Bende balık hiç sevmem aslında ama ilk hamilelikte nerdeyse çiğ çiğ yiycektim, sürekli canım istiyordu ama bunda istemiyor, zaten yağlı şeylerden, yemeğin suyundan, yağından falan hala çok iğreniyorum onun için en azından balık konusunda kafam rahat etti, balık yağı sayesinde.
Günaydın,nasılsın?
aman lahmacundan da ytiksiniyorum ( tövbe yarabbim nimet hakkında söylüyorum amayaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı..((( biri beni durdursun ya
bende görüntüsüne bile dayanamıyommm artık bize balık yağı tableti bulucak çare
yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı..((( biri beni durdursun ya
egeeeeeeeeeeee susssssssssssss lahmacun demeeeeeeeeee :18:
Herkese günaydın arkadaşlar... İyi Cumalar :)))) Burada feci kar kar yağıyoor :)
yaa bende hayvani boyutlarda yemek yiyorum yaa.. söylemesi ayıp dün lahmacun cnm çekti aldırdık 4 tane yedim yuhh dedi eşim. kızdı..((( biri beni durdursun ya
bircecim günaydıncnm. nasılsın oğluşun nasıl.. sen öğretmendin değilmi.
ayyy ne güzel dogudayım ama dogru düzgün yagmadı daha karnerdesin sen şekerim
sağol canım, daha iyiyim. uyku tutmadı bugün erkenciyim ben de:) sen nasılsın?
Herkese günaydın arkadaşlar... İyi Cumalar :)))) Burada feci kar kar yağıyoor :)
İstanbul Maslak'da iş yerim :) Ordayım şu an..
Bende çok iyiyim bu hafta özellikle süperim, hareketlerde başladı bu hafta çok rahatladım. Miskinlik yapıyorum, kadın gelcek temizlik için onu bekliyorum..
maşallah o taraflara iyi yagıor burda pek tık yok:)
gunaydin..bende mecidiyeköydeyim super bir kar yagiyo :))))))
bende iyiyişm cnm soğuk sadece beni deli ediyor:)))sağol canım. oğluşum sayesinde daha iyiyim. öğretmenim ama kanamalar yüzünden 1.5 aydır raporluyum. bu dönemi kapatacağım artık. inşallah 2. dönem devam.
sen nasılsın?
Bende çok iyiyim bu hafta özellikle süperim, hareketlerde başladı bu hafta çok rahatladım. Miskinlik yapıyorum, kadın gelcek temizlik için onu bekliyorum..
sağol canım. oğluşum sayesinde daha iyiyim. öğretmenim ama kanamalar yüzünden 1.5 aydır raporluyum. bu dönemi kapatacağım artık. inşallah 2. dönem devam.
sen nasılsın?
ne güzel ya. ben de hissetmek istiyorum hareketleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?