dün geldi işte canımcım bugün bide yarın yanımda sora gidiyo, yok kız ne işe başlaması ocak 1 de iş başı yapcam işe başlayınca 5 te çıkcam anca 5.30 - 6 da evde olurum o zamana da sizi kaçırmış olcamYakamoz işe başladınmı
kocan geldi gözün aydın kalıcakmı çok
egeee ben de bilirim kuru biber kavurmasını ayy çok da severim :)) kavurmalık biberi dolmalık biberden ayrı yapar bizimkiler, bi de domates kurusu da ekliyorlar çok güzel oluyor :)) bende bigün yapayım bari..
merhaba kızlar nasılsınız? dün yazdıklarıma hiiç kimse cevap yazmamış üzüldüm vallabazen hiiç görünmüyorum heralde diyorum burada.. malesef az katılabiliyorum siteye giriş yapamıyorum niyeyse artık..
geçenlerde mayonez zararlı yenmemesi lazım diye konuşulmuştu da ben de makarna salatası yapıp yemiştim. bi zararı olur mu sizce? doktora sorayımmı ? :26:
höyt randevu aldım yarın doktora gitçem sıpamı görcem 4lü test yptırcam :) annemde gelio istanbuldan yarın.. ooh benden mutlusu yok :)
Ohhhh be....
Ne zamandır mesaj yazıyorum yazıyorum çıkmıyordu...
benim eş aşağıda diye yasak demişti canım yoksa yasak süresi bitmişti ne güzel sonra eş rahim ağzında birliktelik yasak kanama yapabilir dedi bi kereden bişy olmaz artık inşallahCanım boşver yahu, nolcak zaten o kadar hasrete yasak masak dinlemez insan... Allah korur merak etme... Zaten ilk 3 ay genelde yasaklıyorlar ama..
ya beni korkuttunuz bugün. ben bir-iki kere yedim kumpir, geçen gün pizzanın üstüne de döktüm ketçap mayonez. bütün gün vicdan azabı çektim yadoktora sorayım gidince. gerçi benimki kısıtlama getirmedi hiç ama...
benim eş aşağıda diye yasak demişti canım yoksa yasak süresi bitmişti ne güzel sonra eş rahim ağzında birliktelik yasak kanama yapabilir dedi bi kereden bişy olmaz artık inşallah
Boşver bişey olmaz zaten olsa olurdu bu saate kadar lekelenme falan olurdu...
yok canım bi iki kereden bişy olmaz ya ketçap o kadar zararlı değil sanıyorum katkı maddesi var diye yemeyin deniliyor ama ben arada yemeklere knor da koyuyuyorum ondada var bişy olmaz o kadardan mayonezdeki çiğ yumurtada düşüğe neden oluyor ama ilk üç ay düşük riski var zaten sonra yüzde 97lere kadar azalıyor bide bütün kutuda iki yumurta ancak vardır altı üstü iki kaşık yiyoruzdur pizzayla filan takma kafana Allah a emanetler bişy olmaz inşallah
Yahu bende bu yemek olayına bu kadar takmanızı anlamadım, canın ne isterse ye dedi benim doktorlarım hep kızımda da bundada yaklaşık 8 doktora gittim bişi demediler... Ama ben şu bulyon ve hazır çorbalara her zaman uzak olmuşumdur. Çocuğuma asla yedirmem. Çok nadiren kullanırım. Onlarda monosodyum glutamat diye bir madde var özellikle çocuklar için zararlı, doktorlar önermiyor. Bende çocuğa yasaksa hamileykende yememek lazımdır diye yemiyorum, size de fazla tavsiye etmem yada alırken pakete bakın var mı diye. Şu geleneklsel çorbalarda yok sanırım. Annem bize hamileyken çiğ et yermiş valla bişi olmamış. Ayrıca canınız çok salam, pastırma falan isterse tatmak için pişirip yiyin çiğ olması zararlı... Hamileliğin tadını çıkarın yahu, boşverin arkadaşlar...
