o zaten haziran annesi değil diye biliyorum. sadece konuyu açmış.
yarın doktor kontrolüm var zaten ama ilaç verse güvenip kullanabilirmiyim bilmiyorum.çünkü doktor veriyo bişey olmaz diyor, prospektüsü bi açıyosun hamileler kullanmasın yazıyo!
7,5 yaşında benimkisi.
Çok geçmiş olsun... Ben de geçenlerde çok kötü hastalandım, ateşim çıktı ki ilk 3 ayı bitirmemiştim daha, tehlikeliydi. Annem sıcak suyun içine biraz taze zencefil koydu. Tarçın ve bal ekledi. Bana inanılmaz iyi gelmişti. Bir de portakal ye bol bol, hemen farkediyor.
Çok geçmiş olsun... Ben de geçenlerde çok kötü hastalandım, ateşim çıktı ki ilk 3 ayı bitirmemiştim daha, tehlikeliydi. Annem sıcak suyun içine biraz taze zencefil koydu. Tarçın ve bal ekledi. Bana inanılmaz iyi gelmişti. Bir de portakal ye bol bol, hemen farkediyor.
o zaten haziran annesi değil diye biliyorum. sadece konuyu açmış.
merhaba bayanlar,
aranıza yeni katıldım. 14+1 günlük hamileyim. ikiz bebek bekliyorum. bence burası harika bir forum. hepinize rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Maşallah siz baya bi abla olmuşsunuz.İkiside Allah bağışlasın canım.Nasıl heyecanlı mı kardeşi olacağı için? Benimki pek umursamıyor gibi görünüyor da.Bazen çok endişeleniyorum çok problem yaşayacağım diye.Hani bir de kızlar daha bir nazlı oluyorlar ya en azından benimkisi öyledir :)))
arkadaşlar bebek odaları için nem makineleri duydum.. günde kaç saat çalıştırmak gerekio acaba bi bilginiz var mı ?? odadaki mikropları kırıp , havayı temizliyormuş..
benimki çok hevesli, artık büyüdü tabi. Çok istiyordu zaten kardeşi olmasını, sanırım bir sıkıntı yaşamayız.
hamileler üzerinde deneme şansları olmadığı için öyle yazıyor canım. Bir çok ilaç kullanılabbiliyor hamilelikte. Bana da antibiyotik yazdı onu kullanmak istemedim ama pastilden birşey olmaz çocuklarda kullanabiliyor zaten.
hevesli olması güzel bence de sıkıntı yaşamazsınız.bir de benimki ilkokula başlayacak ya birazda o yüzden korkuyorum galiba.
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizinkileride sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Henüz cinsiyetleri kesin olmamakla beraber doktor 10 gün önce biri kız biri erkek gibi dedi ama hafta olarak çok erkendi. Yarın doktor randevumuz var bakalım. İnşallah belli olur.
hevesli olması güzel bence de sıkıntı yaşamazsınız.bir de benimki ilkokula başlayacak ya birazda o yüzden korkuyorum galiba.
kaç haftalık hamilesin peki canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minişleri :)
bende 15+3 üm pazartesi günü gidiyorum öğrenmeye gösterirse eğer
kaç haftalık hamilesin peki canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minişleri :)
bende 15+3 üm pazartesi günü gidiyorum öğrenmeye gösterirse eğer
ben de 15+3. ben de yarın cinsiyetini öğrenicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?