2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi bana akşama ne yemek yapacaksınız söyleyin.. Akşama yemeğim yok. Annemde işim var evimde temizlik yapıyorum kızı okuldan alırım sadece dedi. Ne yemek yapsamm((((((

yeşil mercimek yemeği yap hem yapmasıda çok kolay ben çok severim bide yanına makarna ooh..

Amin kız, senin de neşeni bozmasın...
Ben ne yapayım bacım..Ne desem bu kızlar gülüyooo...

kuzucugum agzına sağlık yaa bugdayı 3 saatmi pişirecem çok değil mi?

kuzucugum agzına sağlık yaa bugdayı 3 saatmi pişirecem çok değil mi?

Valla anca pişiyo ama, sen yine de 2,5 saatte bak istersen..
Ama ağzına diri gelmesin..Öbürküleri ekleyince yumuşamıyo çünkü...
Buğday pişmiş olacak, ondan sonra atacaksın..Zaen fasulyeler de pişik oluyo, gerisi 15 dakka özleşmesi için bekleniyo...

hilmi de bana balık yapacak bakalım balık yemeyi deneyeceğim ben normalde yemiyordum

Amin kız, senin de neşeni bozmasın...
Ben ne yapayım bacım..Ne desem bu kızlar gülüyooo...

Yaa süpersin maşallah.Hep iyi olda burda görelim seni. her ne kadar ben fazla yazamasamda sürekli takip ettiğim için seni burda görmeye alışmışım.Bu arada ne becerikli hatunsun sen ya valla öyle bir anlatmışsın ki aşureyi ağzımın suyu aktı :)) Hemen annemi arıcam bana aşure yap diye

bişi daha bugdayı akşamdan bi taşım kaynt demişsin ya o suyu atıyormuyum ne kadar su koyacam birde

yeşil mercimek sevmem(

hmmm o zaman ben şey yapçam onu tarif ediim belki seversin.. stragonof et alcam 150 gr 2 kişiye yetiyo..onu sütlü suda düdüklüde 10 dk pişiriyorum. sonra bu knorr un kremalı mantarlı makarna sosu var.o sosu yapıp etleri onunla kavuruyorum. makarna haşlayıp bunları birbirine karıştırıyorum (kalem makarna genelde) pek bi güzel oluyo. ama ette yemem dersen dahada aklıma bişi gelmio

arada bi bakayımm dedim slm hanımlar
öğle yemeğinden dönüşte badem yağı almaya uğradım aktarbi karışımdan bahsetti badem yağı kantoron yağı ve kakao yağından oluşan badem ve kakaoyu duymuştum ama kontoronu duyanınız varmı bebeğe bir zararı olurmu ben şimdilik sadece badem yağı aldım bi araştırayım dedim size de sorayım istedim

kizlarrrrrrrr ne guzel yemek yapiyonuz yaaaaaaaa..ben en son 1 yil once falan yapmistim sanirimmmmmmmmm

Yok kız,pek becerikli değilimdir..
Ama bi inadım vrdır, kızkenden beriii..
Kocamın anası benden güzel yemek yapamaz,
oğlumun karısı benden güzel yemek yapamaz..

En iyi hatun yemeğini de,anne yemeğini de ben yapacam derdim...
Yoksa beceriklilikle alakam yok..Maksat herif mutlu olsun...

vala benim de canım bi yemek istiyo da..
Beceremedğim bi yemek...
Söyleyip de canınızı da çektirmeyem..
senin beceremediğin bişey :)) şaşırdımm. Söyle kız merak ettim aman yaparız bişey olmaz. Hiç olmadı avcumuzu yalar süreriz biyerimize..

aaaa çok enteresan bir tarif . Ama uğraşmak lazım hafta sonu denerim hoşuma gitti..
Ben buldum kahvaltı yapıcam omlet roka domates zeytin .. Hem hafta içi kahvaltı yapaamıyoruz yaa iyi gelir. Eşimde bayılır kızmda

bişi daha bugdayı akşamdan bi taşım kaynt demişsin ya o suyu atıyormuyum ne kadar su koyacam birde

Atma sakın..O su veriyo lezzetini...Bol koy..Aşure yaparken eklemezsin...Suyu azalırsa o zaman ara ara eklersin..Bi de arada karıştır ki dibi tutmasın...Buğday çabuk yapışır..

bi kere yaparsan anlarsın çok kolay bişi valla..

kahvaltı en süperi biz dün yaptık :)))

canım duymadım o yağı
kızlar ben bişey sürmedim sürmemde huylanırım yağlı yağlı.. Bi çatlak patlakta olmadı anama çekmişim..

Atma sakın..O su veriyo lezzetini...Bol koy..Aşure yaparken eklemezsin...Suyu azalırsa o zaman ara ara eklersin..Bi de arada karıştır ki dibi tutmasın...Buğday çabuk yapışır..

hımm suyu çok gibi bir problem olmaz demi :) ilk önce kendime yapayım güzel yaparsam çokça yapıyım dağıtırım o zaman sağolasın kuzucum agzına ellerine sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…