- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
şimdi bana akşama ne yemek yapacaksınız söyleyin.. Akşama yemeğim yok. Annemde işim var evimde temizlik yapıyorum kızı okuldan alırım sadece dedi. Ne yemek yapsamm((((((
Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum.Bir yandan iş yapıp bir yandan sizi okumaya çalışıyorum.Kuzu hoşgeldin, iyi olmana sevindim.senin geldiğin belli oluyor gerçekten.Daha bi neşeli oluyo burası.Allah neşenizi bozmasın :)))
yeşil mercimek yemeği yap hem yapmasıda çok kolay ben çok severim bide yanına makarna ooh..
yeşil mercimek yemeği yap hem yapmasıda çok kolay ben çok severim bide yanına makarna ooh..
kuzucugum agzına sağlık yaa bugdayı 3 saatmi pişirecem çok değil mi?
Amin kız, senin de neşeni bozmasın...
Ben ne yapayım bacım..Ne desem bu kızlar gülüyooo...
Valla anca pişiyo ama, sen yine de 2,5 saatte bak istersen..
Ama ağzına diri gelmesin..Öbürküleri ekleyince yumuşamıyo çünkü...
Buğday pişmiş olacak, ondan sonra atacaksın..Zaen fasulyeler de pişik oluyo, gerisi 15 dakka özleşmesi için bekleniyo...
yeşil mercimek sevmem(
hmmm o zaman ben şey yapçam onu tarif ediim belki seversin.. stragonof et alcam 150 gr 2 kişiye yetiyo..onu sütlü suda düdüklüde 10 dk pişiriyorum. sonra bu knorr un kremalı mantarlı makarna sosu var.o sosu yapıp etleri onunla kavuruyorum. makarna haşlayıp bunları birbirine karıştırıyorum (kalem makarna genelde) pek bi güzel oluyo. ama ette yemem dersen dahada aklıma bişi gelmio
Yaa süpersin maşallah.Hep iyi olda burda görelim seni. her ne kadar ben fazla yazamasamda sürekli takip ettiğim için seni burda görmeye alışmışım.Bu arada ne becerikli hatunsun sen ya valla öyle bir anlatmışsın ki aşureyi ağzımın suyu aktı :)) Hemen annemi arıcam bana aşure yap diye
senin beceremediğin bişey :)) şaşırdımm. Söyle kız merak ettim aman yaparız bişey olmaz. Hiç olmadı avcumuzu yalar süreriz biyerimize..vala benim de canım bi yemek istiyo da..
Beceremedğim bi yemek...
Söyleyip de canınızı da çektirmeyem..
aaaa çok enteresan bir tarif . Ama uğraşmak lazım hafta sonu denerim hoşuma gitti..hmmm o zaman ben şey yapçam onu tarif ediim belki seversin.. Stragonof et alcam 150 gr 2 kişiye yetiyo..onu sütlü suda düdüklüde 10 dk pişiriyorum. Sonra bu knorr un kremalı mantarlı makarna sosu var.o sosu yapıp etleri onunla kavuruyorum. Makarna haşlayıp bunları birbirine karıştırıyorum (kalem makarna genelde) pek bi güzel oluyo. Ama ette yemem dersen dahada aklıma bişi gelmio
kizlarrrrrrrr ne guzel yemek yapiyonuz yaaaaaaaa..ben en son 1 yil once falan yapmistim sanirimmmmmmmmm
bişi daha bugdayı akşamdan bi taşım kaynt demişsin ya o suyu atıyormuyum ne kadar su koyacam birde
aaaa çok enteresan bir tarif . Ama uğraşmak lazım hafta sonu denerim hoşuma gitti..
Ben buldum kahvaltı yapıcam omlet roka domates zeytin .. Hem hafta içi kahvaltı yapaamıyoruz yaa iyi gelir. Eşimde bayılır kızmda
arada bi bakayımm dedim slm hanımlar
öğle yemeğinden dönüşte badem yağı almaya uğradım aktarbi karışımdan bahsetti badem yağı kantoron yağı ve kakao yağından oluşan badem ve kakaoyu duymuştum ama kontoronu duyanınız varmı bebeğe bir zararı olurmu ben şimdilik sadece badem yağı aldım bi araştırayım dedim size de sorayım istedim
Atma sakın..O su veriyo lezzetini...Bol koy..Aşure yaparken eklemezsin...Suyu azalırsa o zaman ara ara eklersin..Bi de arada karıştır ki dibi tutmasın...Buğday çabuk yapışır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?