2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı

bak bi forumda okudugum yeri sana aynen kopyalıyorum canım
SORU:
laila Nickli Üyeden Alıntı
peki ücretsiz izin alabiliyormuyuz.normal dogum izni dışında.ben alamıyoruz diye biliyorumda.

BAŞKA ÜYEDEN CVP:
hocam ocak ayında meb in yayınladığı izin taslağına göre, doğumdan sonra ücretsiz izin alabiliyormuşuz. okuldaki norm kadromuz 1 yıl kapalı ve saklı tutuluyormuş, izin bitince tekrar aynı okulumuzda başlayabilecekmişiz

yıl ise 2009

ama işde sözleşmeli öğretmenliktede vardır yaa mutlaka bende sağlıkta sözleşmeliyim ama sizde şartlar biraz daha rahat araştırmak lazım

bakalım bi sözleşmeli atamam gerçekleşsinde detaylı araştırcam ilk zamanlarda bebeğime ben bakmak istiyom zaten sonra kaynanam ben bakıcam diyo kreşe gidene kadar onada canım sıkılıyo hiç istemiyom yanımda kalmasını herşeye karışıyo bebeğimi ben istedim gibi yetiştirmek istiyom korkuyom bebeğim bana deilde ona alışır diyee ufffff yine aklıma geldi moralim bozuldu

gunaydin tekrar kizlar..en erken ben geldim sabah burdaydim..kara yakalanmayalim diye 8 de birakti esim.. yaw bende tik yok..sadece gobegim sis o kadar..aksam yemek yiyince davul gibi oluyo.. hamile tayti aldim super biseymis ya cok rahatmis..

Sorması nekadara aldın canım 35 TL falan buldum ben çok pahalı geldi.

40.haftayı görmek nasip olsun hepimize:)))))))

Amin inşallahhhhhh :)))

Ayyy ne güzel ben tayt giyemiyorum yaaa çok kalın bacaklarım bide kısa kısa:)) tombik bişey boyda yokk. Yakışmıyor. Ama çok beyenirim tayt giyinenleri

inş. canım atanırsın gönlündeki yer olur inş. beklemek çok zordur ii bilirim 6 sene bekledim bende .. bende kaynanamın bakmasını istemiyom zatende bakamayacak galiba kurbandna önce burdaydı duramadı kadın psikolojik nefes darlıgı çekti çok eziyet etti bize çocugu bıraksam evde duramaz dışarıda alıp çıkamaz olmaz yani o yüzden bakıcıya kalacak yavrum ama ii birini buluruz inş.

ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı

caım eşim de bilmiyormuş ama öğrenirim dedi. sınava çalışırken sürekli aday memurlar hariç yazıyordu ama diyor. sözleşmelilere olsa da adaylara olmayabilir yani memurlar nette sözleşmelilere de ücretsiz var diyor. bir bak istersen.

evet canim bende oyle gordum..hatta 35-40 tl olan ayni tayti 26,5 ye aldim..
ELİJA HAMİLE TAYT GittiGidiyor.com'da #33076632
tavsiye ederim..baska renginide alcam..

Hamile kıyafeti bulmak ne büyük stresmiş.. Benim bir de karnım çok erken çıktı.. Kıyafetlerimin içine giremiyorum, fiyatlar da o kadar uçuk ki yeni de almak istemiyorum.. Artık yarın ne giyicem derdi iyice arttı , kocam bile sıkıldı bu mevzudan

Ayyy ne güzel ben tayt giyemiyorum yaaa çok kalın bacaklarım bide kısa kısa:)) tombik bişey boyda yokk. Yakışmıyor. Ama çok beyenirim tayt giyinenleri

Valla benimde tombik bacaklarım ama giyiyorum. Hiç takılmam öyle şeylere :)
O kadar rahat ki Egecim bir giysen bırakamazsın. Pantolon batıyor resmen karnıma.

evet canim bende oyle gordum..hatta 35-40 tl olan ayni tayti 26,5 ye aldim..
ELİJA HAMİLE TAYT GittiGidiyor.com'da #33076632
tavsiye ederim..baska renginide alcam..

Bende alıyım bari. Sağol canım.

bende 4 yıldır bekliyom valla çok zorr. benim kaynanam hayatta sıkılmaz valla elinden gelse hep bizimle yaşamak istiyoda kaynatam memleketi çok özlüyo o gitmek istiyo oda bırakamıyo tabiki kaynatamı yoksa kurulur valla yanıma şimdi bebeğim oluncada ben bakcam kimseye güvenmem baktırmam diyo sinir ediyo beni aslında herşeye karışmasalar idare ederim annemide çağırırım arada ama dayanıulcak gibi deil her halta karışıyo evime bişey alsam bize niye sormadın diyoo sanki herşey ona sorcam

Günaydın arkadaşlar ,

Bende dün doktora gittim , 16+1 olması gerekirken , 16+6 çıktı kızım :)) maşşallah pek uzun :)))şimdi üçlü test için kan verdim , 1 ay sonrada renkli ultrasona giricem ...
Dün kız olduğu artık kesin denilince bende gittim ilk cicilerini aldım kızıma , resimlerinide ekledim :))

Çok öpüyorum hepinizi...

valla benimde tombik bacaklarım ama giyiyorum. Hiç takılmam öyle şeylere :)
o kadar rahat ki egecim bir giysen bırakamazsın. Pantolon batıyor resmen karnıma.

Bende alıyım bari. Sağol canım.

ya kıyafetler çok pahalı benim kızım yaz dönemine gelmişti neler almıştım şimdi kaldı öyle bunda çok almak istemiyorum geri dönüşümü yok sonra atıyorssun.. O yüzden lcw de var oda kötü sapırsapır kumaşları felan 35-40 dan aşşağıda değil. Bilmiyorum bir tane aldım siyah kumaş yıkayıka giy

ayyyy o kadarda değilde yani kaynana evde zor yaa insan ister istemez kasılıyo ne kdar iyi olursa olsun...2 güne 1 hastanye gidiyorduk artık bizde:):)
Allahtan kayınbaban var o çeker götürürü eşin ne diyo

off çok kötü ya. Allah sabır versin.

saol canım bakarım memurlar nete demek adaylığın kalkması gerek ozaman atanırsam ilk dönem çalışır 2012 şubatına kalkar adaylığım bende 2. dsönemden itibaren alırım izni valla çok saolun kızlar ilginiz için en azından baya bilgi sahibi oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…