2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ya hep iyi olsun inşallah
ege ne diye hitap ettin onu düşündüm şimdi selam kuzucuuuum ben egee

Çok sevindim..İşi olmasa kesin gelirdi zaten yatamaz o evlerde:)))) Tahmin ettim zaten bu yazdıklarına göre yavaş konuşma ve hareketsiz olması imkansız zaten

Ege sen nasılsın, ne güzel hissediyosun bebişin hareketlerini...Ohooo benim daha 3-4 hafta var herhalde hissetmeme ne de olsa ilk hamileliğim...Şimdilik sadece göbeğim biraz şiş gibi geliyo yani sadece bikaç kilo almışım gibi...

Yemek fikri vermediniz kızlar, az süre de kaldı ne yapcam ben yaaa

selam fıstıklar nasılsınız kuzunun iyi olmasına sevindim inşallah daha iyi haberler alırız kızılcık oğluş geliyomuş gözün aydın bende herifimi gönderdim size koştum

ÇATLAK BANA DİYORKİ SENİN SESİNDE ÇOK NEŞELİ GELİYOR ASLINDA OTORİTER BİRİNE BENZİYORSUN:)))))))))

VALLA BEN İYİYİM ÇOK FAZLA HİSSETMESEMDE ARADA HİSSEDİYORUM ŞÜKÜR.
YEMEK OLARAK ANNEME GİDECEĞİM İÇİN BUGÜN ONU DÜŞÜNMELK İSTEMİYORUM:)))))

)))
ne güzel ya inşallah hep böyle keyifli olalım burada
hiç kötü birşey ne yazmak ne okumak istiyorum çok etkileniyorum ister istemez herkes öledir mutlaka
Allah herkesin gönlüne göre versin

hahaha bende onda tereddüt ettim valla ama merhaba dedim merhaba elif dedi:)))))) zaten kaydetmiş

selam fıstıklar nasılsınız kuzunun iyi olmasına sevindim inşallah daha iyi haberler alırız kızılcık oğluş geliyomuş gözün aydın bende herifimi gönderdim size koştum

selamm fıstıkım bende çıkıcam birazdan yoğundum takılamadık bugun... Allah kavuştursun diyelim.. öpüyorum hepinizi pazartesi grşmek üzere. Mutlu kalınnn:))))))))

selamm fıstıkım bende çıkıcam birazdan yoğundum takılamadık bugun... Allah kavuştursun diyelim.. öpüyorum hepinizi pazartesi grşmek üzere. Mutlu kalınnn:))))))))

yaa ( yine konuşamadık bugün neyse yarın kaynatırız canım öpüyorum bende

diş çektirdim fenayımmmmm sizler nasılsınız bi tatsızlık yok umarım bn gayet iyiyim biraz kıyafet alayım dedim witrinler ateş pahasıydı market alışwerişini yaptım geldim..

diş çektirdim fenayımmmmm sizler nasılsınız bi tatsızlık yok umarım bn gayet iyiyim biraz kıyafet alayım dedim witrinler ateş pahasıydı market alışwerişini yaptım geldim..

hoşgeldinnn...geçmiş olsun..Nasıldı? İlerde benimde dişle ilgili sorunlarım olabilir gibi geliyo da..öğreneyim dedim.. İğne yaptılar demi? Bi zararı yokmuymuş, doktorun ne dedi? Ağrı kesici ne verdiler?

Herkes iyi çok şükür..kuzu girmedi bugün merak ettik ege aradı..iyiymiş bi arkadaşı dogum yapıyomuş.. onun başındaymış ondan girememiş..cinsiyet öğrenenler var..bebişlerin hareketlerini hissedenler var..topikten böle işte..

bende hafta sonu kendime bişeyler alayım diyorum..hamile pantalonu tunik tayt vs. ama hiç bakmadım kaç lira..demek pahalı(( neyse bakalım..

kızlar yarın ıkılı test yaptırıcaz bebegımı 3 haftadan sonra gorecegım ıcın cok heyecanlıyım umarım dr cınsıyetını soyler ben hep ruyamda kız bebek goryrm esımde erkek grms:) neyse saglıklı olsunda ılk bebegımız kız erkek farketmez okuyorumda cogunuz erkenden ogrenmıssınız cınsıyetını. ıkılı test yaptıranlar bu testte bebegın tum organlarını detaylı sekılde ıncelıyorlar mı?

erkekse muhtemelen öğrenirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun. bi noktadan sonra insan cnsiyetinede bakıyor. benim 3 kızım var. 4 e gebeyim şuanda.... Anlarsınya....

benim doktor 12+ 2 de geçen hafta yaptı 2 li testi..biz sorduk diye kıza benziyo %51 dedi..Yoksa daha küçük 16, haftadan sora kesinleşir dedi..Ama 13-14 te söleyenler var..İkili testte önemli olarak bebeğin gelişimine kemik yapısına,burun kemiği oluşmuşmu(önemli) onlara bakıyolar..bide midesini gördük biz ayrıca baş ve beyne de bakıyolar..ayrıca kan alıyolar ve 3-5 gün sora sonuç geliyo...hayırlısıyla iyi sonuçlarla gel inşallah....

ıns canım yarın bı gıdelım hayırlısıyla... bebesımı ozledm ..offf benım ne guzel bulantılarım gecmstı artık yıyebılıyrm ama bu seferde aksalamları cıkartyrm ve cok kotu olyrm senın nasıl gectı mı ?

bu saatte kimseler olmuyo ya birce ile sezzz geç giren arkadaşlar onları biliyorum arada girenlerde var tabi ama gündüzki gibi koyu muhabbet yok yarın erken giricim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…