ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı
ama işde sözleşmeli öğretmenliktede vardır yaa mutlaka bende sağlıkta sözleşmeliyim ama sizde şartlar biraz daha rahat araştırmak lazım
gunaydin tekrar kizlar..en erken ben geldim sabah burdaydim..kara yakalanmayalim diye 8 de birakti esim.. yaw bende tik yok..sadece gobegim sis o kadar..aksam yemek yiyince davul gibi oluyo.. hamile tayti aldim super biseymis ya cok rahatmis..
40.haftayı görmek nasip olsun hepimize:)))))))
bak bi forumda okudugum yeri sana aynen kopyalıyorum canım
SORU:
peki bu sözleşmeli öğretmenler içinde geçerlimi acaba ALLAHIM ne olur bizede olsun ya saol valla bulduğun bilgi için
Sorması nekadara aldın canım 35 TL falan buldum ben çok pahalı geldi.
Amin inşallahhhhhh :)))
bakalım bi sözleşmeli atamam gerçekleşsinde detaylı araştırcam ilk zamanlarda bebeğime ben bakmak istiyom zaten sonra kaynanam ben bakıcam diyo kreşe gidene kadar onada canım sıkılıyo hiç istemiyom yanımda kalmasını herşeye karışıyo bebeğimi ben istedim gibi yetiştirmek istiyom korkuyom bebeğim bana deilde ona alışır diyee ufffff yine aklıma geldi moralim bozuldu
ben sözleşmeli olurak atanırsam inşallah bilmiyom bizede olcakmı o konuda net bilgi bulamıyom kadrolu öğretmen olsaydım ücretsiz izin vardı
evet canim bende oyle gordum..hatta 35-40 tl olan ayni tayti 26,5 ye aldim..
ELİJA HAMİLE TAYT GittiGidiyor.com'da #33076632
tavsiye ederim..baska renginide alcam..
Ayyy ne güzel ben tayt giyemiyorum yaaa çok kalın bacaklarım bide kısa kısa:)) tombik bişey boyda yokk. Yakışmıyor. Ama çok beyenirim tayt giyinenleri
evet canim bende oyle gordum..hatta 35-40 tl olan ayni tayti 26,5 ye aldim..
ELİJA HAMİLE TAYT GittiGidiyor.com'da #33076632
tavsiye ederim..baska renginide alcam..
inş. canım atanırsın gönlündeki yer olur inş. beklemek çok zordur ii bilirim 6 sene bekledim bende .. bende kaynanamın bakmasını istemiyom zatende bakamayacak galiba kurbandna önce burdaydı duramadı kadın psikolojik nefes darlıgı çekti çok eziyet etti bize çocugu bıraksam evde duramaz dışarıda alıp çıkamaz olmaz yani o yüzden bakıcıya kalacak yavrum ama ii birini buluruz inş.
valla benimde tombik bacaklarım ama giyiyorum. Hiç takılmam öyle şeylere :)
o kadar rahat ki egecim bir giysen bırakamazsın. Pantolon batıyor resmen karnıma.
Bende alıyım bari. Sağol canım.
bende 4 yıldır bekliyom valla çok zorr. benim kaynanam hayatta sıkılmaz valla elinden gelse hep bizimle yaşamak istiyoda kaynatam memleketi çok özlüyo o gitmek istiyo oda bırakamıyo tabiki kaynatamı yoksa kurulur valla yanıma şimdi bebeğim oluncada ben bakcam kimseye güvenmem baktırmam diyo sinir ediyo beni aslında herşeye karışmasalar idare ederim annemide çağırırım arada ama dayanıulcak gibi deil her halta karışıyo evime bişey alsam bize niye sormadın diyoo sanki herşey ona sorcam
bende 4 yıldır bekliyom valla çok zorr. benim kaynanam hayatta sıkılmaz valla elinden gelse hep bizimle yaşamak istiyoda kaynatam memleketi çok özlüyo o gitmek istiyo oda bırakamıyo tabiki kaynatamı yoksa kurulur valla yanıma şimdi bebeğim oluncada ben bakcam kimseye güvenmem baktırmam diyo sinir ediyo beni aslında herşeye karışmasalar idare ederim annemide çağırırım arada ama dayanıulcak gibi deil her halta karışıyo evime bişey alsam bize niye sormadın diyoo sanki herşey ona sorcam
caım eşim de bilmiyormuş ama öğrenirim dedi. sınava çalışırken sürekli aday memurlar hariç yazıyordu ama diyor. sözleşmelilere olsa da adaylara olmayabilir yanimemurlar nette sözleşmelilere de ücretsiz var diyor. bir bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?