senin beceremediğin bişey :)) şaşırdımm. Söyle kız merak ettim aman yaparız bişey olmaz. Hiç olmadı avcumuzu yalar süreriz biyerimize..
hmmm o zaman ben şey yapçam onu tarif ediim belki seversin.. stragonof et alcam 150 gr 2 kişiye yetiyo..onu sütlü suda düdüklüde 10 dk pişiriyorum. sonra bu knorr un kremalı mantarlı makarna sosu var.o sosu yapıp etleri onunla kavuruyorum. makarna haşlayıp bunları birbirine karıştırıyorum (kalem makarna genelde) pek bi güzel oluyo. ama ette yemem dersen dahada aklıma bişi gelmio
hımm suyu çok gibi bir problem olmaz demi :) ilk önce kendime yapayım güzel yaparsam çokça yapıyım dağıtırım o zamansağolasın kuzucum agzına ellerine sağlık:)
Kız, beceremediğim çok şey var aslında..
Söylüyom günah benden gitti..
Lahana dolması...Bi türlü saramıyom ya, dağılıyo...
az haşlasam olmuyo, çok haşlasam olmuyoo...
Tembel işi kapuska yapıveriyom ama, dolmanın yerini tutmuyo..
Biz muska sararız mini mini..Hayatta beceremiyom...
ne yiyosunuz???????????
Olmaz..Şeker koyunca falan zaten koyulaşıyo..
Ölçülü koymadığımdan suyu, onun ölçüsünü veremicem de, hani pilav yaparken 1 parmak üstü derler ya, öyle değil bu 5-6 parmak üstü falan oluyo...
herkse merhabalar uzun zamandır giremedim bilgisayarım bozuktu çok ilerlemişsiniz ne güzel aşureler yapılıyo oğlluma hamileyken canım çok istiyordu ama bunda hiç tatlı ile aram yok yarın gideceğim doktora cinsiyeti kesinleşir heralde 2. gebeliği olup bebişin hareketini hisseden var mı acaba ben daha hissetmedim
Olmaz..Şeker koyunca falan zaten koyulaşıyo..
Ölçülü koymadığımdan suyu, onun ölçüsünü veremicem de, hani pilav yaparken 1 parmak üstü derler ya, öyle değil bu 5-6 parmak üstü falan oluyo...
Mesela bugun annemdeyiz 2 cesit sebze orda yiyoz..2 cesit baska sebze yapiyo direk onlari aliyorum yarin aksam yemegim hazir oluyo..hafta sonu 3-4 cesit yapiyo gidip aliyoz yine..cumartesileri balik yapiyo gidiyoz yine..kayinvalidemde cok merakli ölüyor benim icin ama onun yemeklerini ne ben ne onur sevmiyozoda bunu biliyo mutfaktan nefret ediyorum desem yeri..
Mesela bugun annemdeyiz 2 cesit sebze orda yiyoz..2 cesit baska sebze yapiyo direk onlari aliyorum yarin aksam yemegim hazir oluyo..hafta sonu 3-4 cesit yapiyo gidip aliyoz yine..cumartesileri balik yapiyo gidiyoz yine..kayinvalidemde cok merakli ölüyor benim icin ama onun yemeklerini ne ben ne onur sevmiyozoda bunu biliyo mutfaktan nefret ediyorum desem yeri..
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
keyfiniz yerinde maşalhh hiçç bozulmasınnnn
kuzu olunca ayrı bi neşeli oluyor topik
ben çok fazla katılamıyorum kızlar ama takipp ediyorum sizi..işlerim yoğun..
hı ne anlatıcam sizee;
dün metroda orta yaşlarda 40 civarı diyim karı koca oturyorlardı..kadın kocasını kaldırttı beni oturttu... ve bana sonra kaç aylık diye sordu..ay nası hoşuma gittiii...hamile oldumuz dışardan belli olmaya başladıı artıkın..pek bi mutlu oldum gerçi benimki büyük gözüküyor anacım
bu nası bı hayat yaaaaaaaaa
nekadar sanssısımmm
ben hiç hissetmedim ama benim ilk bebeğim...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ya..
Tatlı yemedğine göre kızın olacak..
aaaa evet bende beceremem anam yapar ben yerim:))kız, beceremediğim çok şey var aslında..
Söylüyom günah benden gitti..
Lahana dolması...bi türlü saramıyom ya, dağılıyo...
Az haşlasam olmuyo, çok haşlasam olmuyoo...
Tembel işi kapuska yapıveriyom ama, dolmanın yerini tutmuyo..
Biz muska sararız mini mini..hayatta beceremiyom...
ben arada hisseder gibiyim ama heran değil 1 gün hissediyom bi gün hissetmyom.. Kaç haftalıksınherkse merhabalar uzun zamandır giremedim bilgisayarım bozuktu çok ilerlemişsiniz ne güzel aşureler yapılıyo oğlluma hamileyken canım çok istiyordu ama bunda hiç tatlı ile aram yok yarın gideceğim doktora cinsiyeti kesinleşir heralde 2. Gebeliği olup bebişin hareketini hisseden var mı acaba ben daha hissetmedim
ohhhh ne güzelmiş.. Benim annem bende oluyor ya yapıyor ben alıyorum dolaba alışverişi yapıyor bide babama götürüyor. Yazında kız annemdde oluypor işten giderken kızı alıyom bi tencerede eşantiyon geliyor yanında:)))))))mesela bugun annemdeyiz 2 cesit sebze orda yiyoz..2 cesit baska sebze yapiyo direk onlari aliyorum yarin aksam yemegim hazir oluyo..hafta sonu 3-4 cesit yapiyo gidip aliyoz yine..cumartesileri balik yapiyo gidiyoz yine..kayinvalidemde cok merakli ölüyor benim icin ama onun yemeklerini ne ben ne onur sevmiyozOda bunu biliyo Mutfaktan nefret ediyorum desem yeri..
bu nası bı hayat yaaaaaaaaa
nekadar sanssısımmm
duduklu varsa onda yapsa olmazmı kuzu daha cabuk pıser bugdaylar sankım
bu arada 4 bucuk yillik evliyim..hic mutfakla isim olmuyo..allahtan onur bisey demiyo..o konuda cok sansliyim..oldu ki gidemedik anneme hemen bi kahvalti tamam :)) yada makarna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?