kızlar daha yeni geldim eve
sabah devlet hastanesine gittim igrenç biryer neyse ikili test istedigmi soyledim ..ultarasyona aldı beni direk dedi ki 2.99 mm cok kalın bunun ensesi dedi :S bende dedimki daha gecen carşamba 1.3 cıktı şimdi nasıl boyle cıkar dedim..adam tabi başka yerde test yaptırdıgmı duyunca cıldırdı iptal etti testi yapmıycam dedi sen zaten yaptırmışsn hadi sen git dedi ..gonderi beni 16 haftada gel 3 test yaparız dedi..Ben tabi beynimden vurulmuşa dondum tabi acıbadem testinde 1.3 olcuyo bu adam 2.99 ..acıbadem hst teste hormanlar yuksek cıkınca ben iyiice delirim ..hastanenin onunde yere yıgıldım kaldım eyvah kesin bebekde bişey var die ..eşimi aradım annemi aradım salya sümük ..Annem dediki istannbula gel adam akıllı bi doktora gidelim ..
Sonra daha once duydugum kemal Hükmen die bir doktor vardı son umut ona tum evraklarla gidip nedir bu işin aslı diye muaynanesine gittim eşimle ..
anlattık olanları testleri gosterdim dediki birde ben bakim ense kalınlıgına ,
ve baktı 1.7 cıktı gayet güzel dedi beynini gosterdi omuriliklerini gosterdi kalp kapacıklarına midesine
ellerine ayaklarına baktı hatta parmaklarını bile saydı ..
ve ERKEK bebek dedi :)
gayet saglıklı abarmışlar onlar dedi ayrıca acıbademde yapılan testi yanlış hesaplamışlar dedi..normalde senin 1/108 degil riskin 1/500 lerde dedi bebekde gayet saglıklı beyni cok güzel gelişmiş burnu oluşmuş hareketli gayet saglam dedi
16 haftada tekrar gel yine detaylı bir ultrasyon cekelim dedi ona gore tekrar degerlendiririz dedi
eger orda bişe gorursek aminosentez yaparız dedi ama bebek gayet saglıklı dedi ..
yaklaşık 1 saat sürdü ultrasyon hem karnımdan hemde alttan bakıldı detaylı omuriliklerinden tutun beynine kadar herşeyini gorduk .tabi ben cok mutlu oldum içim rahatladı resmen
haberler şimdilik boyle 1 ay sonra bakalım tekrar gidicem
allah şükür saglıklıymışş
evet öyle valla evde vakit geçmiyo eşim sabah okula gittiğinden bende onla kalkıp kahvaltı filan hazırlıyom ona sonra zaten uyuyamıyom evi toplamakta fazla sürmüyo evde oldumdan düzenli yapıyom sonra bütün gün yattt
birce3535,Oykum,seldaonur
kızlar cok sagolun ilginize allah herkeze saglıklı bebekler nasip etsin
Bu arada gunaydın hanımlarrrr
günaydın hanımlar....
günün ilk güzel haberi kızılcıktan gelmiş .. çok sevindim cnm. hem sende rahatladın artık... gözünaydınn.
evet butun gun yatis..bende bankadan sonra bi ara calismiyim dedim ama 6 ay zor durdum evde.
ne zaman ataman olcak.
bu ayın 31 de var atamalar inşallah kızım bana uğurlu gelirde atanırım içimden bi ses kızım rızkıyla gelecek diyor
günaydın hanımlar...
kızılcık vaybe nefes nefese okudum şükürki iyi çıkmış... Gözün atydın
ya birde benim gibi balık yiyemeyen var mı?
birce3535,Oykum,seldaonur, EGE04
kızlar cok sagolun ilginize allah herkeze saglıklı bebekler nasip etsin
Bu arada gunaydın hanımlarrrr
gunaydinnnnnn..
yoksa yemedin mi aksam ? esim yapcak demistin ?
günaydın hanımlar...
hayır yiyeedimyiyemediğim içinde kendime gıcık oldum yatana kadar hüngür hüngür ağladım yiyemeyeceğim galiba
ay canim ya uzuldum bende..cunku bende sevmiyomda zorla yiyom.ama midem bulanmiyo benim.
günaydın bende yiyemiyorum balık yağıda kullanmak istemiyorum görümcem balık yağı kullandı 1 haftada 5 kilo aldı acaba nasıl yapsakta yesek
neolacak yaa böyle internette baktım semiz otu ve ceviz yiyin diyorlar omega3 onlardada varmış
günaydın hanımlar...
ya bu durumu bende kafama çok takıyom hamilelik boyunca balık yemezsek peki sorun oluyormuşmu
günaydın hanımlar...
günaydın cnm.. keşke yiyebilsen ben balık bulamayınca ton balığı yerdim. ama bunda ton yiyemiyorumm. ama balık yiyorum hre hafta...
kendini kahretmene gerek yok. diğer besinlerden al. bende hergün yumurta yiyemiyorum. evde olanlar gibi beslenemiyorum.. üülmene gerek yok. canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?