2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doktor kontrolüm var zaten ama ilaç verse güvenip kullanabilirmiyim bilmiyorum.çünkü doktor veriyo bişey olmaz diyor, prospektüsü bi açıyosun hamileler kullanmasın yazıyo!

hamileler üzerinde deneme şansları olmadığı için öyle yazıyor canım. Bir çok ilaç kullanılabbiliyor hamilelikte. Bana da antibiyotik yazdı onu kullanmak istemedim ama pastilden birşey olmaz çocuklarda kullanabiliyor zaten.

7,5 yaşında benimkisi.

Maşallah siz baya bi abla olmuşsunuz.İkiside Allah bağışlasın canım.Nasıl heyecanlı mı kardeşi olacağı için? Benimki pek umursamıyor gibi görünüyor da.Bazen çok endişeleniyorum çok problem yaşayacağım diye.Hani bir de kızlar daha bir nazlı oluyorlar ya en azından benimkisi öyledir :)))

vitamin ve demir hapları da bağışıklığı destekliyor..bol bol sebze ve meyve tüketmek mikroplara savaş açmak için çok önemliii .. :82:

tşekkür ederim.zencefil benimde aklıma gelmişti.kullanayım bari.

arkadaşlar bebek odaları için nem makineleri duydum.. günde kaç saat çalıştırmak gerekio acaba bi bilginiz var mı ?? odadaki mikropları kırıp , havayı temizliyormuş..

benimki çok hevesli, artık büyüdü tabi. Çok istiyordu zaten kardeşi olmasını, sanırım bir sıkıntı yaşamayız.

Hepinize çok teşekkür ederim. Allah sizinkileride sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Henüz cinsiyetleri kesin olmamakla beraber doktor 10 gün önce biri kız biri erkek gibi dedi ama hafta olarak çok erkendi. Yarın doktor randevumuz var bakalım. İnşallah belli olur.

arkadaşlar bebek odaları için nem makineleri duydum.. günde kaç saat çalıştırmak gerekio acaba bi bilginiz var mı ?? odadaki mikropları kırıp , havayı temizliyormuş..

benim kzımın doktoru onları hiç önermedi çok ticari buluyormuş. Birde alerjik bünyesi olan çocuklar için de zararlı dedi. Nem iyi gelmiyormuş. Zaten bizimkiler yaz bebeği olacağı için bence gereksiz olur ama ilersi için bilemem.

kaç haftalık hamilesin peki canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minişleri :)
bende 15+3 üm pazartesi günü gidiyorum öğrenmeye gösterirse eğer

kaç haftalık hamilesin peki canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minişleri :)
bende 15+3 üm pazartesi günü gidiyorum öğrenmeye gösterirse eğer

14+1 günlük hamileyim. 10 gün önce doktor ense kalınlığına bakarken bayağı detaylı incelemişti. kesin olmamakla beraber öyle söyledi. Bakalım inşallah da öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…