ya bişy diycem dün acayip bişey oldu göğsümden sıvı geldğini farkettim ama süt gibi değil şeffaf bi sıvı bi iki damla kadar nedir ki o acep :26: ben doğuma hazırlık süt üretiminden kaynaklı bir sıvı diye düşündüm netten baktım prolaktin yükselmesine bağlı olarak süt üretimi 8. haftadan itibaren hızlanıyormuş bebek erken doğsa bile annenin sütü hazır olsun diye ama bu kadar erken olurmu ki ya daha 4. ayın başlarındayız bide şeffaftı henüz süte dönemişmi ki :44: yada başka bişymiydi anlamadım
ya bişy diycem dün acayip bişey oldu göğsümden sıvı geldğini farkettim ama süt gibi değil şeffaf bi sıvı bi iki damla kadar nedir ki o acep :26: ben doğuma hazırlık süt üretiminden kaynaklı bir sıvı diye düşündüm netten baktım prolaktin yükselmesine bağlı olarak süt üretimi 8. haftadan itibaren hızlanıyormuş bebek erken doğsa bile annenin sütü hazır olsun diye ama bu kadar erken olurmu ki ya daha 4. ayın başlarındayız bide şeffaftı henüz süte dönemişmi ki :44: yada başka bişymiydi anlamadım
prolaktin arttığı için normaldir canım. benim hamilelikten önce yüksekti prolaktinim, doktorların ilk sorduğu şey göğsünden sıvı geliyor mu oluyordu. hamilelikte de normaldir bu durum.
Prolaktin zaten süt üreten hormon işte ondan..
evet biliyorum. hamile kalmama engel oluyordu zaten. ilaç kullandım düşürmek için. çok çektim ben prolaktinden.
hadi ya oda fenaymış. O yüksek olunca olmuyor, bana da bakmışlardı zamanında.
hoşgeldin canım nerdensin istanbul mu?ben yeni katıldım aranıza.2 gün oldu,ikigündürde sen yokmuşsun :)
doktora gittim bugün güzel poz vermedi bebişim,baş aşağı pozisyona geçmiş,doktor büyük ihtimal erkek diyo hala.Herşey yolundaymış,gelişimi filan normal.Keşke artık hareketlerini issetsemde rahatlasam.Kalp atışlarını duyunca çok mutlu oluyorum,rahatlıyorum :)
tatlım erkektede oluyo kızdada 15haftada falan yok oluyo.. 12. haftda bütün bebişllerde çıkıntı war zten kızlarda klitoris erklerde pnis çıkıntısı.. bncede şimdiden söyleme sen.. bndegördüm o çıkntıyı ama kızdada oluyomuş.. hatta resimlerini werdim burda fetusun cinsel organ gelişimi die yazgooglea bakevet büyük ihtimal oğlan dedi ben çarşıda gezerken hep kız kıyafetlerine falan bakıyordum kızım olmasını isterdim hatta dr da sevinmedin pek dedi sevindim dedim sağlıklı olması önemli malum zor bulduk biz 6 yıl bekledik onu
hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez
bu arada eşim bile bilmiyor cinsiyet öğrendiğimi dr hemen duyurma herkese ama büyük ihtimla erkek dedi çıkıntı var dedi gösterdi
bazen bndedeoluyor o ağrı sorun yok normal diebiliorumMerhaba Kizlar, Suan hepiniz uykudasiniz. Sbah bu notumu gorenler cevap verirse sevinirim.
Iki sorum var size
1) Karnimin sol alt kosesinde ciddi bir agri oluyor, ozellikle geceleri sirt ustu yatinca. sizde de var mi?
2)2li testler nasil yapiliyor? Ultrasonla, rutin doktorumuzun yaptigi birsey degil sanirim? Sure olarak ne kadar suruyor? Hala yaptirmakta kararsizim da..
Hepinize kucak dolusu sevgiler, bebislere iyi buyumeler.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?