2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben Ecrin i merak ettim kızlar konuyu o açmış ama buralarda değil. Ben çok eski değilim ama aranızda bilen varmı ? bişey mi oldu.

Kızlar bu arada bir taraftan göbişlerinizin resimlerine bakıyordum , benimki feciiiii büyük!!! Dün akşam kuzenim de gördü inanamadıı.. 3 aylık diilde 5 aylık falan gibi. Hatta Ebru Şallı'nın 9 aylığı gibi :) Toplamda da 2 kilo aldım ama neden olur bu kadar büyük göbiş? Olsun tabii memnunum , oğlum iyi olsun da göbeğim istediği kadar büyüsün :)

benimde aksamları özellikle cok büyüyor t-shirtlerim havada kalıyor..
dün birisini gördüm 5.5 aylıktı sanırım göbegi benden küçüktü cok tuhaf hissettim kendimi
galiba kişiden kişiye cok değişiyor

bendede öle olmadı ki tam bilmiyorum aslında oldu da neyse mevsimi olmayan bişi kimsenin aklına takmanın anlamı yok yani
olmaması daha iyi bişi aşerme galiba :)
Ben hiç aşermedim.. Nasıl birşeydir acaba? Yani bazen içimden geçiyor şu olsa da yesek diye ama o normal zamanda da oluyor, bence aşerme değil..

merhaba bayanlar,
aranıza yeni katıldım. 14+1 günlük hamileyim. ikiz bebek bekliyorum. bence burası harika bir forum. hepinize rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum.

yarın doktor kontrolüm var zaten ama ilaç verse güvenip kullanabilirmiyim bilmiyorum.çünkü doktor veriyo bişey olmaz diyor, prospektüsü bi açıyosun hamileler kullanmasın yazıyo!

selam kızlar. ben hasta oldum. boğazım şişti ve ağrıyor. ıhlamur içiyorum ama pek işe yaramıyor.ne yapacağım?

Çok geçmiş olsun... Ben de geçenlerde çok kötü hastalandım, ateşim çıktı ki ilk 3 ayı bitirmemiştim daha, tehlikeliydi. Annem sıcak suyun içine biraz taze zencefil koydu. Tarçın ve bal ekledi. Bana inanılmaz iyi gelmişti. Bir de portakal ye bol bol, hemen farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…