2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende doktora danışıp alıyımda şu balık yağından benimde kafam rahat etsinnn

yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı.. ((( biri beni durdursun ya
aman lahmacundan da ytiksiniyorum ( tövbe yarabbim nimet hakkında söylüyorum ama
afiyet bal şeker olsun o zaman
bende görüntüsüne bile dayanamıyommm artık bize balık yağı tableti bulucak çare

inş. inş. yaa vicdanım hiç rahat olmaz yoksa

yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı.. ((( biri beni durdursun ya

Bende aslında çok iştahlıydım zaten kilomda var, şimdi çok yiyemiyorum, midem hep şiş sanki, hele akşam yemeğini hazırlıyorum, oturuyorum, içim almıyor geri kalkıyorum. Eşim şaşırıyor. Normalde yerim ama şimdi yiyemiyorum, kızıma hamileyken bende senin gibiydim çok yerdim, en çokta tatlı yerdim 25 kilo aldım... Bunda inşallah fazla almam..

bende yararlı olan balık ve et hariç herşeyi yiyom inşallah çok şişmeyizz

sağol canım. oğluşum sayesinde daha iyiyim. öğretmenim ama kanamalar yüzünden 1.5 aydır raporluyum. bu dönemi kapatacağım artık. inşallah 2. dönem devam.

sen nasılsın?
bende iyiyişm cnm soğuk sadece beni deli ediyor:)))

Bende çok iyiyim bu hafta özellikle süperim, hareketlerde başladı bu hafta çok rahatladım. Miskinlik yapıyorum, kadın gelcek temizlik için onu bekliyorum..

öykümsüm bişey sorcam kaç haftalıksın ve hareketleri hergün heran hissediyormusun yani büyüdüğünde hissettiğimiz gibi. yoksa arada mı ben arada hissediyorum bazen birgün hissetmediğim oluyor endişeleniyorum

sağol canım. oğluşum sayesinde daha iyiyim. öğretmenim ama kanamalar yüzünden 1.5 aydır raporluyum. bu dönemi kapatacağım artık. inşallah 2. dönem devam.

sen nasılsın?

ne öğretmenisin canım kadrolumu sözleşmelimi bende bu ayın sonunda atama var onu bekliyom bişey sorayım sana sen bilirsin belki benim atamam olursada sözleşmeli olcak. sözleşmeli öğrtetmenlere ücretsiz izin varmı bu doğum izni dışında hep merak ediyomda belki sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…