2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyoyoyoyoyoyyy maşallah kızımıza maşallah...

saol canım bakarım memurlar nete demek adaylığın kalkması gerek ozaman atanırsam ilk dönem çalışır 2012 şubatına kalkar adaylığım bende 2. dsönemden itibaren alırım izni valla çok saolun kızlar ilginiz için en azından baya bilgi sahibi oldumm

gözünaydın. maşallah kızına...

Bende ordan alıyorum en uygun orası valla. Ama pantolonlarla rahat edemiyorum. Oturunca beli lastikte olsa batıyor. Elbise almayı düşünüyorum. Bir de tayt.

sözleşmelide adaylıgın kalkması gibi bişey oluyor mu?????*

verdiğim linke baktın mı canım memurlar netle ilgili olan

rica ederim canım. kesin bilgi öğrenirsem yazarım tekrar. inşallah gönlüne göre olur.

Maşallahh canım. Nasıl büyüttün böyle :)

hayırlı olsun canım, kız çocuk çok iyidir. Şans getirir derler, size de şanslı gelir inşallah..

Çok teşekkür ederimm arkadaşlarr:))
Birce senide takip ediyorum , çok üzüldüm bebişine allah diğer bebeğine sağlık sıhhat versin.

gunaydın canım

Gelin buldum ogluma :)

hep saglıklı güzel bir hamilelik ve dogum dilerim senin için

ay canım saol şimdi bakıyom oraya. öğretmenlikte 1 yıl aday öğretmen oluyosun ben öle biliyom sözleşmelide adaylık olmuyomuşmu

bilmiyorum ama sözleşmeli oluyorsun yaa her yıl sözleşmen yenileniyo zaten.. mesela ben 4b liyim normal 657 li atananlar aday memurluk kursları oluyo oraya gitmillerdi ama bizde öle bişey olmadı ama meb nasıldır bilmem:26::26:

Valla anne baba uzun ondan heralde büyümüş böyle önden önden :)) ama çok kilo almışım toplamda 7 kilo oldu ( babamız büyük bir hevesle oğlan bekliyordu , biraz hayal kırıklığında şu an , ama bende kızımız olacağı için şanslı olduğumuzu söylüyorum , umarımö hepimize bebeklerimiz büyük şans getirir , getirdikleri şans kadar bol şanslı bir hayatları olur inşallah...

İnşallah canım.
Bende 7 kilo aldım. Benimkide böyle büyümüştür umarım. Yoksa kendime mi aldım bu kiloları bilemiyorum.
Bakalım haftaya görücez :)

ay canım saol şimdi bakıyom oraya. öğretmenlikte 1 yıl aday öğretmen oluyosun ben öle biliyom sözleşmelide adaylık olmuyomuşmu

oluyor canım. benim ilk atandığım dönemlerde sözleşmeliler hizmet içi eğitim seminerlerine katılmıyorlardı ama artık onlar da katılıyor ve adaylıkları kalkıyor.

Valla benim kayınvalidemde hayatta sıkılmaz. Zaten kocası da yok, eşim tek çocuk, daha ne diyeyim siz tahmin edin artık. Kadına ne ben ne oğlu senelerdir yaranamadık. Hiçbir şey beğenmez, hiçbir şeye teşekkür etmez hep daha fazlasını ister. Kiracıydı, borca girdik ona ev aldık, 3 senedir orda oturuyor, bizde borcunu ödüyoruz ama daha teşekkür bile etmedi.. Hala da orda burda beni ve oğlunu kötülüyor. Para verip tatile yolluyoruz ordan bile bizi huzursuz etmek için elinden geleni yapıyor.

bizde sözleşmeli öğretmenlerde adaylık kursuna gidiyolar aynı 657 gibi onun için sanırım sözlemeli öğretmenlerdede adaylık kalkması varr bu arada verdiğin linki okuyorum çok saol tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…