bu saatte kimseler olmuyo ya birce ile sezzz geç giren arkadaşlar onları biliyorum arada girenlerde var tabi ama gündüzki gibi koyu muhabbet yok yarın erken giricim
doğru unutmuşum hafta sonu oldugunu cumartesi yine giren oluyodu pazar günü yeller esiyo topikteevet bencede..bende bekliyorum bişeyler yazarız diye ama kimsecikler yok...yarında hafta sonu giren olmaz gibime geliyo...
şuan deneme yapıyorum kızlar ama bir türlü şu şeritin boyutunu ve mesajda duracağı yeri ayarlayamadım.acaba bileniniz var mı? bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ben geldim.. :))
kukumav, hoşgeldin, ikiz bebekler varmış, ne güzel...Doktora gideceğimde bende çok heyecanlanıyorum...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin...
Bu arada 00.37 de fıstık gibi bi kızımız oldu bizim..Teyze oldum...Bütün gece uyumadım heyecandan..
Oğlum olursa alacam, şimdiden göz koydum....
Ece geldi...Hoşgeldi...
Kızlar kuzuyla konuştumm... Haberler iyi kendinde bişey yok ama arkadaşı doğum yapacakmış onun yanında kalmış.. Pazarteside kendi için gidecek dr. Salı burda. Sizlere çokkk selam söyledi.
Dip not: Kuzunun seside kendi gibi pozitif ve enerjik bıcır bıcır maşallahh. Allah daim etsin:))
hayırlı olsun bebısınız darısı bızlerın basına:)
ismide cok guzelmıs.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ben geldim.. :))
kukumav, hoşgeldin, ikiz bebekler varmış, ne güzel...Doktora gideceğimde bende çok heyecanlanıyorum...İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin...
Bu arada 00.37 de fıstık gibi bi kızımız oldu bizim..Teyze oldum...Bütün gece uyumadım heyecandan..
Oğlum olursa alacam, şimdiden göz koydum....
Ece geldi...Hoşgeldi...
Amin canım...İnşallah biz de o günleri görürüz...Çok heyecanlandım....
kuzucuk hoşgeldinnn
ece hayırlı uğurlu gelsin inşallahhh :))))
sen hani salıya kadar gelmeyecektin
doktora bugun mu gıdıyorsun kuzu?
cınsıyetnıı ogrenırsın belkı:))
Günaydın kızlar nasılsınız.
Kuzum gözünaydın darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?