- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
:)) gözün aydın canım... bu dörtlü nasıl bişey kaçıncı haftada yapılıyor bide 3lüsümü vardı neye bakılıyor 4lüde
Vallah canim haklilar ne yapacagiz ozaman :) en rahat 4-6 ay diyorlardi ben daha rahat edemedim vallah bisey bitiyo baska bisi basliyo:) neyse olsun bebisler icin deger.
Benim canm dondurma istiyo ya hava eksilerde ama olsun yinede:)
aynen ya hamile göbeği çıkmadı sanki daha aama yemek yeyince davul gibi şişiyo benmkide :)) kocaman oluyo eskiden hiç böyle olmazdı neden oluyo bende bilmiyorumyok bulgur zaten yemiyorum hic nerdeyse. Bilmiyorum simdiden böyle olursam ilerde bebis büyüyüp yer kalmayinca ne yapcam acaba:)
aynen ya hamile göbeği çıkmadı sanki daha aama yemek yeyince davul gibi şişiyo benmkide :)) kocaman oluyo eskiden hiç böyle olmazdı neden oluyo bende bilmiyorum
bi yemek yiyim geliyom ben kızlar
Ben dondurma yiyom valla..
Ama dedğin gibi,hava çok soğuk diye mcdonalds dakiler var ya, onlardan yiyorum.Zaten krema gibi bişey oluyo onlar..
3lü 14 - 24 hafta arasında dörtlü 15 - 19 arasında yapılıyomuş. 4lünün 3lüden bi farkı var oda kanda ekstra bişiye daha mı ne bakıyolarmış..
Özel sigortam var doru düzgün para vermiyorum diye yaptırıyorum hepsini ben. yoksa 2li yaptırdım gayette iyi çıktı gerek yok aslında bence
bende canim carte dorun limon bogurtlen dondurmasina devam..esim biraksa her aksam yerimde..bi aksam yiyorsam diger aksam yedirmiyo..12 ay boyunca dondurma yerim..en sevdigim seydir..
benim 4lü 4 ocakta yapılacak..
detaylı ultrason da 28 şubatta...Gün verdi doktor..
Pazartesi de özele gidecem, doktor çağırdı..Ama üçlü mü yapcaz, beşli mi bilmiyom...
Vallah canim haklilar ne yapacagiz ozaman :) en rahat 4-6 ay diyorlardi ben daha rahat edemedim vallah bisey bitiyo baska bisi basliyo:) neyse olsun bebisler icin deger
Benim canm dondurma istiyo ya hava eksilerde ama olsun yinede:)
yazdıkların bile heyecanlanmama yetti bide hissedersek düşünemiyorum zaten şu an hiç hamile gibi hissermiyorum anca ozaman belkiİnşallah Allah nasip etsin de, sağ salim doğuralım, çıplak da gezdiririz kız..
Bende çok heyecanlanıyorum...
Sen hareketleri hissediyorsun, ben daha hiç hissetmedim..İnşallah evdeyken hissederim..
Düşünsene otobüste falan ilk hissettiğimi..Çığlığı basarım vallaa, bi yandan da ağlarım bebeğim tekme attı bana diyeeee...
Ama o hissetme olaylarını çok merak ediyorum...
İnşallah hem sağlığı yerindedir bebişinin..Hem de cinsiyetini gösterir..Allah gönlüne göre versin.
aynen benimde özel sigortam var yaptırabilidğimi yaptırayım kar kalır yanımıza3lü 14 - 24 hafta arasında dörtlü 15 - 19 arasında yapılıyomuş. 4lünün 3lüden bi farkı var oda kanda ekstra bişiye daha mı ne bakıyolarmış..
Özel sigortam var doru düzgün para vermiyorum diye yaptırıyorum hepsini ben. yoksa 2li yaptırdım gayette iyi çıktı gerek yok aslında bence
ekşici seniii...
Dondurmayı bari tatlı ye kız...
Benim evde dondurma makinem var,almanyadan getirttiydim..Üşengeçliğimden yapmıyom...
Aslında dondurma diye yediklerimizin içinde süt bile yok...
Yakamoz işe başladınmı
kocan geldi gözün aydın kalıcakmı çok
ay cok miz mizlaniyorum biliyorum ama ne yapayim. Ya benim troidim cok rahatsiz ediyo beni galiba . Yada mideden bilmiyorum. Doktorum yok fazla degil hamilelikdendir diyor. Kadin doktoruma soruyorum yok hamilelikde rahatsiz eder SIKISTIRIR troid diyor kafayi yiycem,
valla kaç gündür tam tekmil yemek yapıyorum ıspanak köfte patates bugundekocam ge gelecek yemek yemiyecek evde bende malatya usulü bir yemek yapacağım kuru biber kavurması:))) bilmezsiniz
egeee ben de bilirim kuru biber kavurmasını ayy çok da severim :)) kavurmalık biberi dolmalık biberden ayrı yapar bizimkiler, bi de domates kurusu da ekliyorlar çok güzel oluyor :)) bende bigün yapayım bari..
merhaba kızlar nasılsınız? dün yazdıklarıma hiiç kimse cevap yazmamış üzüldüm vallabazen hiiç görünmüyorum heralde diyorum burada.. malesef az katılabiliyorum siteye giriş yapamıyorum niyeyse artık..
geçenlerde mayonez zararlı yenmemesi lazım diye konuşulmuştu da ben de makarna salatası yapıp yemiştim. bi zararı olur mu sizce? doktora sorayımmı ? :26:
yok canım ya o kadar mayonezin ne zararı olcak... ben her patates yediğimde yiyorum valla..hatta sarımsaklı mayonez yiyorum.. ben küçüklüğümden beri her şeyin çiğinide yedim kıyma dahil. kanımda ne toxoplazma çıktı ne biişi. takmayın bu kadar.
egeee ben de bilirim kuru biber kavurmasını ayy çok da severim :)) kavurmalık biberi dolmalık biberden ayrı yapar bizimkiler, bi de domates kurusu da ekliyorlar çok güzel oluyor :)) bende bigün yapayım bari..
merhaba kızlar nasılsınız? dün yazdıklarıma hiiç kimse cevap yazmamış üzüldüm vallabazen hiiç görünmüyorum heralde diyorum burada.. malesef az katılabiliyorum siteye giriş yapamıyorum niyeyse artık..
geçenlerde mayonez zararlı yenmemesi lazım diye konuşulmuştu da ben de makarna salatası yapıp yemiştim. bi zararı olur mu sizce? doktora sorayımmı ? :26:
Merhaba kızlar nasılsınız? Dün yazdıklarıma hiiç kimse cevap yazmamış üzüldüm vallaBazen hiiç görünmüyorum heralde diyorum burada.. Malesef az katılabiliyorum siteye giriş yapamıyorum niyeyse artık..
Geçenlerde mayonez zararlı yenmemesi lazım diye konuşulmuştu da ben de makarna salatası yapıp yemiştim. Bi zararı olur mu sizce? Doktora sorayımmı ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?