ya ben de normal yiyom ama sanırım su içsem yarıyo artık evlemneden önce 56 kiloydum ne güsel di ama evlenince 10 kilo birden aldım şimdide korkuyom tosuncuk olrum diye
ya ben de normal yiyom ama sanırım su içsem yarıyo artık evlemneden önce 56 kiloydum ne güsel di ama evlenince 10 kilo birden aldım şimdide korkuyom tosuncuk olrum diye
ya ben 61 kg dum evlendiğimde 75le hamile kaldım
Bende 1 seneye kadar 52kiloydum hep ne güzel. Gecen gecen ramazanda 2kilo aldim veremedim:) Sonra hamile kaldim yine 2kilo aldim ama düsük yapmistim o kiloda kaldi üzerimde 56 ile hamile kaldim simdi 58 olmusum :)
kızlar bugun fazla katılamıyorum ama arada girip okuyorum . okumadan duramıyorum.. bizde yemekten geldik kuzumla. şimdi miskinlik çöker uyurum artık şirkette bana gülüyorlar zaten
dün bi hastane çıkışı aldım minicik yawwww çok hoşuma gitti. bu arada alan varsa fiyat hakkında bilgi verir misiniz
oh negüzel afiyet olsun bebişinle sana
bende haftaya cumartesi ögreneceğim çok merak ediyorum erkekmiş gibi hissediyorum ama ne olursa olsun hiç farketmez ama elimi karnıma koyduğumda oğlum ya da kızım demek istiyorum tek :)
slm hanımlar açtım siteyi ama arada girip okuyabiliyorum ancak nasılsınız
bende evlendiğimde 50kiloydum boyum 1,70 kistim çıkmıştı 5,5cm eritmek için birdoğum kontrol hapı verdi dr 10 kilo birden aldım 59 ile hamile kaldım 14 haftada 3 kilo aldım
fazla aslında demi ilk 3 ayda ideali almamakmış aslında birde deli gibi yiyorum pekmezden nefret ederdim kaşık kaşık pekmez tahin yiyorum ekmek abartı yiyorum kessem iyi olacak ekmeği gereksiz hiçbir faydası da yok
slm hanımlar açtım siteyi ama arada girip okuyabiliyorum ancak nasılsınız
bende evlendiğimde 50kiloydum boyum 1,70 kistim çıkmıştı 5,5cm eritmek için birdoğum kontrol hapı verdi dr 10 kilo birden aldım 59 ile hamile kaldım 14 haftada 3 kilo aldım
fazla aslında demi ilk 3 ayda ideali almamakmış aslında birde deli gibi yiyorum pekmezden nefret ederdim kaşık kaşık pekmez tahin yiyorum ekmek abartı yiyorum kessem iyi olacak ekmeği gereksiz hiçbir faydası da yok
bende haftaya cumartesi ögreneceğim çok merak ediyorum erkekmiş gibi hissediyorum ama ne olursa olsun hiç farketmez ama elimi karnıma koyduğumda oğlum ya da kızım demek istiyorum tek :)
aslında ideali çavdar yulaf ekmekleri falan oda 1 dilim bide bandırarak yeme olayı var ondan uzak kalmak imkansız öyle olunca ekmekler hooop " ka" oluveriyorekmek zaten bütün kiloyu yapan bende hamurişi ekmek acayip yiyorum o zyüzden 5 kilo aldım . dahada almışımdır. tostoparlak oldum
bende 48 le evlendim canim haplarla 58 oldum..58 kilo hamile kaldim valla..hic kendimin 50 nin ustune cikicagimi dusunmezdim.simdi de 12 kilo alsam 70 bitiririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?