2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy saatlerdir yazmaya çalışıyorum hata verip duruyodu site

Yakamoz işe başladınmı
kocan geldi gözün aydın kalıcakmı çok
dün geldi işte canımcım bugün bide yarın yanımda sora gidiyo, yok kız ne işe başlaması ocak 1 de iş başı yapcam işe başlayınca 5 te çıkcam anca 5.30 - 6 da evde olurum o zamana da sizi kaçırmış olcam yine görşrüz ama cumartesi günleri en azından
ya bişy dicem doktor yasak getirmişti ama dün bis yasağı çiğnedik biliyodum ben zati böyle olacagını izin vermedim önce sonra kandırdı herif beni inş. bişy olmaz ya bi daha yapmıycam hep herifin yüzünden zaten

benimde geçen canım şöyle ketçap mayonezli kumpir çekti fırında yapim dedim ama yasak diye vazcaydım :))

ya bişy dicem doktor yasak getirmişti ama dün bis yasağı çiğnedik biliyodum ben zati böyle olacagını izin vermedim önce sonra kandırdı herif beni inş. bişy olmaz ya bi daha yapmıycam hep herifin yüzünden zaten

Canım boşver yahu, nolcak zaten o kadar hasrete yasak masak dinlemez insan... Allah korur merak etme... Zaten ilk 3 ay genelde yasaklıyorlar ama..

ya beni korkuttunuz bugün. ben bir-iki kere yedim kumpir, geçen gün pizzanın üstüne de döktüm ketçap mayonez. bütün gün vicdan azabı çektim ya doktora sorayım gidince. gerçi benimki kısıtlama getirmedi hiç ama...

Canım boşver yahu, nolcak zaten o kadar hasrete yasak masak dinlemez insan... Allah korur merak etme... Zaten ilk 3 ay genelde yasaklıyorlar ama..
benim eş aşağıda diye yasak demişti canım yoksa yasak süresi bitmişti ne güzel sonra eş rahim ağzında birliktelik yasak kanama yapabilir dedi bi kereden bişy olmaz artık inşallah

yok canım bi iki kereden bişy olmaz ya ketçap o kadar zararlı değil sanıyorum katkı maddesi var diye yemeyin deniliyor ama ben arada yemeklere knor da koyuyuyorum ondada var bişy olmaz o kadardan mayonezdeki çiğ yumurtada düşüğe neden oluyor ama ilk üç ay düşük riski var zaten sonra yüzde 97lere kadar azalıyor bide bütün kutuda iki yumurta ancak vardır altı üstü iki kaşık yiyoruzdur pizzayla filan takma kafana Allah a emanetler bişy olmaz inşallah

ya bişy diycem dün acayip bişey oldu göğsümden sıvı geldğini farkettim ama süt gibi değil şeffaf bi sıvı bi iki damla kadar nedir ki o acep :26: ben doğuma hazırlık süt üretiminden kaynaklı bir sıvı diye düşündüm netten baktım prolaktin yükselmesine bağlı olarak süt üretimi 8. haftadan itibaren hızlanıyormuş bebek erken doğsa bile annenin sütü hazır olsun diye ama bu kadar erken olurmu ki ya daha 4. ayın başlarındayız bide şeffaftı henüz süte dönemişmi ki :44: yada başka bişymiydi anlamadım

Yahu bende bu yemek olayına bu kadar takmanızı anlamadım, canın ne isterse ye dedi benim doktorlarım hep kızımda da bundada yaklaşık 8 doktora gittim bişi demediler... Ama ben şu bulyon ve hazır çorbalara her zaman uzak olmuşumdur. Çocuğuma asla yedirmem. Çok nadiren kullanırım. Onlarda monosodyum glutamat diye bir madde var özellikle çocuklar için zararlı, doktorlar önermiyor. Bende çocuğa yasaksa hamileykende yememek lazımdır diye yemiyorum, size de fazla tavsiye etmem yada alırken pakete bakın var mı diye. Şu geleneklsel çorbalarda yok sanırım. Annem bize hamileyken çiğ et yermiş valla bişi olmamış. Ayrıca canınız çok salam, pastırma falan isterse tatmak için pişirip yiyin çiğ olması zararlı... Hamileliğin tadını çıkarın yahu, boşverin arkadaşlar...

benim de doktorum canının istediği her şeyi ye demişti. ben de az az yemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum da burda okuyunca panikliyorum ben mi rahatım diye:)

O işte ağız gibi birşey, 14.haftadan itibaren gelebilirmiş, ama fazla sıkma canım... çok sıkarsan erken doğuma bile neden olabilirmiş ilerleyen dönemlerde. Erken değil ancak hazırlanıyor vücut.. Zaten doğumda bile öyle şeffaf oluyor süt sonra koyuşlaşıyor, beyaza dönüyor.

prolaktin arttığı için normaldir canım. benim hamilelikten önce yüksekti prolaktinim, doktorların ilk sorduğu şey göğsünden sıvı geliyor mu oluyordu. hamilelikte de normaldir bu durum.

hadi ya oda fenaymış. O yüksek olunca olmuyor, bana da bakmışlardı zamanında.

evet kötüydü. ilaçları da ağır geliyor, baş dönmesi, mide bulantısı falan yapıyordu. ruh gibi geziyordum. hipofiz bezinde üretilen bir hormonmuş, o yüzden hipofiz mr'ı çektirmiştim kist var mı diye. küçük bir kitle çıkmıştı ağlamaktan mahfolmuştuk eşimle. çok şükür ki bir zararı yokmuş.

hoşgeldin canım nerdensin istanbul mu?
tatlım erkektede oluyo kızdada 15haftada falan yok oluyo.. 12. haftda bütün bebişllerde çıkıntı war zten kızlarda klitoris erklerde pnis çıkıntısı.. bncede şimdiden söyleme sen.. bndegördüm o çıkntıyı ama kızdada oluyomuş.. hatta resimlerini werdim burda fetusun cinsel organ gelişimi die yazgooglea bak
bazen bndedeoluyor o ağrı sorun yok normal diebiliorum

zaten 16. haftadasın ikili test süren geçti canım.. 11-14 hafta arasıydı usgölçümleriyle kan sonuçların karşılaştırılarak down sendromu riski warmı diye bakılıyordu..
3lü testi yaptırırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…