su içememek düşük nedeni olabiliyormuş dediğin gibi çok önemli su en az 2 lt içmemiz lazımTATLI yemediğiniz sürece kilolardan korkmayın kızlar.. tüm kiloyu yapan tatlı.. bu arada bol su tüketmeniz gerektiğini unutmayın.. bebişler susuz kalmasın :)
su içememek düşük nedeni olabiliyormuş dediğin gibi çok önemli su en az 2 lt içmemiz lazım
men iciyommmmmm
men iciyommmmmm
ben mecburen içiyorum kum döküyomuşum doktor dedi bol sıvı tüket.tatlı delisi olan ben şu 3 aydır tatlıdan midem bulandı fazla yiyemiyorum ama yinede yemem yerinde hiç kısmadım hatta başlarda gece bile kalkıp yiyiyodum belkide tatlı yiyemediğim için kilo almamışımdır.
bizim de kuzenin safrasında problem çıkmıştı hamileyken çok ağrı çektiailemde hiç yok öğrenince çok şaşırdım zaten.ama ablamında gebelikye kum döktüğünü biliyorum
su içememek düşük nedeni olabiliyormuş dediğin gibi çok önemli su en az 2 lt içmemiz lazım
bende okudumda işte aslında erken hissettim ama başkalarından da duyunca tedirgin oldum hergün hissetmememi..
çok haklısın cnm. Benim eşimde sizinkiler doğulu kro diyor dalga geçiyor. Halbuki alakası yok çok erken yerleşmişler buraya ama memleket doğu olunca beyefendi karadenizli yaa:))
selam kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.
Hamilelikten önce çok su tüketirdim ama şimdi su deyince direk midem bulanıyo.İçemiyorum ya.Napıcam bilmiyorum.Su içemediğim içinde sürekli kabızlık sorunum var.
ben çok acıktım kıslar yemeğe gidiyorum
Hamilelikten önce çok su tüketirdim ama şimdi su deyince direk midem bulanıyo.İçemiyorum ya.Napıcam bilmiyorum.Su içemediğim içinde sürekli kabızlık sorunum var.
ekmek zaten bütün kiloyu yapan bende hamurişi ekmek acayip yiyorum o zyüzden 5 kilo aldım . dahada almışımdır. tostoparlak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?