2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
Sıyırmadan geldim çok şükür.

günaydın yavru kuşum ne oldu yine yaaaa.. Bizim burdan daha kötü biryer yok derdim ama:)) nasılsın bebişşin nasıl.. öyküm hareketlerini hissediyormuş maşallah sende hergün hissediyormusun. Takıldım ben
arada hissediyorum bazen

inşallah canım sözleşmeli kalmayada razıyım ben yeterki atanayımda artık öğrenebilirsen yazarsın ilgin için saol

yaa ben de elazığlıyım canım hatta harputluyum:)) bak komşuymuşuz gördün mü :)) annem de ordu ünyeli o da eşinin hemşehrisiymiş :))
benim eşim de sivaslı o da doğulu yani..
aaaa hakkaten tam toprak hee..
Ama ben karadenizi daha bi beyenirim her ne kadar sevmesemde onları:)))
sözüm meclisten dışarı

yaaa aynı şey bendede oluyo hatta sırtım belim filanda pıt pıt atıyo eşime diyom bu kız karnımda deil buralarda geziyo heralde

yaa sormaaaa deli oldum sanahtan berii..

egecim ben dün biyerlerde okuyordum tabi sen deneyimlisin ama ilk başlarda her gün hissetmeyebilirsiniz , hissetmezseniz korkmayın diyordu.
ben de sabah 6da korkunç bi ağrıyla uyandım bugün, sol yanım o kadar kötü ağrıyordu ki baya bi kendime gelemedim sonra 2 -3 dk kesintisiz ağrıdan sonra geçti yavaş yavaş. gaz sancısıdır diye tahmin ettim inş öyledir..

Canım ben 1-2 haftadır çok az tam emin olamadığım hareketler hissediyordum, ama son 4-5 gündür gayet sağlam hissetmeye başladım, yemek yedikten sonra ve akşam dinlenirken falan çok hissediyorum, şu an 15+1 oldum canım.[/QUOTE]

walla bende bikaç gundur hissediyorum oglumun heraketlerini :)

valla yılbaşından sonra girecek kanunla memurlara ücretsiz 24 aya kadr dogum izni var ama sizde de oluyormu bilmiyorum

merhaba hoşgeldin, hayırdır niye kafayı sıyırcaksın? kuzu iyiydi dün...

Aman iş, güç, stress, mesai falan filan işte. Zor bir hafta geçiriyorum.

Beterin beteri var bacım sorma. Akşam 11 de evdeydim yine. Hiç dinlenemedim bu hafta.
Hergün hissetmiyorum canım. Arada bir oluyor. Zaten bu aralar kasılmıştır yavrucak. Annesi böyle gerginken.

günaydıınnn fmg

Günaydııınn

aaaa hakkaten tam toprak hee..
Ama ben karadenizi daha bi beyenirim her ne kadar sevmesemde onları:)))
sözüm meclisten dışarı

karadenizin doğası daha güzel bizim oralara göre tabi. ama ben memleketimi de çok severim her ne kadar son dönemlerde terör belası yüzünden halkı değişmiş olsa da. eskiden nezih bi ortamdı elazığın eski aileleri vardı sonra asıl yerlileri başka şehirlere gitti, tuhaf bi yere döndü malesef. eşim eleştirir arada ben de kızarım sen kendi memleketine bak diye

ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı

ama işde sözleşmeli öğretmenliktede vardır yaa mutlaka bende sağlıkta sözleşmeliyim ama sizde şartlar biraz daha rahat araştırmak lazım

bende okudumda işte aslında erken hissettim ama başkalarından da duyunca tedirgin oldum hergün hissetmememi..

çok haklısın cnm. Benim eşimde sizinkiler doğulu kro diyor dalga geçiyor. Halbuki alakası yok çok erken yerleşmişler buraya ama memleket doğu olunca beyefendi karadenizli yaa:))

gunaydin tekrar kizlar..en erken ben geldim sabah burdaydim..kara yakalanmayalim diye 8 de birakti esim.. yaw bende tik yok..sadece gobegim sis o kadar..aksam yemek yiyince davul gibi oluyo.. hamile tayti aldim super biseymis ya cok rahatmis..

Günaydın canım nasılsın?

İyi olmana çok sevindim. Burası çok iyi geliyor insana. Terapi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…