2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin kafa ölçümü 2.5 cm dedi doktorumuz 14.haftada.. 9.5 cm olduğunda bebek doğuma hazırdır demekmişşşş heheheh..tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallahhh..

bebeğin kafa ölçümü 2.5 cm dedi doktorumuz 14.haftada.. 9.5 cm olduğunda bebek doğuma hazırdır demekmişşşş heheheh..tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallahhh..

İnşallah, hepsi sağlıklı olurlar inşallh.. Bizimkininde kafa büyük biraz 1,5 hafta falan ileri çıkıyor ölçümde... Koca kafalı bişi olcak herhalde..

niye geliyorlar ya anlamadım bunlar her hafta sonu size mi geliyorlar

yok canım başka şehirden geliyorlar bir hafta falan kalacaklarmış eşimde geldi kızdı o yapsın yemekleri sen niye yoruluyorsun diye

hizmet mizmet edemem zaten gıcıgım hamile kaldım ödü patlıyor bi battaniye örecek diye bende sevdirmeyecegim
ben kendime yakıştıramıyorum tatlım ayıp ediyorum gibi geliyor amaaaaan nasıl geçecek bu bir hafta

arada gelcekler tabi canım bende dedim ne bu herkesin kayınvaldesimi geliyor hafta sonu, bende hayatta iş yaptırmam valla, zaten yapmaz da. Ama kende evinde de benden beklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…