hadi ya..benim doktorum kabız olabilirsin demisti hapi verince..evet kivi super canim..her aksam mutlaka bir tane yiyorum..birde vazgecilmezim ayva..:18:
evet canim bende okudum..elevit ictigim halde ben..hergun 3 kayisi yedigim icin..oyle bir sorunum olmadi hic
ya ben bir an önce göbüsüm kocaman olsada hissetsem bebisimi icim rahat eder ozaman bari
keske be canim..hayirlisiyla o gunlerde gelicek bak..zaman geciyo masalah..
evet oda dogru gercekden cok cabuk geciyo zaman. Bu ayda bittimi nerdeyse cogumuz 5.aylik hamis olacagiz ne güzel :)
İlk zamanlar anlamamıştım ama hamilelik güzel şeymiş :) Doğunca uykusuz geceler bizleri bekliyor , şimdi bol bol dinlenip enerji depolamak lazım :)
bende eşiem diyorum bırakta o günlerin uykusunu şimdiden uyayım diye:):):)
benim de yok çok şükür. çok fazla su tüketiyorum gerçi.
Aynı şeyi ben söylüyorum çok uyuyorsun diyince :)
İlk zamanlar anlamamıştım ama hamilelik güzel şeymiş :) Doğunca uykusuz geceler bizleri bekliyor , şimdi bol bol dinlenip enerji depolamak lazım :)
eşim c.tesi-pazarda çalıştıgı için napiyim uyuyorum bende:):):)uykucular sizi :))))) cumartesi pazar dahi 8 de kalkariz esimle..e kim gezicek sonra
bebeğe göre değişir bence, benim kız ilk 20 gün uyumadı sonra akşam 8 sabah 8 uyurdu 12 saat, ben kaldırıp emzirirdim, emmek için bile uyanmazdı da uykuda emerdi kuzucum, halada uykuyu çok sever 10 saat uyur her gün. Korkutmayın kendinizi şimdiden.
uykucular sizi :))))) cumartesi pazar dahi 8 de kalkariz esimle..e kim gezicek sonra
uykucular sizi :))))) cumartesi pazar dahi 8 de kalkariz esimle..e kim gezicek sonra
bebeğe göre değişir bence, benim kız ilk 20 gün uyumadı sonra akşam 8 sabah 8 uyurdu 12 saat, ben kaldırıp emzirirdim, emmek için bile uyanmazdı da uykuda emerdi kuzucum, halada uykuyu çok sever 10 saat uyur her gün. Korkutmayın kendinizi şimdiden.
Darısı bu bebişin de başına :) Evet pek belli olmuyormuş. Annem ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen bebek de o kadar sakin olur, o kadar güzel uyur diyor..
Ay ne güzel maşallah. Ben acayip üşeniyorum :) Tabii hafta içi de sabah 6da evde çıkıyorum işe gitmek için biraz da farkı kapatmak istiyorum :)
kızlar aranızda hiç aşeren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?