2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya..benim doktorum kabız olabilirsin demisti hapi verince..evet kivi super canim..her aksam mutlaka bir tane yiyorum..birde vazgecilmezim ayva..:18:

valla hiç kabız olmadım şimdiye kadarb çok şükür :) bende et ve balık yiyemediğimi sölemiştim bir dr arkadaşıma oda kivi ye demişti vejeteryanlar kivi yer demişti açıgı kapatmak için onndan yiyordum bende gündü 1-2 tane yerim bende.seviyorum hemde

İlk zamanlar anlamamıştım ama hamilelik güzel şeymiş :) Doğunca uykusuz geceler bizleri bekliyor , şimdi bol bol dinlenip enerji depolamak lazım :)

bebeğe göre değişir bence, benim kız ilk 20 gün uyumadı sonra akşam 8 sabah 8 uyurdu 12 saat, ben kaldırıp emzirirdim, emmek için bile uyanmazdı da uykuda emerdi kuzucum, halada uykuyu çok sever 10 saat uyur her gün. Korkutmayın kendinizi şimdiden.

uykucular sizi :))))) cumartesi pazar dahi 8 de kalkariz esimle..e kim gezicek sonra
eşim c.tesi-pazarda çalıştıgı için napiyim uyuyorum bende:):):)

bende küçükken öyleyimişim inş. bana çeker bebikim:)

uykucular sizi :))))) cumartesi pazar dahi 8 de kalkariz esimle..e kim gezicek sonra

benim eşimde sizden, h.sonu bile sabahın köründe kalkar ve sürekli plan yapar, bitmaz onun planları. Hiç evde oturmaz. Neyseki ben çalışmıyorum,çalışırken ona ayak uydurmam çok zor oluyordu. Alışveriş yapmaya da bayılır valla diğer erkekler gibi değil, pazar alışverişini bile sever

Darısı bu bebişin de başına :) Evet pek belli olmuyormuş. Annem ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen bebek de o kadar sakin olur, o kadar güzel uyur diyor..

Benim kızımda öyle ya .Yavrum benim hiç bana zorluğu olmadı.Şu an 5 buçuk yaşında hala uykusu çok düzenlidir.Bencede kendinizi korkutmayın.

Darısı bu bebişin de başına :) Evet pek belli olmuyormuş. Annem ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen bebek de o kadar sakin olur, o kadar güzel uyur diyor..

Evet bence de, ama tabi ikinci kez aynı şey olursa artık bu kadar da şans olmaz herhalde derim. Genelde iki çocuğu olan arkadaşlardan biri sakin biri yaramaz oluyor ama inşallah bu da ablası gibi olur. Bence zaten iyi uyuyan çocuğun yemesi, içmesi gelişimi herşeyi iyi oluyor. Asıl mesele uyku. Mesela benim çocuk doktorum uyuyan çocuğu sakın 2 saatte bir uyandırıp emzirme derdi, en önemli besin uykudur. Ama 5 saati de geçirme derdi. Şimdi bakıyorum bazı arkadaşlara, çocuk uyurken gecenin bir yarısı çocuğu zorla uyandırıp besliyorlar e o çocukta uyku düzeni kalır mı, çocuk uykusunu alamaz ki bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…