2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa amma kaynatmışsınız heeee. Tabi evde rahat rahat çene yapmışsınız.((((((
ben kaymış durumdayım midem ağrıyor acıktım....kötüyüm eve gitmek istiyorum yoruldummmmmmmmmmmm

selam kızlar. ben hasta oldum. boğazım şişti ve ağrıyor. ıhlamur içiyorum ama pek işe yaramıyor.ne yapacağım?

canım pastili arkadaşlar da söylemiş, ondan alabilirsin, bolca portakal ve mandalina yemiştim ben de, baya faydasını görmüştüm. ayrıca kötü olursan parol alabilirsin demişti doktorum. benim ihtiyacım olmadı ama doktorun zaten tavsiyede bulunur..

Yaa amma kaynatmışsınız heeee. Tabi evde rahat rahat çene yapmışsınız.((((((
ben kaymış durumdayım midem ağrıyor acıktım....kötüyüm eve gitmek istiyorum yoruldummmmmmmmmmmm

ben de acıkmıştım az önce kuru şeyler atıştırdım iştahımı kesti. dün mesaiye kaldık 8 buçukta eve gidebildim umarım bugün de öyle olmaz, pazar günü de bütçe görüşmeleri var yine tüm gün işte olcaz galiba

bunu bilmiyordum. teşekkürler.kullanırım o zaman.

evet beniim doktorum da dedi.. Başın ağrırsa Minoset, bi hastalığın olursa antibiyotik olarak Zinnat 500 mg kullanabilirisn dedi. Kullanmamaya çalışırım tabi ama hastalığın uzun sürmesi ve vücutta mikrop olması daha zararlı herhalde, o nedenle kullanırım gibi geliyo..

kızlar siz bi de çalışıyorsunuz. Allah kolaylık versin.

hepinize teşekkürler. bu forum çok faydalı iyiki katılmışım diye düşünüyorum.

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım..gerçi okuyorum sizi herkes iyi gibi.. birtek kuzudan haber yok bugün..bide yakamoz girmedi galiba...Ama eşi yanında onunda girmez bugün bende iyiyim çok şükür..çarşamba gittik..bebişim( %51 kızım:))) çok güzel hareketler ediyodu...artık 2 hafta sora gitcem...çok acıktım bu arada ne yapsam kendime yaaa...şöle kolay yollu ne yapsam ki?? önerileriniz varmı ??

Son düzenleme:
kizlarrrrrrrr herkese iyi haftasonlari..bu haftayi da bitirdik allaha sukur..kendinize iyi bakin..ara ara acip bakarim hafta sonu..kendinize ve bebislerinize dikkat edin..

Kızlar kuzuyla konuştumm... Haberler iyi kendinde bişey yok ama arkadaşı doğum yapacakmış onun yanında kalmış.. Pazarteside kendi için gidecek dr. Salı burda. Sizlere çokkk selam söyledi.

Dip not: Kuzunun seside kendi gibi pozitif ve enerjik bıcır bıcır maşallahh. Allah daim etsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…