2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)) gözün aydın canım... bu dörtlü nasıl bişey kaçıncı haftada yapılıyor bide 3lüsümü vardı neye bakılıyor 4lüde

3lü 14 - 24 hafta arasında dörtlü 15 - 19 arasında yapılıyomuş. 4lünün 3lüden bi farkı var oda kanda ekstra bişiye daha mı ne bakıyolarmış..

Özel sigortam var doru düzgün para vermiyorum diye yaptırıyorum hepsini ben. yoksa 2li yaptırdım gayette iyi çıktı gerek yok aslında bence

Vallah canim haklilar ne yapacagiz ozaman :) en rahat 4-6 ay diyorlardi ben daha rahat edemedim vallah bisey bitiyo baska bisi basliyo:) neyse olsun bebisler icin deger.

Benim canm dondurma istiyo ya hava eksilerde ama olsun yinede:)

Ben dondurma yiyom valla..
Ama dedğin gibi,hava çok soğuk diye mcdonalds dakiler var ya, onlardan yiyorum.Zaten krema gibi bişey oluyo onlar..

yok bulgur zaten yemiyorum hic nerdeyse. Bilmiyorum simdiden böyle olursam ilerde bebis büyüyüp yer kalmayinca ne yapcam acaba:)
aynen ya hamile göbeği çıkmadı sanki daha aama yemek yeyince davul gibi şişiyo benmkide :)) kocaman oluyo eskiden hiç böyle olmazdı neden oluyo bende bilmiyorum

bi yemek yiyim geliyom ben kızlar

bende canim carte dorun limon bogurtlen dondurmasina devam..esim biraksa her aksam yerimde..bi aksam yiyorsam diger aksam yedirmiyo..12 ay boyunca dondurma yerim..en sevdigim seydir..

Ben dondurma yiyom valla..
Ama dedğin gibi,hava çok soğuk diye mcdonalds dakiler var ya, onlardan yiyorum.Zaten krema gibi bişey oluyo onlar..

benim 4lü 4 ocakta yapılacak..
detaylı ultrason da 28 şubatta...Gün verdi doktor..
Pazartesi de özele gidecem, doktor çağırdı..Ama üçlü mü yapcaz, beşli mi bilmiyom...

bende canim carte dorun limon bogurtlen dondurmasina devam..esim biraksa her aksam yerimde..bi aksam yiyorsam diger aksam yedirmiyo..12 ay boyunca dondurma yerim..en sevdigim seydir..

ekşici seniii...
Dondurmayı bari tatlı ye kız...
Benim evde dondurma makinem var,almanyadan getirttiydim..Üşengeçliğimden yapmıyom...
Aslında dondurma diye yediklerimizin içinde süt bile yok...

benim 4lü 4 ocakta yapılacak..
detaylı ultrason da 28 şubatta...Gün verdi doktor..
Pazartesi de özele gidecem, doktor çağırdı..Ama üçlü mü yapcaz, beşli mi bilmiyom...

banada erken vermiş doktor halbuki yarın anca 14 bitçek. ama benim sıpa 4 - 5 gün önden gidiyo ondan heralde.. detaylı ultrason gibi bişi demedi hiç onu bilmiyom. ama her seferinde baya inceliyo zaten..midesindeki suya bile baktı.. bu sefer video da alcam :)

Vallah canim haklilar ne yapacagiz ozaman :) en rahat 4-6 ay diyorlardi ben daha rahat edemedim vallah bisey bitiyo baska bisi basliyo:) neyse olsun bebisler icin deger
Benim canm dondurma istiyo ya hava eksilerde ama olsun yinede:)

gerçekten öyle ama tatlı sıkıntılar bunlar dondurma ye ama ardından ılık su iç bişey olmaz ozaman
yazdıkların bile heyecanlanmama yetti bide hissedersek düşünemiyorum zaten şu an hiç hamile gibi hissermiyorum anca ozaman belki
aynen benimde özel sigortam var yaptırabilidğimi yaptırayım kar kalır yanımıza

ay cok miz mizlaniyorum biliyorum ama ne yapayim. Ya benim troidim cok rahatsiz ediyo beni galiba . Yada mideden bilmiyorum. Doktorum yok fazla degil hamilelikdendir diyor. Kadin doktoruma soruyorum yok hamilelikde rahatsiz eder SIKISTIRIR troid diyor kafayi yiycem,

yok canım ne mızmızlanması..
Hepimiz yaşıyoruz..
Mesela burda siz yazınca ben kendimi çok sorunlu hissetmiyorum, herkeste oluyor diye avunuyorum...
Valla hamilelik de yapıyo..Srf troit olduğunu sanmıyom...Bende de sürekli gaz var, lavaboya kusmaya gittiğimde resmen bi aslan kükrüyoo..Kendimden korkuyorum ya..

valla kaç gündür tam tekmil yemek yapıyorum ıspanak köfte patates bugundekocam ge gelecek yemek yemiyecek evde bende malatya usulü bir yemek yapacağım kuru biber kavurması:))) bilmezsiniz

egeee ben de bilirim kuru biber kavurmasını ayy çok da severim :)) kavurmalık biberi dolmalık biberden ayrı yapar bizimkiler, bi de domates kurusu da ekliyorlar çok güzel oluyor :)) bende bigün yapayım bari..

merhaba kızlar nasılsınız? dün yazdıklarıma hiiç kimse cevap yazmamış üzüldüm valla bazen hiiç görünmüyorum heralde diyorum burada.. malesef az katılabiliyorum siteye giriş yapamıyorum niyeyse artık..
geçenlerde mayonez zararlı yenmemesi lazım diye konuşulmuştu da ben de makarna salatası yapıp yemiştim. bi zararı olur mu sizce? doktora sorayımmı ? :26:

yok canım ya o kadar mayonezin ne zararı olcak... ben her patates yediğimde yiyorum valla..hatta sarımsaklı mayonez yiyorum.. ben küçüklüğümden beri her şeyin çiğinide yedim kıyma dahil. kanımda ne toxoplazma çıktı ne biişi. takmayın bu kadar.

sağol canım rahatlattın beni, ben de burada görünce içime kurt düştü, durduramadım kendimi yedim baya misafir gelince

Olmaz inşallah canım ya..Doktorum pek önermiyor,ama bi kere canım çok çekmişti..Ye dedi..
Seninki de 1 kereye mahsus bişey olmaz inşallah..Zaten hazır mayonazleri uzun süre dayansın diye, işlemden geçiriyorlarmış ya, ev yapımı olanlar daha zararlı bence..Onlar direk çiğ yumurta...
Bazen konular çok hızlı atlıyo, arada göremiyruz yazılanları..
Ben kendi adıma söyleyeyim, herkese cevap yazmaya çalışıyorum..Atladıysam kusura bakma canım...

ben yaptım dün deli gibi yedim . Aynen cnm kurudomatesde vardı içinde. Sen nereslisin doğulusn sanırım:))

ya kızım ye bişey olmaz .. Ben ketçap yiyorm patatesle nolcak cnm

ay ben de kuru biber kavurmasına bayılım valla.Hatta hamileliğimin ilk başlarında hiç birşey yiyememiştim de bir kaç gün sadece yoğurtla onu yemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…