2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok iyiyim bu hafta özellikle süperim, hareketlerde başladı bu hafta çok rahatladım. Miskinlik yapıyorum, kadın gelcek temizlik için onu bekliyorum..

kaç haftalık hamilesin canım ben nerdeyse 17. haftama gircem ama hala öyle her gün hissedemiyom belki 3- 4 günde bir ondada emin olamıyom bebek hareketi olduğuna

inşallah olur canım ataman. çok zor bir süreç atama beklemek. türkçe öğretmeniyim ben, kadroluyum. sözleşmelileri bilmiyorum ama eşim müdür yardımcısı ona sorarım. sen ne öğretmenisin?

öykümsüm bişey sorcam kaç haftalıksın ve hareketleri hergün heran hissediyormusun yani büyüdüğünde hissettiğimiz gibi. yoksa arada mı ben arada hissediyorum bazen birgün hissetmediğim oluyor endişeleniyorum[/QUOTE]

Canım ben 1-2 haftadır çok az tam emin olamadığım hareketler hissediyordum, ama son 4-5 gündür gayet sağlam hissetmeye başladım, yemek yedikten sonra ve akşam dinlenirken falan çok hissediyorum, şu an 15+1 oldum canım.

ben yaptım dün deli gibi yedim . Aynen cnm kurudomatesde vardı içinde. Sen nereslisin doğulusn sanırım:))

ya kızım ye bişey olmaz .. Ben ketçap yiyorm patatesle nolcak cnm

evet canım doğuluyuz :) ben de yapayım en kısa zamanda da eşim de tatsın, onların memlekette bilmezler..

benimde geçen canım şöyle ketçap mayonezli kumpir çekti fırında yapim dedim ama yasak diye vazcaydım :))

benim de kumpir canım istiyo ama bol mayonez ketçaplı sevdiğim için yemiyorum hiç :)

günaydın kızlaarr güzel bir cuma günü olur umarım. ankarada kar yok ama müthiş bi rüzgar var, yolda trafik ışıkları falan kopmuştu rüzgardan. geceden beri esiyoruz :)

inşallah olur canım ataman. çok zor bir süreç atama beklemek. türkçe öğretmeniyim ben, kadroluyum. sözleşmelileri bilmiyorum ama eşim müdür yardımcısı ona sorarım. sen ne öğretmenisin?

fenbilgisi öğretmeniyim bizim puanlar çok uçuk 87,523 aldım bekliyom işte atanmayı kaç yıldır uğraşıyom bu yıl inşallah kızımında şansına olcak kadroluyu kıl payı kaçırdım şimdi sözleşmeliyi bekliyom benim eşimde öğretmen sormuş müdüre ama bilmiyomuş bizde merak ediyoz eğer öğrenirsen çok makbule geçer çünkü ben ücretsiz izin almak istiyom ilk zamanlar bebeğimin yanında olmak istiyom bide stajın kalkması önemlimi ücretsiz izin için bunuda öğrenirsen çok sevinirim şimdiden çokk çookk teşekkürlerrrr

aaaa toprak nerelisin ben malatyaaa saf kan:)))))
eşim orduu(((((

aaaa toprak nerelisin ben malatyaaa saf kan:)))))
eşim orduu(((((

yaa ben de elazığlıyım canım hatta harputluyum:)) bak komşuymuşuz gördün mü :)) annem de ordu ünyeli o da eşinin hemşehrisiymiş :))
benim eşim de sivaslı o da doğulu yani..

Kızlar sağ göğüs kafesimin orada kalp etışı gibi hareketler var:))))))) bu çocuk oralarda gezmez değilmi

yaaa aynı şey bendede oluyo hatta sırtım belim filanda pıt pıt atıyo eşime diyom bu kız karnımda deil buralarda geziyo heralde

çok kötü ya kıl payı kaçırmak. neyse ki yeni alım var. seneye de 55bin alınacakmış. kadroya da geçersin inşallah. öğrenirsem yazarım canım. çevremdekileri düşünüyorum da var mı ücretsiz alan diye. ama sözleşmeli olup doğum yapan arkadaşım olmadı sanırım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…