kızlar daha yeni geldim eve
sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..
Canım çok sevindim senin adına, bende seni merak ettim bugün gitçektin niye gelmedi diye düşünüyordum. Bak aynen benimki gibi olmuş, saçma sapan insanı korkutuyorlar. AS falan çok gereksiz zaten boşu boşuna bebeği riske sokuyorlar.. İçin rahatlamıştır artık çok iyi olmuş başka bir doktora gitmen. Özeller ticarethane gibi, devlet hastaneleri ilgisiz, napçaz bia böyle anlamadım gitti. Neyse çok sevindim senin adına, cinsiyeti de belli olmuş ne güzel...
kızlarrr cB ensesı 1.3 un ustunde cıkınca erkekmı oluo
yok canım o kadar takmıyorum zaten canım istiyosa arada yiyorum hatta knorda pilava tad veriyo güzel oluyo diye arada koyuyodum ama zararlı ise koymam bundan sonra hatta bugün sarma yaparken çok canım çekti sarmanın içinden çiğ çiğ götürdüm bi iki kaşık (çiğ et olmasına rağmen ) ama dikkat de etmek lazım nolur nolmaz ...Yahu bende bu yemek olayına bu kadar takmanızı anlamadım, canın ne isterse ye dedi benim doktorlarım hep kızımda da bundada yaklaşık 8 doktora gittim bişi demediler... Ama ben şu bulyon ve hazır çorbalara her zaman uzak olmuşumdur. Çocuğuma asla yedirmem. Çok nadiren kullanırım. Onlarda monosodyum glutamat diye bir madde var özellikle çocuklar için zararlı, doktorlar önermiyor. Bende çocuğa yasaksa hamileykende yememek lazımdır diye yemiyorum, size de fazla tavsiye etmem yada alırken pakete bakın var mı diye. Şu geleneklsel çorbalarda yok sanırım. Annem bize hamileyken çiğ et yermiş valla bişi olmamış. Ayrıca canınız çok salam, pastırma falan isterse tatmak için pişirip yiyin çiğ olması zararlı... Hamileliğin tadını çıkarın yahu, boşverin arkadaşlar...
yok sıkmadımda farkedince acaba benmi yalnış gördüm diye denedim artık sıkmam iyi oldu söylediğin canımO işte ağız gibi birşey, 14.haftadan itibaren gelebilirmiş, ama fazla sıkma canım... çok sıkarsan erken doğuma bile neden olabilirmiş ilerleyen dönemlerde. Erken değil ancak hazırlanıyor vücut.. Zaten doğumda bile öyle şeffaf oluyor süt sonra koyuşlaşıyor, beyaza dönüyor.
bende öyle düşündüm canım ynede size de sormak istedim bilmediğim bişy vardır belki diye bana da hamile kalmaya çalışırken doktor sormuştu öyle bi problemim yoktu şükür hamilelikten yükselmiş demekprolaktin arttığı için normaldir canım. benim hamilelikten önce yüksekti prolaktinim, doktorların ilk sorduğu şey göğsünden sıvı geliyor mu oluyordu. hamilelikte de normaldir bu durum.
bu saatte herkesler kocişinin koynunda :)))kızlar kimse yokmu???
kızlar daha yeni geldim eve
sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..
Sonra daha once duydugum kemal Hükmen die bir doktor vardı son umut ona tum evraklarla gidip nedir bu işin aslı diye muaynanesine gittim eşimle ..
anlattık olanları testleri gosterdim dediki birde ben bakim ense kalınlıgına ,
ve baktı 1.7 cıktı gayet güzel dedi beynini gosterdi omuriliklerini gosterdi kalp kapacıklarına midesine
ellerine ayaklarına baktı hatta parmaklarını bile saydı ..
ve ERKEK bebek dedi :)
gayet saglıklı abarmışlar onlar dedi ayrıca acıbademde yapılan testi yanlış hesaplamışlar dedi..normalde senin 1/108 degil riskin 1/500 lerde dedi bebekde gayet saglıklı beyni cok güzel gelişmiş burnu oluşmuş hareketli gayet saglam dedi
16 haftada tekrar gel yine detaylı bir ultrasyon cekelim dedi ona gore tekrar degerlendiririz dedi
eger orda bişe gorursek aminosentez yaparız dedi ama bebek gayet saglıklı dedi ..
yaklaşık 1 saat sürdü ultrasyon hem karnımdan hemde alttan bakıldı detaylı omuriliklerinden tutun beynine kadar herşeyini gorduk .tabi ben cok mutlu oldum içim rahatladı resmen
haberler şimdilik boyle 1 ay sonra bakalım tekrar gidicem
allah şükür saglıklıymışş
günaydın kızlar nasılsınız
gunaydin..iyiyim cuma ne de olsa..sen nasılsın..
günaydııııııın
hayırlı cumalarrrrrrrrr)
bende iyiyim canım benim için günün pek önemi olmuyo evde oldum için ama eşim için iyi tatil evde bol bol dinlenir keşke bende bi atansamda cumayı iple çekcem günler gelse
günaydııııııın
hayırlı cumalarrrrrrrrr)
kızlarr bakın ne buldum nette biraz dini içerikli ama cok güzel belki vaktiniz olur gün içinde izlersiniz
yaratılış mucizesi
dogru diyosun valla :) calismadan da olmuyo cuma yi beklemek iyi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?