oğlum 8 yaşında ve beni şaşırtacak kadar hevesli. acaba bebek doğunca da böyle olcakmı?
ben de 15+3. ben de yarın cinsiyetini öğrenicem inşallah.
selam kızlar. ben hasta oldum. boğazım şişti ve ağrıyor. ıhlamur içiyorum ama pek işe yaramıyor.ne yapacağım?
Yaa amma kaynatmışsınız heeee. Tabi evde rahat rahat çene yapmışsınız.((((((
ben kaymış durumdayım midem ağrıyor acıktım....kötüyüm eve gitmek istiyorum yoruldummmmmmmmmmmm
oh maşallah bende bi 15. olsam
bunu bilmiyordum. teşekkürler.kullanırım o zaman.
canım pastili arkadaşlar da söylemiş, ondan alabilirsin, bolca portakal ve mandalina yemiştim ben de, baya faydasını görmüştüm. ayrıca kötü olursan parol alabilirsin demişti doktorum. benim ihtiyacım olmadı ama doktorun zaten tavsiyede bulunur..
ben de acıkmıştım az önce kuru şeyler atıştırdım iştahımı kesti. dün mesaiye kaldık 8 buçukta eve gidebildim umarım bugün de öyle olmaz, pazar günü de bütçe görüşmeleri var yine tüm gün işte olcaz galiba
o ilk sene tabi zor olur ama en çok sana zor olur canım...
az kalmış seninde.bana zaman çabuk geçiyor gibi geliyor zaten.
evet beniim doktorum da dedi.. Başın ağrırsa Minoset, bi hastalığın olursa antibiyotik olarak Zinnat 500 mg kullanabilirisn dedi. Kullanmamaya çalışırım tabi ama hastalığın uzun sürmesi ve vücutta mikrop olması daha zararlı herhalde, o nedenle kullanırım gibi geliyo..
şu bulantılarım geçseydi belki daha hızlı gecerdi zaman iştahsızlık ve bulantı çok kötü ya
Ege kuzuyu bi arasanda rahat etsek, nerdeymiş evde yatıyomu yoksa hasteneye mi gitti????
he evdee dinlenecekse hiç arama bence o zaman ben hastaneye yattı sandım birden ondanAramasına arayımda ayıp olmaz mı evde dinleneceğini biliyorduk. Ben ararım siz ne dersiniz..
Aramasına arayımda ayıp olmaz mı evde dinleneceğini biliyorduk. Ben ararım siz ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?