bende kilolu hamile kaldım neyseki daha almadım inşallah daha da çok kilo almam
en büyük endişem kilo
ya benimkiside yaptı bişiler ben arsızlığa vurup bağıra çağıra derdimi anlattım
ama herkesin tepkisi bir değil yani karsıdan alacağın tepkide bir değil bende işe yaradı hamdolsun
ama doğru mu yaptım yanlıs mı onu Allah bilir
ama insanın kanına dokunmaya görsün birşey
ya ben 4 kilo aldım nasıl almadan duruyosunuz siz zaten 67 le hamile kaldım boyumda 165 sizce ben tosuncukmu olurum
bence çok almamışsın canım normal..
ya cok üzücü bu olaylar ben hep mesafeliyim dilimlede söyledim kac kez zaten
herkes yerini bilmeli
kaynanam diye gelip bize kalmasını hoş karşılamam
eşimde bir laf ederse onada b.k yemek düser
sonucta beni bilerek benle evlendi
Zaten sonradan kendine dedim ki valla sen gelmeyince ben hiç üzülmedim, rahat bir loğusalık geçirdim, sen oğlunu tek başına bıraktın bu mutlu günlerinde sen kendi derdine yan dedim, kudurdu :)))
Cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiceksiniz , 16. hafta dolduğunda artık kesin olarak doktor görebiliyor diye biliyorum..inanılmaz merak ediyorumm yaa.. ben haftaya gidicemm..
Cinsiyet öğrenmeye ne zaman gidiceksiniz , 16. hafta dolduğunda artık kesin olarak doktor görebiliyor diye biliyorum..inanılmaz merak ediyorumm yaa.. ben haftaya gidicemm..
iyi demişsin valla bende zaten karar aldım bundan sonra beni üzücek bişey yaptıklarında söylediklerinde hemen cevabını alcaklar artık susmıcam arkamdan görümcemle dedikodu yaptılar sustum eşim üzülmesin dedim ama yeter artık yazın öğretmenlik sınavına hazırlandımda iş yapmadım ona diye dedikodu yaptılar kızıyla sanki benim hayatımdan önemli benim sınavımımı buldunuz evde inşaat yaptılar bende babanneme gittim ders çalıştım diye laf ettiler görümcemde kocama sen hep eşinin ağzına bakıyon dediki öle bişeyde yok hayatımızı kurup gelecemizi düşüncez tabi şimdide kaynanam atanırsan evimin banyosu tuvaletini yaptırın diyo utanmadan ne hakla yani
herkese selamlar ben geldim. Biraz okudumda galiba kaynanadan sikayetci cogunuz:) Vallah benim kaynanam allahdan burda degil türkiyede onlar. :) Ama olsada sanirim pek bi problem olmaz yaslilar zaten esim evin en kücügü pek kimseyede karismazlar.
ya ben 4 kilo aldım nasıl almadan duruyosunuz siz zaten 67 le hamile kaldım boyumda 165 sizce ben tosuncukmu olurum
ya tabi sende birde görümce faktörü var o da fenadır herhalde, haklısın duyunca susmuycaksın cevap verceksin. Zaten şimdi yüzsüz bu ikici bebeğe bir karışmaya kalksın hiç şansı yok lafı ağzına tıkıcam..
Çok şanslısın canım valla süper ayrı olmak..
benim midem cok rahatsız halada öle birşey yiyemiyorum ayıptır söylemesi hamile kalmadan evvel çok pis boğazdım cok kola içerdim şimdi düzenli hayata geçiş yapınca diyet etkisi yaptı galiba
birde mide bulantısı ve yanmasından cok cekiyorumyine cok şükür tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?