aminn cnmmvalla anne baba uzun ondan heralde büyümüş böyle önden önden :)) ama çok kilo almışım toplamda 7 kilo oldu( babamız büyük bir hevesle oğlan bekliyordu , biraz hayal kırıklığında şu an , ama bende kızımız olacağı için şanslı olduğumuzu söylüyorum , umarımö hepimize bebeklerimiz büyük şans getirir , getirdikleri şans kadar bol şanslı bir hayatları olur inşallah...
kayınvalidemden nefret ed,iyor ve hatta görüşmüyoruzzvalla benim kayınvalidemde hayatta sıkılmaz. Zaten kocası da yok, eşim tek çocuk, daha ne diyeyim siz tahmin edin artık. Kadına ne ben ne oğlu senelerdir yaranamadık. Hiçbir şey beğenmez, hiçbir şeye teşekkür etmez hep daha fazlasını ister. Kiracıydı, borca girdik ona ev aldık, 3 senedir orda oturuyor, bizde borcunu ödüyoruz ama daha teşekkür bile etmedi.. Hala da orda burda beni ve oğlunu kötülüyor. Para verip tatile yolluyoruz ordan bile bizi huzursuz etmek için elinden geleni yapıyor.
kizlar ben bunlari okuyunca sasiyorum.halime sukrediyorum..benim kayinvalidem bana aşık desem komik olmaz herhalde :) istemeye geldiklerinde beni kizimizi oglunuza istiyoruz dediler babamlara :))) her ay mutlaka bir altin yapar getirir..simdi torununa kimbilir neler yapcak..tek gelinim bu arada..ilk torun olcak kismetse..
Bence de isteme o zaman , sadece sen Fatma olsaydın o zaman olurdu , bu durumda olmaz bence de , sen ikna edersin eşini :))
Merhaba arkadaşlar , aranıza bugün katıldım.. bende 15+3. haftamdayımçok şükür yolunda gidiyor herşey.. cinsiyetini öğrenmek için geçen hafta gittik ama göstermedi boşuna heyecanlandık aranızda cinsiyetini kesin olarak öğrenen var mı :93:
hoşgeldiiiiin evet var canım öğrenenler
Merhaba arkadaşlar , aranıza bugün katıldım.. bende 15+3. haftamdayımçok şükür yolunda gidiyor herşey.. cinsiyetini öğrenmek için geçen hafta gittik ama göstermedi boşuna heyecanlandık aranızda cinsiyetini kesin olarak öğrenen var mı :93:
çok teşekkür ederiiim :)
bende istiyorum bebek cetveli yapmak nası yapıcam
merhabaaalar
sürünerekte olsa kalktım yataktan..hiç uyyamıyorum geceleri. her tuvalete kalkıştan sora uyumam yarım saatimi alıyo uyuz oluyom. sorada sabah sürünüyorum böle..
mrh aynı bende öleyim gece tuvalete çok çıkıyom ve uyku problemi oluyo sabahta eşimle kalkıyom sonrada uyuyamıyorum böle az uykuyla geziyom hergün
evet ya bende hamilelik sürecinde gece uykularını sevmedimsürekli tuvalet ihtiyacı ve sol yanıma yatmaya çalışmak beni yoruyooo..
ben lilpie den yaptım, orda yönlendiriyorlar cetveli yapmak basitte, ben kopyalama işleminde çok uğraştım.. Profilimi düzenleye girip, çizelgeye kopyalaman gerekiyor linki... fakat URL formatında olması gerekiyormuş, ben onu bulana kadar biraz zaman geçti de..
egee kaynananla görüşmemene eşin kızmıyomuu yaaa oh ne güsel kafan rahattır
ayyy evet ya URL buldum ve ekledim ama yine de çıkmadı çok sinir
ayyy evet ya URL buldum ve ekledim ama yine de çıkmadı çok sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?