2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde sözleşmeli öğretmenlerde adaylık kursuna gidiyolar aynı 657 gibi onun için sanırım sözlemeli öğretmenlerdede adaylık kalkması varr bu arada verdiğin linki okuyorum çok saol tekrardan

bişi değil canım işde meb ile sağlık bakanlıının sözleşmelileri farklı haklara sahip

Ay hadi bakalım neden olmasın :)) duru bebek bir gelsin , çıkartırız görücüye artık :)) çok teşekkür ederimm..

güzelde bir isim bulmuşsunuz

inş saglıklı bir şekilde gelirde

gebelik kertmesi yaparız :)

eşimde boran veya cesur isimlerini begendigini soyluyor bakalım birde şimdi isim araştırmasına giricz

yaa bende sürekli kız isimlerine bakar oldum hiç erkek ismine bakmıyorum nedense valla eşim kız olursa bir ismini fatma koyası var ama ben istemiyorum annesini adı ve benim adımda istemiyorum yaa gıcık oluyorum öle dedimi.. tartışma çıkacak kesin

bence o sizle oturmak istemiştir sizde ona ev alınca yanınızda kalamayacağı için laf ediyodur ne güzel ev almışsınız ama olmuyo yaranılmıyoo bizimkide tek erkek çocuk kızlarda var ama oğluna çok düşkün benim kaynana ikide durup bana benim tek oğlum var mecbur sende bakıcan bize diyo biz biriz seni ayrı aldık sanma diyo kaynatamda bizden habersiz hiç bir adım atamaz benim oğlum diyo gözdağı veriyo çok bunaltıyolar beniii çokkkkkkk

kizlar ben bunlari okuyunca sasiyorum.halime sukrediyorum..benim kayinvalidem bana aşık desem komik olmaz herhalde :) istemeye geldiklerinde beni kizimizi oglunuza istiyoruz dediler babamlara :))) her ay mutlaka bir altin yapar getirir..simdi torununa kimbilir neler yapcak..tek gelinim bu arada..ilk torun olcak kismetse..

oluyor canım. benim ilk atandığım dönemlerde sözleşmeliler hizmet içi eğitim seminerlerine katılmıyorlardı ama artık onlar da katılıyor ve adaylıkları kalkıyor.

evet canım eşimin okuluna atanan sözleşmelilerde gidiyodu kursa ve bi yıl sonra adaylıkları kalkıyordu

Benimki oğlunada düşkün değilki anlamadım gitti ben onu. Beni isterkende hiç problem çıkarmamıştı, Eşimde annesinin huyunu bildiğinden herhalde apar topar evlendik zaten 5 ay içinde. Benimki ruh hasatası canım oğluyla da anlaşaqmıyor. Beni sinir hastası etti valla..

Ne güzel canım çok şanslısın hep bu tür aile ilişkilerine çok özenmişimdir. Sende kıymetlerini bilirsin o zaman herşey karşılıklı. Şimdi benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Yüzünü görünce bile sinirlerim zıplıyor, Allahtan eşim anlayışlı korumuyor. 3-4 aydır görüşmüyoruz zaten bir tek bayramda gittik, daha hamile olduğumu bile bilmiyor.

benim kayınvaldemde oğluna aşık bırak altını bizden ister haçlığını hemde durumları çok iyi minübüs hatları var her ay 3bin tl ordan gelir artı emekli maaşıda var ama yin ede eşimden ister haçlık vercekmiş ona hamile kaldımdan beri istiyemiyo masrafımız çok diye ben atanıncada evimin banyosunu tuvaletini yaptırın diyo çok beklerrr ama:93:

güzelde bir isim bulmuşsunuz

inş saglıklı bir şekilde gelirde

gebelik kertmesi yaparız :)

eşimde boran veya cesur isimlerini begendigini soyluyor bakalım birde şimdi isim araştırmasına giricz

Bizde ilk duyduğumuzda karar verdik duru olsun diye , tabi daha sonra değişirmi bilmem artık .
Boran daha güzel gibi sanki , pek ağır isimler bulmuşsunuz damada :)) sağlıklı olsunlarda elbet isim bulunur :)))

seninkide bir garipmiş yani bende çözemedim şimdi seni hiç düşünemiyom artık anlamda veremezsin

Ay seninkide bir enteresan canım, bizimki de öyle, kızımın kıyafetlerini bile kıskanıyor. Çocuğun oyuncaklarını alıp eve götürüyor valla ruh hastası. Kızıma neler söylemiş. Ben iki kez düşük yaptım ve kızım birini biliyordu ama durumdan çok etkilendi, kardeş çok istiyordu, psikolojisi bozuldu çocuğun, çocuğa annenin çocuğu olmaz, troid hastası ya falan demiş, neler söylüyor çocuğa da kızım her şeyi anlatmıyor. Ben de iş çocuğa kadar uzanınca artık tepki gösterdim. Çok fena yani..

Demekki sana da bir kız bebiş gelecek :)) valla sadece senin ismin Fatma olsaydı fena olmazdı aslında , çünkü bende ismimin kızıma koyulmasını istiyorum burcu duru olsan istedim , eşim olmaz diyor ama senin eşin seni çok seviyor demekki :))

kendi annesinin adıda fatma bi eltim var onun adıda fatma torunalrdn da var 2-3 tane fatma ufff yaa istemiyorum fatma ben :84::84:

yaa küçücük kıza bunlar sölenirmii ALLAHIM nedir bu kaynanaların bizden istedi aslında baştan tepkimizi gösterip uzak durmamız gerekti ama hata yaptım ben kendi adıma hep iyi olmaya çalıştım herşeyi yuttum eşimin ailesi dedi ama bi yere kadar benim kaynanamda beğenmişlik büyük dağları ben yarattım imajı var annem bebeğime bişeyler yapıyo diyoki durup dururken benim yaptıklarım en güzel olcak benim yaptığım şeyleri kullancak benim bebeğim onların evinin çocuğuymuş sanki annesi ben deilim benim annemlerin hiç bişeye hakkı yok

bence canım eşine söyle ortak karara varın o bebeşi sen büyütüyosun içinde eşin kadar seninde isim konusunda hakkın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…