2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar....
günün ilk güzel haberi kızılcıktan gelmiş .. çok sevindim cnm. hem sende rahatladın artık... gözünaydınn.

birce3535,Oykum,seldaonur, EGE04

kızlar cok sagolun ilginize allah herkeze saglıklı bebekler nasip etsin

Bu arada gunaydın hanımlarrrr

Son düzenleme:
evet butun gun yatis..bende bankadan sonra bi ara calismiyim dedim ama 6 ay zor durdum evde.
ne zaman ataman olcak.

kızılcık gözün aydın Allah tamamına erdirsin ) darısı bizlerin başına )
peki devlet hastanesindeki doktoru şikayet etsene hem yanlış ölçüm yapıyor hem kötü muamele ediyor buna hakkı yok ki

birce3535,Oykum,seldaonur

günaydın hanımlar...

kızılcık vaybe nefes nefese okudum şükürki iyi çıkmış... Gözün atydın

ya birde benim gibi balık yiyemeyen var mı?

birce3535,Oykum,seldaonur, EGE04

günaydın yazını yeni okudum ya nasıl bi yanlışlık bu ya bi doktor nasıl böle hata yapabilir zaten hamilelikte haerşeyden korkuyoz biraz daha dikkatli olamıyolar

günaydın hanımlar...

günaydın bende yiyemiyorum balık yağıda kullanmak istemiyorum görümcem balık yağı kullandı 1 haftada 5 kilo aldı acaba nasıl yapsakta yesek

ay canim ya uzuldum bende..cunku bende sevmiyomda zorla yiyom.ama midem bulanmiyo benim.

yaa ben zaten yemiyordum önceden de yemedim hamsi almış eşim ben bırak yemeği elime dahi alamadım ağlaya ağlaya kalktım sofradan nolcak bu böyle yaaaa

günaydın bende yiyemiyorum balık yağıda kullanmak istemiyorum görümcem balık yağı kullandı 1 haftada 5 kilo aldı acaba nasıl yapsakta yesek

neolacak yaa böyle internette baktım semiz otu ve ceviz yiyin diyorlar omega3 onlardada varmış

günaydın hanımlar...

Günaydın bayanlar,

balık bende yiyemiyorum ama doktor bana omega 3 verdi Solgar'ın oda balık yağı zaten onu içiyorum, belki ondan canım istemiyor. Kızımda acayip canım istemişti balık, çok yemiştim bu hamilelikte hiç alakam kalmadı.

ya bu durumu bende kafama çok takıyom hamilelik boyunca balık yemezsek peki sorun oluyormuşmu

omega3 için önemli yaa bebeğin zeka gelişimi algılamasını etkiliyormuş internette hep öle diyo p.tesi dr'a sorayım bari

günaydın hanımlar...

günaydın cnm.. keşke yiyebilsen ben balık bulamayınca ton balığı yerdim. ama bunda ton yiyemiyorumm. ama balık yiyorum hre hafta...
kendini kahretmene gerek yok. diğer besinlerden al. bende hergün yumurta yiyemiyorum. evde olanlar gibi beslenemiyorum.. üülmene gerek yok. canım benim..

öyle de ne biliyim kendime gıcık oluyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…