2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bende yiyemiyorum balık yağıda kullanmak istemiyorum görümcem balık yağı kullandı 1 haftada 5 kilo aldı acaba nasıl yapsakta yesek

Bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş, bence balık yağı içebilirsin. Balık yağını gece yatmadan alırsan kilo yapmaz. Ben 3 haftadır alıyorum, iştah miştah yapmadı. Çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bana doktor Solgarın omega 3 ünü verdi. Bence alın sizde tabi doktorunuza danışın, en azından haftada 2-3 gün kullanabilirsiniz bence..

benim görümcem balık yağı yüzünden çok kilo aldı sendede öle bişey yaptımı olmazsa bendemi balık yağı istesem doktordan

benimde randevu ayın 8 inde artık senden haber alırız ama içim çok sıkıldı herşeyi yiyom bi balık yiyemiyommm yaaaa

tabiki canım sorayım bunu o kalabalık arasında. benim heleki nasıl çıkılıyo yaa.. hala gözleim yanıo dün kendime çok snir oldum.....:84:

ben sorana kadar sen cevaplamışsın canım saol o zaman bende doktora sorayım da senin dedin gibi haftada 2-3 gün alırım çünkü balık yiyemiyorum midemi havaya kaldırıyo

tabiki canım sorayım bunu o kalabalık arasında. benim heleki nasıl çıkılıyo yaa.. hala gözleim yanıo dün kendime çok snir oldum.....:84:

bende sinir oluyom bebeğim için yiyim diyom ama ne mümkün bence sende bi doktora dasnışta belki balık yağıyla açığı kapatırız

bende sinir oluyom bebeğim için yiyim diyom ama ne mümkün bence sende bi doktora dasnışta belki balık yağıyla açığı kapatırız

hilmide öle diyo dün bebk için canım öle düşün onun için falan motive ediyo ama ben gözyaşları içinde elimi dahi dokunduramadım...balık yagı ii oluck sanırım

ben sorana kadar sen cevaplamışsın canım saol o zaman bende doktora sorayım da senin dedin gibi haftada 2-3 gün alırım çünkü balık yiyemiyorum midemi havaya kaldırıyo

Bende balık hiç sevmem aslında ama ilk hamilelikte nerdeyse çiğ çiğ yiycektim, sürekli canım istiyordu ama bunda istemiyor, zaten yağlı şeylerden, yemeğin suyundan, yağından falan hala çok iğreniyorum onun için en azından balık konusunda kafam rahat etti, balık yağı sayesinde.

yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı.. ((( biri beni durdursun ya

yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı.. ((( biri beni durdursun ya

yalnız değilsin ege, ben de aynı durumdayım. başından bri hiç iştah sorunu yaşamadım hatta daha da arttı. her an bir şey var elimde. eşim gülüyor artık halime.seni durduranı bulursan bana da yolla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…