2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin beceremediğin bişey :)) şaşırdımm. Söyle kız merak ettim aman yaparız bişey olmaz. Hiç olmadı avcumuzu yalar süreriz biyerimize..

Kız, beceremediğim çok şey var aslında..
Söylüyom günah benden gitti..
Lahana dolması...Bi türlü saramıyom ya, dağılıyo...
az haşlasam olmuyo, çok haşlasam olmuyoo...
Tembel işi kapuska yapıveriyom ama, dolmanın yerini tutmuyo..
Biz muska sararız mini mini..Hayatta beceremiyom...

ayy benımde buna benzer bısı canım ıstıo kac gunlerdır ama yapmak zor gelıoduuu

herkse merhabalar uzun zamandır giremedim bilgisayarım bozuktu çok ilerlemişsiniz ne güzel aşureler yapılıyo oğlluma hamileyken canım çok istiyordu ama bunda hiç tatlı ile aram yok yarın gideceğim doktora cinsiyeti kesinleşir heralde 2. gebeliği olup bebişin hareketini hisseden var mı acaba ben daha hissetmedim

kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz

keyfiniz yerinde maşalhh hiçç bozulmasınnnn

kuzu olunca ayrı bi neşeli oluyor topik

ben çok fazla katılamıyorum kızlar ama takipp ediyorum sizi..işlerim yoğun..

hı ne anlatıcam sizee;

dün metroda orta yaşlarda 40 civarı diyim karı koca oturyorlardı..kadın kocasını kaldırttı beni oturttu... ve bana sonra kaç aylık diye sordu..ay nası hoşuma gittiii... hamile oldumuz dışardan belli olmaya başladıı artıkın..pek bi mutlu oldum gerçi benimki büyük gözüküyor anacım

hımm suyu çok gibi bir problem olmaz demi :) ilk önce kendime yapayım güzel yaparsam çokça yapıyım dağıtırım o zaman sağolasın kuzucum agzına ellerine sağlık:)

Olmaz..Şeker koyunca falan zaten koyulaşıyo..
Ölçülü koymadığımdan suyu, onun ölçüsünü veremicem de, hani pilav yaparken 1 parmak üstü derler ya, öyle değil bu 5-6 parmak üstü falan oluyo...

lahanayı kaynayan suya acukun batır çıkart ben öle yapıyorum..

Mesela bugun annemdeyiz 2 cesit sebze orda yiyoz..2 cesit baska sebze yapiyo direk onlari aliyorum yarin aksam yemegim hazir oluyo..hafta sonu 3-4 cesit yapiyo gidip aliyoz yine..cumartesileri balik yapiyo gidiyoz yine..kayinvalidemde cok merakli ölüyor benim icin ama onun yemeklerini ne ben ne onur sevmiyoz oda bunu biliyo mutfaktan nefret ediyorum desem yeri..

ne yiyosunuz???????????

ben hiç hissetmedim ama benim ilk bebeğim...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya..
Tatlı yemedğine göre kızın olacak..

ohhhhh ,işiniz iş valla yaaa n güzelmiş

bu nası bı hayat yaaaaaaaaa
nekadar sanssısımmm

Şımaracam haaaa,demek ben olunca daha neşeli topik...
O karı kocanın insafıdır o...Bizim burda oobüslerde ne yer veriyolar, ne bişey...
Hele okul çocukları varsa...Kesinlikle sıkış tepiş gidiyoz.Sen şanslıymışsın...

[
aaaa evet bende beceremem anam yapar ben yerim:))

ben arada hisseder gibiyim ama heran değil 1 gün hissediyom bi gün hissetmyom.. Kaç haftalıksın

ohhhh ne güzelmiş.. Benim annem bende oluyor ya yapıyor ben alıyorum dolaba alışverişi yapıyor bide babama götürüyor. Yazında kız annemdde oluypor işten giderken kızı alıyom bi tencerede eşantiyon geliyor yanında:)))))))

duduklu varsa onda yapsa olmazmı kuzu daha cabuk pıser bugdaylar sankım

Olur tabi de..Ben az ölçü verdim, ben kazanla yapıyom düdüklüye sığmıyo...O ölçü sığar düdüklüye, yarım saatte bi fıslatır bakarsın..Tam bilmiyom kaç saatte pişer...
Biz 3 kilodan falan yaparız yapınca..Kazan anca alıyo...

bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))

kocan hergün gidiyor desene . Bende öuyleydim yaaa elif dedi biz evde yumurta yiyelim razıyım ben evimde uzanmak istiyorum dedi. Adam haklı bende yemekleri alığ geliyorum. Haftada birde annemdeyiz okadrda değil yanii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…