canım tarçın kabuğu yada limon gibi şeylerle tatlandır suyunu belki işe yarar sade su içmek mideni bulandırıyorsa eğer
yaa akşama ne pişirsem acaba??????????????
yaa akşama ne pişirsem acaba??????????????
ıspanak yap miniğe çok faydalıı , yanınada yoğurt misss...
Sen kacta evde oluyon canim..her aksam yemek derdi..of
ıspanagım yokki bu hafta pazara çıkmadım
bebeğin kafa ölçümü 2.5 cm dedi doktorumuz 14.haftada.. 9.5 cm olduğunda bebek doğuma hazırdır demekmişşşş heheheh..tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallahhh..
bebeğin kafa ölçümü 2.5 cm dedi doktorumuz 14.haftada.. 9.5 cm olduğunda bebek doğuma hazırdır demekmişşşş heheheh..tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallahhh..
ben bezelye ve pilav yaptım...
benimde kayinvalidem geliyo..yemekler ondan bu aksam..avcilardan geliyo eli dolu..nasil usenmiyo bu sogukta ben bilmem..
benimde kayinvalidem geliyo..yemekler ondan bu aksam..avcilardan geliyo eli dolu..nasil usenmiyo bu sogukta ben bilmem..
aaahhh ahh benimkide hizmet bekler çalışsın köle gelin
İnşallah, hepsi sağlıklı olurlar inşallh.. Bizimkininde kafa büyük biraz 1,5 hafta falan ileri çıkıyor ölçümde... Koca kafalı bişi olcak herhalde..
niye geliyorlar ya anlamadım bunlar her hafta sonu size mi geliyorlar
ben kendime yakıştıramıyorum tatlım ayıp ediyorum gibi geliyor amaaaaan nasıl geçecek bu bir haftahizmet mizmet edemem zaten gıcıgım hamile kaldım ödü patlıyor bi battaniye örecek diye bende sevdirmeyecegim
hehehee yerim onu ben.. kaç cm di ki ??
yok canım başka şehirden geliyorlar bir hafta falan kalacaklarmış eşimde geldi kızdı o yapsın yemekleri sen niye yoruluyorsun diye
ben kendime yakıştıramıyorum tatlım ayıp ediyorum gibi geliyor amaaaaan nasıl geçecek bu bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?