2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))

benım esımde 1 hafta kahvaltı koy hayır demez h.sonu oda yapar ama yınede anne yanında olmak baska tabiii
sımdı senın cocunada bakar ooo
bız surunelım bakıcı ellerındee

valla ya yemek durumuna gore iste haftada 3-4 gidiyoz :) zaten mutlaka her hafta kayinvalidem gelir 1 gece kalir..beni gormeden duramaz..mesela yarin aksam bizde..ne getircek kim bilir mecbur yicez biraz
kocan hergün gidiyor desene . Bende öuyleydim yaaa elif dedi biz evde yumurta yiyelim razıyım ben evimde uzanmak istiyorum dedi. Adam haklı bende yemekleri alığ geliyorum. Haftada birde annemdeyiz okadrda değil yanii:))

evet ya o ben de var.Kocam annesinin yemeklerini özlemesin diye evlediğimizden beri adama ki baya bi kilo aldırdım valla.Ama başardım şimdi benim yemeklerimi daha çok beğenir :)))) Hatta annesine akıl bile verir şunu şöyle yap biz öyle yapıyoruz falan diye. Ama sen de hakkını yeme ha kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım 8 yıllık evliyim hayatımda hiç aşure yapmadım mesela

bnm annemler kazanda yapar duduklu kıme yetcekte...
denemek ıcın deyınce dedım duduklude olur:)

Allahtan kaynanam uzak yiyemiyorum ben
malatyalıyım yağlı salçalı acı yaparız
karadenizli onlar sulu durucak bembeyaz yemek yaparlar.
Ben et severim kocam kızım et yemez. çok seçiciler yaa. Ama ben takmam valla benim cnm istediğini yaparım :))

bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))

benim herifim mızmızdır...
Değişik yiyecek...
Mesela en basitinden patates salatası, hep aynı olmaz, bi bakarsın top top olur, bi bakarsın kat kat,başka salatalarla karışık...
Kokteyller,meyve salataları..
Aşçı olmak çok istemiş ama olamamış..Süslü sever..Kendi de çok güzel yapar...
Ama olmayınca aramaz dediğin gibi...Yeri gelir 2 yumurta kırar gene yer..
Ne yediği değil de, nasıl yediği önemli onun için...

höyt randevu aldım yarın doktora gitçem sıpamı görcem 4lü test yptırcam :) annemde gelio istanbuldan yarın.. ooh benden mutlusu yok :)

valla kuzucum burda da öyle ama inanırmısın gençlerden çok orta yaşlılsr daha duyarlı hamile bayanları görünce hemen kalkıyorlar..hele 17 lik veletler tınlanımoylar..yaşlılara bile yer vermiyolarlar..çok şımarıklar..bilzer öyle yetiştirmicez yavrularımıızı..

canım bu arada şımar tabii...şimdi şıamrmıcazda ne zman şıamrıcaz hihih :))

bu arada sonradan eklediğin bebiş cicişlerini gördüm inanırmsın gözlerim doldu bakarken..allah nasip eder bebişlerimize inaşalhh...o cicişlerin içinde ayrı bi tatlı olurlar miniklerimiz nası heyecanlanıyorum..bi gün harek ettiğini hisetmediğimde telaşlanıyorum istemeden..ama zaten doktorlar erken diyor..ama çok sık hiseediyorum..2 hafta sonrayada randevum var...hem sağlığını hemde gösterrise cinsiyetini öğreneeğim..heyecan doruktaa

canım duymadım o yağı
kızlar ben bişey sürmedim sürmemde huylanırım yağlı yağlı.. Bi çatlak patlakta olmadı anama çekmişim..
ne güzel çok şanlısın benim göbeğim kaşınıyor deli gibi ben de huylanıyorum bu kadar kaşındığına göre çok geriliyor diye süreceğim ama sadece badem yağı gözüm yemedi kantorana
höyt randevu aldım yarın doktora gitçem sıpamı görcem 4lü test yptırcam :) annemde gelio istanbuldan yarın.. ooh benden mutlusu yok :)
:)) gözün aydın canım... bu dörtlü nasıl bişey kaçıncı haftada yapılıyor bide 3lüsümü vardı neye bakılıyor 4lüde
ay kizlar yemeklerden sonra ben baya bi rahatsiz olmaya basladim. Sisiyorum davul gibi ya
ay aynen ya geriliyor karnım iyice zaten davul gibi oldum kendime göre bir de sadece göbeğm kilo aldığında bacaklarımçok cılız kaldı söyleniyorum bazen karnım çok geriliyo belim çok ağrıyo diye şuncacık çocuğu daha taşıyamıyorsun oluyor adım 3kilo olunca ne yapacaksın diyorlar

Vallah canim haklilar ne yapacagiz ozaman :) en rahat 4-6 ay diyorlardi ben daha rahat edemedim vallah bisey bitiyo baska bisi basliyo:) neyse olsun bebisler icin deger.

Benim canm dondurma istiyo ya hava eksilerde ama olsun yinede:)

İnşallah Allah nasip etsin de, sağ salim doğuralım, çıplak da gezdiririz kız..
Bende çok heyecanlanıyorum...
Sen hareketleri hissediyorsun, ben daha hiç hissetmedim..İnşallah evdeyken hissederim..
Düşünsene otobüste falan ilk hissettiğimi..Çığlığı basarım vallaa, bi yandan da ağlarım bebeğim tekme attı bana diyeeee...
Ama o hissetme olaylarını çok merak ediyorum...
İnşallah hem sağlığı yerindedir bebişinin..Hem de cinsiyetini gösterir..Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…