günaydın kızlar
Sıyırmadan geldim çok şükür.
çok kötü ya kıl payı kaçırmak. neyse ki yeni alım var. seneye de 55bin alınacakmış. kadroya da geçersin inşallah. öğrenirsem yazarım canım. çevremdekileri düşünüyorum da var mı ücretsiz alan diye. ama sözleşmeli olup doğum yapan arkadaşım olmadı sanırım hiç.
Birce nasılsın canım?
Kuzu dün gelmiş iyi mi?
Eeee herkes nasıl bakalım bu sabah?
aaaa hakkaten tam toprak hee..yaa ben de elazığlıyım canım hatta harputluyum:)) bak komşuymuşuz gördün mü :)) annem de ordu ünyeli o da eşinin hemşehrisiymiş :))
benim eşim de sivaslı o da doğulu yani..
yaaa aynı şey bendede oluyo hatta sırtım belim filanda pıt pıt atıyo eşime diyom bu kız karnımda deil buralarda geziyo heralde
günaydın yavru kuşum ne oldu yine yaaaa.. Bizim burdan daha kötü biryer yok derdim ama:)) nasılsın bebişşin nasıl.. öyküm hareketlerini hissediyormuş maşallah sende hergün hissediyormusun. Takıldım ben
arada hissediyorum bazen
öykümsüm bişey sorcam kaç haftalıksın ve hareketleri hergün heran hissediyormusun yani büyüdüğünde hissettiğimiz gibi. yoksa arada mı ben arada hissediyorum bazen birgün hissetmediğim oluyor endişeleniyorum
merhaba hoşgeldin, hayırdır niye kafayı sıyırcaksın? kuzu iyiydi dün...
günaydın yavru kuşum ne oldu yine yaaaa.. Bizim burdan daha kötü biryer yok derdim ama:)) nasılsın bebişşin nasıl.. öyküm hareketlerini hissediyormuş maşallah sende hergün hissediyormusun. Takıldım ben
arada hissediyorum bazen
günaydıınnn fmg
gunaydinlarrrrrrrrr
aaaa hakkaten tam toprak hee..
Ama ben karadenizi daha bi beyenirim her ne kadar sevmesemde onları:)))
sözüm meclisten dışarı
gunaydinlarrrrrrrrr
sağol canım, daha iyiyim. burda kafa dağıtıyorum. kendimle baş başa kalmak yaramıyor bu ara...
kuzu gayet formundaydı dün:)
valla yılbaşından sonra girecek kanunla memurlara ücretsiz 24 aya kadr dogum izni var ama sizde de oluyormu bilmiyorum
ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı
bende okudumda işte aslında erken hissettim ama başkalarından da duyunca tedirgin oldum hergün hissetmememi..egecim ben dün biyerlerde okuyordum tabi sen deneyimlisin ama ilk başlarda her gün hissetmeyebilirsiniz , hissetmezseniz korkmayın diyordu.
Ben de sabah 6da korkunç bi ağrıyla uyandım bugün, sol yanım o kadar kötü ağrıyordu ki baya bi kendime gelemedim sonra 2 -3 dk kesintisiz ağrıdan sonra geçti yavaş yavaş. Gaz sancısıdır diye tahmin ettim inş öyledir..
karadenizin doğası daha güzel bizim oralara göre tabi. Ama ben memleketimi de çok severim her ne kadar son dönemlerde terör belası yüzünden halkı değişmiş olsa da. Eskiden nezih bi ortamdı elazığın eski aileleri vardı sonra asıl yerlileri başka şehirlere gitti, tuhaf bi yere döndü malesef. Eşim eleştirir arada ben de kızarım sen kendi memleketine bak diye
Günaydın canım nasılsın?
İyi olmana çok sevindim. Burası çok iyi geliyor insana. Terapi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?