ayyy evet ya URL buldum ve ekledim ama yine de çıkmadı çok sinir
url nin sadece bu kısmını eklicen
http://lbdm.lilypie.com/TikiPic.php/8uH4.jpg
eveeet hallettim çok saolun arkadaşlar
yaa küçücük kıza bunlar sölenirmii ALLAHIM nedir bu kaynanaların bizden istedi aslında baştan tepkimizi gösterip uzak durmamız gerekti ama hata yaptım ben kendi adıma hep iyi olmaya çalıştım herşeyi yuttum eşimin ailesi dedi ama bi yere kadar benim kaynanamda beğenmişlik büyük dağları ben yarattım imajı var annem bebeğime bişeyler yapıyo diyoki durup dururken benim yaptıklarım en güzel olcak benim yaptığım şeyleri kullancak benim bebeğim onların evinin çocuğuymuş sanki annesi ben deilim benim annemlerin hiç bişeye hakkı yok
bak canım bunu ekle bence daha güzel seninki kısa cıkmış
linki de http://lbdf.lilypie.com/UlTOp2.png
Ay benimkide aynı, annemleri beğenmez, evime annemler gelince bile surat asar. Herşeyi o bilir. Hiçbirşeyde beceremez aslında, yemek bile yapamıyor ama benimkileri de hiç beğenmez.. Ben kızımı doğurduğumda doğuma 10 gün kala eşim iş için şehir dışına gitti, eşim müfettişti, her sene 5-6 ay teftişte olurdu, son 10 gün yanımda annem kalsın dedim diye bize küfredip kapıları çarpıp gitti ve 5 aygelmedi, bebeği bile merak etmedi psikopat.. Yanımda ondan önce 10 gün kaldı son ayımda ben ona hizmet ettim eee yoruldum haliyle onu istemedim. Buna bile böyle bir tepki gösterdi düşün artık.. offfff yahu çok kötüler yaaaaa
Kilo durumları nası gidiyo :) ben 15. hafta ya kadar 2 kilo aldım..inşallah çok fazla klo almam çünkü zaten çok zayıf hamile kalmadım..
Kilo durumları nası gidiyo :) ben 15. hafta ya kadar 2 kilo aldım..inşallah çok fazla klo almam çünkü zaten çok zayıf hamile kalmadım..
anladıgım kadarı ile eşin prblem cıkarmış iyi dayanmşsın
sıkma canını düşünme başka kimseyi sadece kendini düşün
anladıgım kadarı ile eşin prblem cıkarmış iyi dayanmşsın
sıkma canını düşünme başka kimseyi sadece kendini düşün
bende canim 58 kilo kaldim 59,50 yim suan
ya cok üzücü bu olaylar ben hep mesafeliyim dilimlede söyledim kac kez zaten
herkes yerini bilmeli
kaynanam diye gelip bize kalmasını hoş karşılamam
eşimde bir laf ederse onada b.k yemek düser
sonucta beni bilerek benle evlendi
Ay benimkide aynı, annemleri beğenmez, evime annemler gelince bile surat asar. Herşeyi o bilir. Hiçbirşeyde beceremez aslında, yemek bile yapamıyor ama benimkileri de hiç beğenmez.. Ben kızımı doğurduğumda doğuma 10 gün kala eşim iş için şehir dışına gitti, eşim müfettişti, her sene 5-6 ay teftişte olurdu, son 10 gün yanımda annem kalsın dedim diye bize küfredip kapıları çarpıp gitti ve 5 aygelmedi, bebeği bile merak etmedi psikopat.. Yanımda ondan önce 10 gün kaldı son ayımda ben ona hizmet ettim eee yoruldum haliyle onu istemedim. Buna bile böyle bir tepki gösterdi düşün artık.. offfff yahu çok kötüler yaaaaa
bende kilolu hamile kaldım neyseki daha almadım inşallah daha da çok kilo almam
en büyük endişem kilo
süpersin canım bende taviz vermek istemedim ama bazan karşındaki normal bir insan olmadığı için anlamıyor.. Yada seni ısrarla sinir etmek için anlamazdan geliyor.
herşey onların istedi gibi olsun istiyolar sanki biz oyuncağız onları gözünde senin kaynana benimkindende betermiş haa ama keşke benimkide küssede 5 ay gelmeseee nerdeeee mutlu olurum vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?