2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu saatte kimseler olmuyo ya birce ile sezzz geç giren arkadaşlar onları biliyorum arada girenlerde var tabi ama gündüzki gibi koyu muhabbet yok yarın erken giricim

evet bencede..bende bekliyorum bişeyler yazarız diye ama kimsecikler yok...yarında hafta sonu giren olmaz gibime geliyo...

İyi geceler bayanlar
http://lbdf.lilypie.com/iQXvp2.png[/SIZE]

[ATTACH=CONFIG]116220[/ATTACH]

Eklentiler

• $iQXvp2.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
şuan deneme yapıyorum kızlar ama bir türlü şu şeritin boyutunu ve mesajda duracağı yeri ayarlayamadım.acaba bileniniz var mı? bana yardımcı olur musunuz lütfen?

bu saate kadar uyumadım avon ürünlerine göz atmaktan gözlerim ağrıdı aralık ayı avon kataloğundan bi kaç ürün aldım parfüm makyaj temizleme kremleri vücut spreyi filan kocişede parfüm ve deodorant batırdım adamı hafta içi gelecek alışveriş manyaklığım tuttu uyumadım ürün seçecem diye günler çuvala girdi sanki begendiğim ürünü o zaman alacam ille kocam bu saate kadar pc başında oldugumu görse vurur beni belimde ağrıdı ben yatim artık yarın görüşürüz canlarım ...

evet bencede..bende bekliyorum bişeyler yazarız diye ama kimsecikler yok...yarında hafta sonu giren olmaz gibime geliyo...
doğru unutmuşum hafta sonu oldugunu cumartesi yine giren oluyodu pazar günü yeller esiyo topikte yarın görüşürüz artık
şuan deneme yapıyorum kızlar ama bir türlü şu şeritin boyutunu ve mesajda duracağı yeri ayarlayamadım.acaba bileniniz var mı? bana yardımcı olur musunuz lütfen?

canım baby-gaga yada lilypete den dene istersen google a hamile ticker yazıp istedğin bi sitenin ismini yaz boyuyla uğraşmazsın direk fotum linki veriyor zaten yada son adet tarihini istediğin ticker rengini filan yaz ben yapıp linki atayım sana

gunaydın kızlar dun gecmısı okurken uyuyakalmısım:))
sımdıde yenı kalktım ruyamda delı gıbı mandalına yıyordum agzım sulandı tabı uyandım:))
ınternette anlamı farklı farklı en ıyısı anneme sormak:))

bırde bıey soracagım sımdı bızım gebelıgımız hafta hafta gıdıyor ya mesela ben 13+4 um pekı 13 haftalık mıyım 14 haftalıkmıyım soranlara nasıl cevap verıyorsunuz?

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ben geldim.. :))
kukumav, hoşgeldin, ikiz bebekler varmış, ne güzel...Doktora gideceğimde bende çok heyecanlanıyorum...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin...
Bu arada 00.37 de fıstık gibi bi kızımız oldu bizim..Teyze oldum...Bütün gece uyumadım heyecandan..
Oğlum olursa alacam, şimdiden göz koydum....
Ece geldi...Hoşgeldi...

hayırlı olsun bebısınız darısı bızlerın basına:)
ismide cok guzelmıs.

Bak,dayanamadım geldim..
Kız senin sesinde çok pozitif..Sıcacık...Cnım benim...
Deseydin ya, deli her zaman deli..Ha forumda yazarken, ha telefonla konuşurken....

kuzucuk hoşgeldinnn
ece hayırlı uğurlu gelsin inşallahhh :))))
sen hani salıya kadar gelmeyecektin

Günaydın kızlar nasılsınız.
Kuzum gözünaydın darısı başına :)

Günaydın canım..
Amin canım hepimizin de..
Kızı mahvettiler yazık..Perşembe akşam yemeği yedi, cuma sabahı 7 de burda ol, aç olacaksın dediler diye bişey yemedi..Dün gece yarısına kadar aç aç beklettiler kızı...Öğleden sonra serum taktılar, onla durdu yazık...Ben de bebişi göremedim...Akşama kadar beklemiştik halbuki..Yarın doğum olur diye eve geldik..Gece yarısı yapmışlar doğumu..

bugun doktora gıdecekler ınsallah guzel hayırlı haberlerle donersınız!
ben ruyanın etkısındeyım hala mandalına yıyımde bı yerım sısmesın:))
ıyı haftasonları kızlar ıs guc temızlık yapmayın kendınızı harap etmeyın gezın tozun dınlenın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…