2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy normal doğum işte ne zaman olacağı belli değil.
Annem kardeşimle bana derdi hep ikinizi de aç doğurdum diye.
Hayırlısıyla kurtulmuş bebişini kucağına almış.
Ece adıyla çok yaşasın. Sağlıkla, mutlulukla, umutla büyüsün.

ye bacım ye, ben de hep rüyamda bişeyler yiyorum...
Allahtan bebişim eziyet etmiyor da,evde olan şeyleri görüyorum rüyamda..Gece uyanıp kalkıp yiyorum..Eşim bi geliyooo, şaşırıyoo..
Yamyamm, ne yiyon gece yarısı diyo....
Ye tabi, bebişinin canı çekmiştir...

Normal değil kız, sezeryanla oldu..Tıpta oldu da ondan..Özelde olsa dedikleri saatte yaparlardı da...Çok rezillik çektik valla..Bütün gün koridorda otur bekle..kız harap oldu..

Ayy bak dusuncelı olacak senın bebıs anasını dusunur babasınında cebını dusunur evde ne varsa o:)))
yazdım ama cevap alamadım sımdı bız hamılelık haftamızı soylerken ıcınde bulundugumuz haftamı, doldurdugumuz hafta mı yoksa bı sonrakı haftayımı soyleyecegız?
gebelık sıtelerınde 13+4 yazdıgımda 14. hafta cıkıyor doktora gıttıgımde kı gıttıgım zaman 12+6 dım :13. hafta dıyor anlamadım :44::44::44:

onu ben de bilmiyom..sitelere göre bi sonraki hafta oluyo hep...Dediğin gibi 13+4 14. hafta oluyo..Yani 13 bitmiş 14.ten 4 gün olmuş gibi..Bana da böyleymiş gibi geliyor..
Ama benimki hep haftasından geri çıkıyo zaten...Biz gününden takip ediyoruz doktorumla...12+5 se mesela, 12+5 diyor o da...

Canım onu ben de henüz çözemedim. Doktorum içinde olduğum haftayı kabul ediyor.
Ama nette 15+4 ise 16. hafta diyor.

günaydın canım,sen de hoşgeldin...İnşallah canım...
Ama Allah bize daha kolay doğumlar nasip etsin, beklettirmesin..Beklemek çok stresli...

aminnnn inşallah.Şöyle ne olduğunu anlamadan hemen doğuruverelim.Gerçi benim ilk sezaryan dı bu da öyle olur.Allah hepimize kolaylık versin hastane yollarında kimseyi oyalamasın gerçekten çok zordur ablamdan bilirim.Sen de doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Cinsiyeti belki belli olur :)))

Ben sezeryan doğuracağım zaten...Gerçekten çok zor, dün benim yaşadığım stresi düşündükçe, anne babası mahvolmuştur diye düşünüyorum..Bi de yazık, o kız da sezeryan doğurdu..Bütün gün aç aç beklettiler..
İnşallah canım..Cisiyet zannetmiyorum..doktorum görsem de söylemicem sana diyor...Sağlıklı olsuğu haberi yetecek bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…