bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))
kocan hergün gidiyor desene . Bende öuyleydim yaaa elif dedi biz evde yumurta yiyelim razıyım ben evimde uzanmak istiyorum dedi. Adam haklı bende yemekleri alığ geliyorum. Haftada birde annemdeyiz okadrda değil yanii:))
Yok kız,pek becerikli değilimdir..
Ama bi inadım vrdır, kızkenden beriii..
Kocamın anası benden güzel yemek yapamaz,
oğlumun karısı benden güzel yemek yapamaz..
En iyi hatun yemeğini de,anne yemeğini de ben yapacam derdim...
Yoksa beceriklilikle alakam yok..Maksat herif mutlu olsun...
Olur tabi de..Ben az ölçü verdim, ben kazanla yapıyom düdüklüye sığmıyo...O ölçü sığar düdüklüye, yarım saatte bi fıslatır bakarsın..Tam bilmiyom kaç saatte pişer...
Biz 3 kilodan falan yaparız yapınca..Kazan anca alıyo...
bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))
bnm annemler kazanda yapar duduklu kıme yetcekte...
denemek ıcın deyınce dedım duduklude olur:)
Şımaracam haaaa,demek ben olunca daha neşeli topik...
O karı kocanın insafıdır o...Bizim burda oobüslerde ne yer veriyolar, ne bişey...
Hele okul çocukları varsa...Kesinlikle sıkış tepiş gidiyoz.Sen şanslıymışsın...
ben düdüklüde deneyeyim o zaman .. açar bakarım
ay kizlar yemeklerden sonra ben baya bi rahatsiz olmaya basladim. Sisiyorum davul gibi ya
canım ya acaba yediğindenmi..bulgur pilavı yeme mesela bi kaç gün
höyt randevu aldım yarın doktora gitçem sıpamı görcem 4lü test yptırcam :) annemde gelio istanbuldan yarın.. Ooh benden mutlusu yok :)
senın h.sonu asure gunun ozaman.:):):):)
haber verişe bak yaaa deli kız
höyt diyr..hadi bakalım güzel haberler ver bize deli kız
[
aaaa evet bende beceremem anam yapar ben yerim:))
ben arada hisseder gibiyim ama heran değil 1 gün hissediyom bi gün hissetmyom.. Kaç haftalıksın
canım ben 16 bitecek
ne güzel çok şanlısın benim göbeğim kaşınıyor deli gibi ben de huylanıyorum bu kadar kaşındığına göre çok geriliyor diye süreceğim ama sadece badem yağı gözüm yemedi kantoranacanım duymadım o yağı
kızlar ben bişey sürmedim sürmemde huylanırım yağlı yağlı.. Bi çatlak patlakta olmadı anama çekmişim..
:)) gözün aydın canım... bu dörtlü nasıl bişey kaçıncı haftada yapılıyor bide 3lüsümü vardı neye bakılıyor 4lüdehöyt randevu aldım yarın doktora gitçem sıpamı görcem 4lü test yptırcam :) annemde gelio istanbuldan yarın.. ooh benden mutlusu yok :)
ay aynen ya geriliyor karnım iyice zaten davul gibi oldum kendime göre bir de sadece göbeğm kilo aldığında bacaklarımçok cılız kaldı söyleniyorum bazen karnım çok geriliyo belim çok ağrıyo diye şuncacık çocuğu daha taşıyamıyorsun oluyor adım 3kilo olunca ne yapacaksın diyorlaray kizlar yemeklerden sonra ben baya bi rahatsiz olmaya basladim. Sisiyorum davul gibi ya
ne güzel çok şanlısın benim göbeğim kaşınıyor deli gibi ben de huylanıyorum bu kadar kaşındığına göre çok geriliyor diye süreceğim ama sadece badem yağı gözüm yemedi kantorana
:)) gözün aydın canım... bu dörtlü nasıl bişey kaçıncı haftada yapılıyor bide 3lüsümü vardı neye bakılıyor 4lüde
ay aynen ya geriliyor karnım iyice zaten davul gibi oldum kendime göre bir de sadece göbeğm kilo aldığında bacaklarımçok cılız kaldı söyleniyorum bazen karnım çok geriliyo belim çok ağrıyo diye şuncacık çocuğu daha taşıyamıyorsun oluyor adım 3kilo olunca ne yapacaksın diyorlar
bu arada sonradan eklediğin bebiş cicişlerini gördüm inanırmsın gözlerim doldu bakarken..allah nasip eder bebişlerimize inaşalhh...o cicişlerin içinde ayrı bi tatlı olurlar miniklerimiznası heyecanlanıyorum..bi gün harek ettiğini hisetmediğimde telaşlanıyorum istemeden..ama zaten doktorlar erken diyor..ama çok sık hiseediyorum..2 hafta sonrayada randevum var...hem sağlığını hemde gösterrise cinsiyetini öğreneeğim..heyecan doruktaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?