Günaydın arkadaşlar ,
Bende dün doktora gittim , 16+1 olması gerekirken , 16+6 çıktı kızım :)) maşşallah pek uzun :)))şimdi üçlü test için kan verdim , 1 ay sonrada renkli ultrasona giricem ...
Dün kız olduğu artık kesin denilince bende gittim ilk cicilerini aldım kızıma , resimlerinide ekledim :))
Çok öpüyorum hepinizi...
caım eşim de bilmiyormuş ama öğrenirim dedi. sınava çalışırken sürekli aday memurlar hariç yazıyordu ama diyor. sözleşmelilere olsa da adaylara olmayabilir yanimemurlar nette sözleşmelilere de ücretsiz var diyor. bir bak istersen.
Günaydın arkadaşlar ,
Bende dün doktora gittim , 16+1 olması gerekirken , 16+6 çıktı kızım :)) maşşallah pek uzun :)))şimdi üçlü test için kan verdim , 1 ay sonrada renkli ultrasona giricem ...
Dün kız olduğu artık kesin denilince bende gittim ilk cicilerini aldım kızıma , resimlerinide ekledim :))
Çok öpüyorum hepinizi...
ya kıyafetler çok pahalı benim kızım yaz dönemine gelmişti neler almıştım şimdi kaldı öyle bunda çok almak istemiyorum geri dönüşümü yok sonra atıyorssun.. O yüzden lcw de var oda kötü sapırsapır kumaşları felan 35-40 dan aşşağıda değil. Bilmiyorum bir tane aldım siyah kumaş yıkayıka giy
saol canım bakarım memurlar nete demek adaylığın kalkması gerek ozaman atanırsam ilk dönem çalışır 2012 şubatına kalkar adaylığım bende 2. dsönemden itibaren alırım izni valla çok saolun kızlar ilginiz için en azından baya bilgi sahibi oldumm
saol canım bakarım memurlar nete demek adaylığın kalkması gerek ozaman atanırsam ilk dönem çalışır 2012 şubatına kalkar adaylığım bende 2. dsönemden itibaren alırım izni valla çok saolun kızlar ilginiz için en azından baya bilgi sahibi oldumm
Günaydın arkadaşlar ,
Çok öpüyorum hepinizi...
Günaydın arkadaşlar ,
Çok öpüyorum hepinizi...
s_o_b canım şurayı okurmusun
Sözleşmeli öğretmenin doğum izni sorunları ve tecrübeler... (Memurlar.Net - Forum)
sdemirok adlı üyenin yazdıklarını oku istersen ücretsiz aldıgını yazmış
Günaydın arkadaşlar ,
Çok öpüyorum hepinizi...
ay canım saol şimdi bakıyom oraya. öğretmenlikte 1 yıl aday öğretmen oluyosun ben öle biliyom sözleşmelide adaylık olmuyomuşmu
Çok teşekkür ederimm arkadaşlarr:))
Birce senide takip ediyorum , çok üzüldüm bebişine allah diğer bebeğine sağlık sıhhat versin.
Valla anne baba uzun ondan heralde büyümüş böyle önden önden :)) ama çok kilo almışım toplamda 7 kilo oldu( babamız büyük bir hevesle oğlan bekliyordu , biraz hayal kırıklığında şu an , ama bende kızımız olacağı için şanslı olduğumuzu söylüyorum , umarımö hepimize bebeklerimiz büyük şans getirir , getirdikleri şans kadar bol şanslı bir hayatları olur inşallah...
ay canım saol şimdi bakıyom oraya. öğretmenlikte 1 yıl aday öğretmen oluyosun ben öle biliyom sözleşmelide adaylık olmuyomuşmu
gunaydın canım
Gelin buldum ogluma :)
hep saglıklı güzel bir hamilelik ve dogum dilerim senin için
bende 4 yıldır bekliyom valla çok zorr. benim kaynanam hayatta sıkılmaz valla elinden gelse hep bizimle yaşamak istiyoda kaynatam memleketi çok özlüyo o gitmek istiyo oda bırakamıyo tabiki kaynatamı yoksa kurulur valla yanıma şimdi bebeğim oluncada ben bakcam kimseye güvenmem baktırmam diyo sinir ediyo beni aslında herşeye karışmasalar idare ederim annemide çağırırım arada ama dayanıulcak gibi deil her halta karışıyo evime bişey alsam bize niye sormadın diyoo sanki herşey ona sorcam
bilmiyorum ama sözleşmeli oluyorsun yaa her yıl sözleşmen yenileniyo zaten.. mesela ben 4b liyim normal 657 li atananlar aday memurluk kursları oluyo oraya gitmillerdi ama bizde öle bişey olmadı ama meb nasıldır bilmem:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?