2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

insana eşinden annesinden babasından başka yakın yok . . bunu da bildikten sonra karşıdan bi beklentin olmuyo..canını da kimse acıtamıo.. beni üzmeye çalışana izin vermem !!

iyi yapıyorsun canım ama ben çok fazla tepki vermiyorum Allaha havale ediyorum çünkü görüşmediğimiz dönemlerde de eşim annesi yanlız yaşadığı için çok merak ediyor, ona çok üzülüyorum fazla zor durumda kalmasındiye idare etmeye çalışıyorum..

Cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiceksiniz , 16. hafta dolduğunda artık kesin olarak doktor görebiliyor diye biliyorum..inanılmaz merak ediyorumm yaa.. ben haftaya gidicemm..

herkese selamlar ben geldim. Biraz okudumda galiba kaynanadan sikayetci cogunuz:) Vallah benim kaynanam allahdan burda degil türkiyede onlar. :) Ama olsada sanirim pek bi problem olmaz yaslilar zaten esim evin en kücügü pek kimseyede karismazlar.

kizlar yemek vakti..cikamadim bugun cok soguk..esim orda ye dedi..yogurtlu makarna soyledim..napim..bari icinde katki maddesi yok enazindan :)

Zaten sonradan kendine dedim ki valla sen gelmeyince ben hiç üzülmedim, rahat bir loğusalık geçirdim, sen oğlunu tek başına bıraktın bu mutlu günlerinde sen kendi derdine yan dedim, kudurdu :)))

iyi demişsin valla bende zaten karar aldım bundan sonra beni üzücek bişey yaptıklarında söylediklerinde hemen cevabını alcaklar artık susmıcam arkamdan görümcemle dedikodu yaptılar sustum eşim üzülmesin dedim ama yeter artık yazın öğretmenlik sınavına hazırlandımda iş yapmadım ona diye dedikodu yaptılar kızıyla sanki benim hayatımdan önemli benim sınavımımı buldunuz evde inşaat yaptılar bende babanneme gittim ders çalıştım diye laf ettiler görümcemde kocama sen hep eşinin ağzına bakıyon dediki öle bişeyde yok hayatımızı kurup gelecemizi düşüncez tabi şimdide kaynanam atanırsan evimin banyosu tuvaletini yaptırın diyo utanmadan ne hakla yani

Cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiceksiniz , 16. hafta dolduğunda artık kesin olarak doktor görebiliyor diye biliyorum..inanılmaz merak ediyorumm yaa.. ben haftaya gidicemm..

Bende şimdi randevu aldım pzts. 9:30 da gidiyorum artık söyler herhalde.. Çok heyecanlıyım..

benimki göstermedi ama doktor büyük ihtimal kız dedi erkek olsa mutlaka pipi gözükürdü dedi canım kızııımmm benim onu çokkk seviyommm

benimki göstermedi ama doktor büyük ihtimal kız dedi erkek olsa mutlaka pipi gözükürdü dedi canım kızııımmm benim onu çokkk seviyommm

ya tabi sende birde görümce faktörü var o da fenadır herhalde, haklısın duyunca susmuycaksın cevap verceksin. Zaten şimdi yüzsüz bu ikici bebeğe bir karışmaya kalksın hiç şansı yok lafı ağzına tıkıcam..

Çok şanslısın canım valla süper ayrı olmak..

ya ben 4 kilo aldım nasıl almadan duruyosunuz siz zaten 67 le hamile kaldım boyumda 165 sizce ben tosuncukmu olurum

benim midem cok rahatsız halada öle birşey yiyemiyorum ayıptır söylemesi hamile kalmadan evvel çok pis boğazdım cok kola içerdim şimdi düzenli hayata geçiş yapınca diyet etkisi yaptı galiba
birde mide bulantısı ve yanmasından cok cekiyorum yine cok şükür tabi

benim bebeğime şimdiden başladılar doğmadan karışmaya eşimede diyom valla bebeğimi ben istedim gibi yetiştircem karıştırmıcam diye ağır konuşurum sen ortayı bul karışmam diyom yoksa ağır konuşcam

bende haftaya cumartesi ögreneceğim çok merak ediyorum erkekmiş gibi hissediyorum ama ne olursa olsun hiç farketmez ama elimi karnıma koyduğumda oğlum ya da kızım demek istiyorum tek :)

ya ben de normal yiyom ama sanırım su içsem yarıyo artık evlemneden önce 56 kiloydum ne güsel di ama evlenince 10 kilo birden aldım şimdide korkuyom tosuncuk olrum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…