Benim kızımda öyle ya .Yavrum benim hiç bana zorluğu olmadı.Şu an 5 buçuk yaşında hala uykusu çok düzenlidir.Bencede kendinizi korkutmayın.
Kızlar bu arada bir taraftan göbişlerinizin resimlerine bakıyordum , benimki feciiiii büyük!!! Dün akşam kuzenim de gördü inanamadıı.. 3 aylık diilde 5 aylık falan gibi. Hatta Ebru Şallı'nın 9 aylığı gibi :) Toplamda da 2 kilo aldım ama neden olur bu kadar büyük göbiş? Olsun tabii memnunum , oğlum iyi olsun da göbeğim istediği kadar büyüsün :)
selam kızlar. ben hasta oldum. boğazım şişti ve ağrıyor. ıhlamur içiyorum ama pek işe yaramıyor.ne yapacağım?
selam kızlar. ben hasta oldum. boğazım şişti ve ağrıyor. ıhlamur içiyorum ama pek işe yaramıyor.ne yapacağım?
Ben hiç aşermedim.. Nasıl birşeydir acaba? Yani bazen içimden geçiyor şu olsa da yesek diye ama o normal zamanda da oluyor, bence aşerme değil..
Bak bisürü olumlu örnek var karşınızda, süper bebekler onlar.
Katılıyorum sana :)))) senin kızın kaç yaşında ?
merhaba bayanlar,
aranıza yeni katıldım. 14+1 günlük hamileyim. ikiz bebek bekliyorum. bence burası harika bir forum. hepinize rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum.
benimde aksamları özellikle cok büyüyor t-shirtlerim havada kalıyor..
dün birisini gördüm 5.5 aylıktı sanırım göbegi benden küçüktü cok tuhaf hissettim kendimi
galiba kişiden kişiye cok değişiyor
merhaba bayanlar,
aranıza yeni katıldım. 14+1 günlük hamileyim. ikiz bebek bekliyorum. bence burası harika bir forum. hepinize rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum.
merhaba bayanlar,
merhaba bayanlar,
Bu arada ben Ecrin i merak ettim kızlar konuyu o açmış ama buralarda değil. Ben çok eski değilim ama aranızda bilen varmı ? bişey mi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?