2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha yeni geldim eve

sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..

Sonra daha once duydugum kemal Hükmen die bir doktor vardı son umut ona tum evraklarla gidip nedir bu işin aslı diye muaynanesine gittim eşimle ..

anlattık olanları testleri gosterdim dediki birde ben bakim ense kalınlıgına ,

ve baktı 1.7 cıktı gayet güzel dedi beynini gosterdi omuriliklerini gosterdi kalp kapacıklarına midesine
ellerine ayaklarına baktı hatta parmaklarını bile saydı ..

ve ERKEK bebek dedi :)

gayet saglıklı abarmışlar onlar dedi ayrıca acıbademde yapılan testi yanlış hesaplamışlar dedi..normalde senin 1/108 degil riskin 1/500 lerde dedi bebekde gayet saglıklı beyni cok güzel gelişmiş burnu oluşmuş hareketli gayet saglam dedi

16 haftada tekrar gel yine detaylı bir ultrasyon cekelim dedi ona gore tekrar degerlendiririz dedi
eger orda bişe gorursek aminosentez yaparız dedi ama bebek gayet saglıklı dedi ..

yaklaşık 1 saat sürdü ultrasyon hem karnımdan hemde alttan bakıldı detaylı omuriliklerinden tutun beynine kadar herşeyini gorduk .tabi ben cok mutlu oldum içim rahatladı resmen

haberler şimdilik boyle 1 ay sonra bakalım tekrar gidicem

allah şükür saglıklıymışş

Son düzenleme:
gözünaydın kızılcık. devlet hastanelerine ben de sinir oluyorum ya. onlar için her şey çok önemsiz. neyse ki rahatlamışsın. inşallah 3lüde de her şey iyi çıkar.

kIZLAR 12 HAFTALIK AHMİŞİM İKİLİ TEST YAPTIRMAM GEREKİYORMUŞ DOKTOR KENDİ HASTANEMDEKİ TESTE GUVENMEDİĞİ İÇİN DIŞARDA YAPTIR DEDİ..SİZİN ANADOLU YAKASINDA ÖNEREBİLCEĞİNİZ BİR YER VARMIII?

yok canım o kadar takmıyorum zaten canım istiyosa arada yiyorum hatta knorda pilava tad veriyo güzel oluyo diye arada koyuyodum ama zararlı ise koymam bundan sonra hatta bugün sarma yaparken çok canım çekti sarmanın içinden çiğ çiğ götürdüm bi iki kaşık (çiğ et olmasına rağmen ) ama dikkat de etmek lazım nolur nolmaz ...
yok sıkmadımda farkedince acaba benmi yalnış gördüm diye denedim artık sıkmam iyi oldu söylediğin canım
prolaktin arttığı için normaldir canım. benim hamilelikten önce yüksekti prolaktinim, doktorların ilk sorduğu şey göğsünden sıvı geliyor mu oluyordu. hamilelikte de normaldir bu durum.
bende öyle düşündüm canım ynede size de sormak istedim bilmediğim bişy vardır belki diye bana da hamile kalmaya çalışırken doktor sormuştu öyle bi problemim yoktu şükür hamilelikten yükselmiş demek
kızlar kimse yokmu???
bu saatte herkesler kocişinin koynunda :)))

gunaydin canim..cok sevindim..gozunaydin..insallah bundan sonra hersey cok daha guzel gecer..artik kafana takma..baka ne guzel saglikliymis birde erkek ohhhh

gunaydin hanimlarrr..herkese hayirli cumalar..cuma yi yaptik sonunda sukurler olsun yaa..ama istanbul cok soguk bugun..artik kar gelebilir :18:

dogru diyosun valla :) calismadan da olmuyo cuma yi beklemek iyi geliyo :)

evet öyle valla evde vakit geçmiyo eşim sabah okula gittiğinden bende onla kalkıp kahvaltı filan hazırlıyom ona sonra zaten uyuyamıyom evi toplamakta fazla sürmüyo evde oldumdan düzenli yapıyom sonra bütün gün yattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…