günaydın bende yiyemiyorum balık yağıda kullanmak istemiyorum görümcem balık yağı kullandı 1 haftada 5 kilo aldı acaba nasıl yapsakta yesek
omega3 için önemli yaa bebeğin zeka gelişimi algılamasını etkiliyormuş internette hep öle diyo p.tesi dr'a sorayım bari
Günaydın bayanlar,
balık bende yiyemiyorum ama doktor bana omega 3 verdi Solgar'ın oda balık yağı zaten onu içiyorum, belki ondan canım istemiyor. Kızımda acayip canım istemişti balık, çok yemiştim bu hamilelikte hiç alakam kalmadı.
benimde randevu ayın 8 inde artık senden haber alırız ama içim çok sıkıldı herşeyi yiyom bi balık yiyemiyommm yaaaa
Bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş, bence balık yağı içebilirsin. Balık yağını gece yatmadan alırsan kilo yapmaz. Ben 3 haftadır alıyorum, iştah miştah yapmadı. Çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bana doktor Solgarın omega 3 ünü verdi. Bence alın sizde tabi doktorunuza danışın, en azından haftada 2-3 gün kullanabilirsiniz bence..
tabiki canım sorayım bunu o kalabalık arasında. benim heleki nasıl çıkılıyo yaa.. hala gözleim yanıo dün kendime çok snir oldum.....:84:
bende sinir oluyom bebeğim için yiyim diyom ama ne mümkün bence sende bi doktora dasnışta belki balık yağıyla açığı kapatırız
ben sorana kadar sen cevaplamışsın canım saol o zaman bende doktora sorayım da senin dedin gibi haftada 2-3 gün alırım çünkü balık yiyemiyorum midemi havaya kaldırıyo
bende artık hiç balık yiyemiyorum ama balıgın yanı sıra et ve tavukta yiyemiyorum sadece sebze ve bakliyat
günaydın herkese...
günaydın herkese...
günaydın herkese...
yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı..((( biri beni durdursun ya
hilmide öle diyo dün bebk için canım öle düşün onun için falan motive ediyo ama ben gözyaşları içinde elimi dahi dokunduramadım...balık yagı ii oluck sanırım
yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı..((( biri beni durdursun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?