2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben mecburen içiyorum kum döküyomuşum doktor dedi bol sıvı tüket.tatlı delisi olan ben şu 3 aydır tatlıdan midem bulandı fazla yiyemiyorum ama yinede yemem yerinde hiç kısmadım hatta başlarda gece bile kalkıp yiyiyodum belkide tatlı yiyemediğim için kilo almamışımdır.

geçmiş olsun ağrın oluyor mu

evet adet olcakmışım gibi ağrı oluyor doktor normal dedi hayatımda ilk defa kum döküyorum ya içtiğim çeşme sularından olsa gerek.normalde hiç içmem ama kaynanamlar çeşmeden içiyo 2 senedir bizde oraya gittiğimizde çeşmeden içiyoz ondandır belki

tek çaresi su ailende varsa genetik de oluyor kum taş hamile olduğundan bişey de yazamıyorum ama normalde biz eşimin taşını peynir kaynatılır egede çökelek yapılır onun suyu çok ii gelir birde yoğurt suyu ii gelir ama Allah korusun bebeğe zaraı olurmu bilmiyorum o yüzden kulaktan dolma bilgiyle bişey yapma dediklerimde zararı falan olur canım deneme... yine de en güsel çözüm su oyüzden
geçmiş olsun bi an önce biter inşallah

selam kızlar, sayfa sabahtan beri açık ama yazdıklarınızı daha yeni okuyabildim.herkezin iyi olmasına sevindim.Kilodan bahsetmişsiniz bende bugün kendimi çok kilolu hissetmeye başladım.4 kilo almışım ve hiç doymuyorum sanki ((

ay hadi seninki karadenizli benimkine noluyo gören de izmir beyfendisi sanır :)) sivas da doğu şehri..

selam kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.

selam canım iyidirler umarım :)) sen nasılsın?
kızılcık'ın oğlu oluyormuş testleri güzel çıkmış,
bir arkadaşın da kızı oluyormuş ismini hatırlayamadım :26:

ay ben de haftaya bugün gidiyorum test için çok heyecanlıyım hemen geçsin bu 1 hafta

Hamilelikten önce çok su tüketirdim ama şimdi su deyince direk midem bulanıyo.İçemiyorum ya.Napıcam bilmiyorum.Su içemediğim içinde sürekli kabızlık sorunum var.

canım tarçın kabuğu yada limon gibi şeylerle tatlandır suyunu belki işe yarar sade su içmek mideni bulandırıyorsa eğer

Hamilelikten önce çok su tüketirdim ama şimdi su deyince direk midem bulanıyo.İçemiyorum ya.Napıcam bilmiyorum.Su içemediğim içinde sürekli kabızlık sorunum var.

canım soğuk su denedin mi? bende de bi ara oldu soğuk sudan rahatsız olmadığımı farkettim buzdolabında çok olmamak kaydıyla soğutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…