2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çıktı vallahi sabahtan beri evi temizledim yemek yaptım
kaynanacım geliyo malum
offff şimdiden yoruldum ben yaaaaaa

Boşver canım ya yorma kendini valla.Senin halin belli zaten her zamankine ölçmesinler.Bence herşey mükemmel olursa hep öyle istiyorlar.Fazla alıştırmamak lazım diye düşünüyorum.

hizmet mizmet edemem zaten gıcıgım hamile kaldım ödü patlıyor bi battaniye örecek diye bende sevdirmeyecegim

valla ben ilk hamilelikte çok saftım, ben hamileyken birde k.valde topuğunu kırdım, ben koşturdum ve zaten o zaman çok yoğun çalışıyordum. Şimdi eşim iki de düşük yapınca o kadar korktu ki bu ikinci hamilelikte yapamadıklarımı yapıyorum. Herşeyin acısını çıkarıyorum, doktorda iş yapmasın tansiyonu yüksek dedi, eşim tırstı, akşama kadar dinleniyorum, ev işi de yapmıyprum, kadın geliyor, gömlekleri falanda ütüye yolluyoruz.. Süper hayat valla...

amaan en güzeli boşver.. keşke her gün 1 saat bana da yardımcı gelse gitse :) çok meraklıyım temizliğe , moralim bozuluo ev dağınık olunca..:44:

amaan en güzeli boşver.. keşke her gün 1 saat bana da yardımcı gelse gitse :) çok meraklıyım temizliğe , moralim bozuluo ev dağınık olunca..:44:

bende dağınıklığa hayatta tahammül edemem ama evde olduğum için günlük işleri zaten yapıyorum ama büyük temizlik falan yapmıyorum. bende iki kez kürtaj olunca korktum tabi, şimdi hiç görmüyorum valla bebişimden kıymetli değil hiçbirşey. umursamıyorum artık yoksa bende deliyimdir dolap içleri falan zırt pırt düzenlenir bende.

kaçıncı haftalarda olmuştu o kürtajlar

bende aynen canım hatta günlük işleri de kocişten gizli yapıyorum duysa dedlirir bugün yakalnıyordum az kalsın

ama kaynana alışmış herşeyin tam yapılmasına benim evde o yüzden hiç yardım falan etmez başka gelinlerinin evine gidince de hiç oturmaz onlar yemek yapsa kıymetli olurlar arada bir yaptıkalrı için

Benim kaynanam hiç gelip gitmez yüz bulamıyor benden, bi de görümcemin kızlarına baktığı için vakti yok.. Kadının bana hiç rahatsızlığı yok ama sevmedim, sevemiyorum bir türlü.. Belki evlenmeden önce yaptıkları yüzünden (

kaçıncı haftalarda olmuştu o kürtajlar

aslında iki bebekte 8.haftalarda kalbi durmuş ama ben ilkini 12, ikincisinide 10.haftaya kadar taşıdım, kanamam falan olmuyor, o da tehlikeli oluyordu tabi. Şimdi düşük riski pek kalmadı ama pre eklamsi riski var tansiyondan dolayı, zaten hergün kan sulandırıcı iğne falan yapıyorum eziyetli geçiyor buda..

Allah bebeğini korusun canım!!

canım benim Allah sağlık versinnn daima inşallah..

kızlar, kağan kocatepe'nin sitesinde 14. haftada kabızlık sorununun ortaya çıkabileceği yazıyor. bir anne adayı için en güzel kahvaltı: mısır gevreği+ yulaf ezmesi+süt (ya da meyve suyu) +az miktarda şeker. diyor.kabızlığa karşı oldukça etkiliymiş.

evet canim bende okudum..elevit ictigim halde ben..hergun 3 kayisi yedigim icin..oyle bir sorunum olmadi hic

evet canim bende okudum..elevit ictigim halde ben..hergun 3 kayisi yedigim icin..oyle bir sorunum olmadi hic

elevit bende ishal yapmıştı yaa:):):):) kivide kabızlıga iyi geliyormuş...vitamin deposuymuş az önce okudum vitamin a ve c demir kalsiyom magnezyum içeriyormuş

hadi ya..benim doktorum kabız olabilirsin demisti hapi verince..evet kivi super canim..her aksam mutlaka bir tane yiyorum..birde vazgecilmezim ayva..:18:

elevit bende ishal yapmıştı yaa:):):):) kivide kabızlıga iyi geliyormuş...vitamin deposuymuş az önce okudum vitamin a ve c demir kalsiyom magnezyum içeriyormuş

benim 7. haftadan kabızlığım başlamıştı.. Doktor bu kadar erken başlarsa daha sonra ne yaparız dedi.. Benim problemimi ayva çözdü, gayet iyi geliyor aklınızda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…