bır kaynanna bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?