2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım onu ben de henüz çözemedim. Doktorum içinde olduğum haftayı kabul ediyor.
Ama nette 15+4 ise 16. hafta diyor.

Merhaba kızlar, benimkiler baba kız basketbola gittiler, ordan müzeye gitçekler beni evde bıraktılar yorulmamam için bende hemen size bir bakayım dedim..

Benim doktorum da 15+2 yi 16.hafta diye kabul ediyor. Bu yaş muhabbeti gibi işte bitirdiğin yaşı değil doldurduğun yaşı söylersin ya ama bir sonraki yaşından da gün alırsın aynısı işte... Yaşta da hep problem olur bu.

Merhaba canım...
Baba-kız muhabbetine bayılıyorum zaten..Kendim kız istediğimden eşime sürekli psikolojik baskı yapıyorum..Kızımız senin elinden tutacak bakkala götürecek, işten gelince boynuna atılacak falan diye...O da oğlan olunca yapmıcak mı diyor...
Sen dinlen tabi,daha iyi...
Biz gününe göre gidiyoruz..15+2 yse, doktorum da 15+2 diyor...

Günaydın öyküm :)

Kızlar Türk kahvesi içeceğim çok mutlu oldum.
Yapıcam bi güzellik kendime.
Belki kafayı toplarım.

Benim herifim de evde..
Amann evde ne yapacam, o öğlene kadar uyuyo zaten...Ben uyuyamıyorum...Adam ben işe gelince seviniyo,rahat rahat uyucam diye..

evet benim adam da uyuyor evde uykucudur biraz.ama kuzucuğumda tek başına oynamak zorunda kalıyor o zaman.ara sıra kalkıp ona bakıyor ama benim aklım yine de evde kalıyo cumartesileri yaa (( sürekli telefonla arayıp duruyorum kalkması için

senindemi ilk sezeryan, benimde öyle ama benim hep içimde kalmıştır normal doğum, çok istemiştim normal yapmak.

İnsanın aklı kalır tabi...Ben de bebiş doğunca nasıl işe gelicem hiç bilmiyom...
Çok özlerim ben kuzumu...İçime tekrar katsam, o da olmaz...

İç bacım...Afiyet şeker olsun....
Ben de sabah sabah neskafe içtim, gece hiç uyumayınca sersem gibi olmuştum, kendime getirdi valla..

Hamile kalmadan önce çok içerdim çay, kahve.
Şimdi çok arıyorum. Vücut alışkın. İçemeyince sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Kafam çalışmıyor sanki.

evet ya ben de hep normal istemişimdir.ama benim ilk hamileliğimde kendimle ilgili sağlık sorunlarım çıkmıştı mecbur kalmıştım sezeryana.

ben hiç normal doğum istemiyorum..Hatta belden uyuşuk da istemiyorum..
Mümkünse hiç doğum anım olmasın benim..Çocuğu versinler elime, tamam...
Oldu da bitti maşallah...

Benim eşim hep kız çocuk isterdi zaten, şimdi de ben erkek olsa değişik olur aslında iyi olur diyorum o kızda çok tatlı olur ama diyor. Benimki kız çocuğunun güzelliğini yaşadıktan sonra yine kız olsa hayır demez. Çok güzel oluyor ilişkileri, zaten benim kızda pek kız çocuk gibi değil, basketbol oynuyor, hep erkeklerle oynuyor, pembe, süslü şeyler falan pek sevmiyor, erkeği aratmıyor yanı o yüzden babayla daha iyi anlaşıyor.

Özendirme bacım beni....
Oğlan olursa çıkıntıyı kestircem bakkk.....
Kız evlat öz evlat derler bizde de...
Kızlar hep babayla iyi anlaşıyor ya, böyle diyom da, olsa onu da kıskanırım ben..Kendimi de biliyom...

Hamile kalmadan önce çok içerdim çay, kahve.
Şimdi çok arıyorum. Vücut alışkın. İçemeyince sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Kafam çalışmıyor sanki.

Valla ben içiyorum yoksa fena olurum. Türk kahvesi zaten çok zararlı değil. Günde iki fincan çay yada kahve içebilirsin..

Ya bende normal narkozla yaptım ama bu sefer epidural yapsam mı diyorum. Eşimde öyle diyor. Senin için daha iyi olur diyo ama ben çok korkuyorum zaten sezeryandan da çok korkuyorum...

Erkekte anneye aşık olur canım senin için daha iyi, boşver eşini sen. Benim babamla ilişkim çok mesafeliydi o yüzden benimde hoşuma gider baba kız ilişkisi ama erkek çocukta babalar için daha bi önemli oluyor ne olursa olsun.

Ya bende normal narkozla yaptım ama bu sefer epidural yapsam mı diyorum. Eşimde öyle diyor. Senin için daha iyi olur diyo ama ben çok korkuyorum zaten sezeryandan da çok korkuyorum...

ben valla hiç düşünmüyorum..Bebeğini görürsün falan diyolar da,ayılınca da görürüm..9 ay görmeden durmuşum, 1 saat mi duramıcam...Ben uyanınca emer, zaten benim bebe kendinden yemli, hiç bişey canımız istemiyo..
bende korkuyom da, içeri koyarken korkmadık,mecbur çıkarcaz..
İnşallah hepimizin de kolay olur doğumumuz..

Kuzum ben de öyle kesin sezeryan istiyorum.
Hiçte aklım kalmaz normal doğum yapamadım diye.
İyileşme süresi daha uzunmuş ama napalım. bir bedeli olacak elbette :)

Valla ben içiyorum yoksa fena olurum. Türk kahvesi zaten çok zararlı değil. Günde iki fincan çay yada kahve içebilirsin..

Ohhh içiyorum şimdi valla sefam olsun :))))))

Bizde var ya, erkek isteyenlerin kızı oluyo,
normal doğum diye tutturanlar bi terslik oluyo sezeryana giriyo..
Benim kesin oğlum olur, normal doğar...İlla tersi olacak ya...

Bende senin gibiydim asla epidural istemedim de ablam, bizim gelin falan yapınca hoşuma gitti, çok rahatlardı. Bende aslında çok güzel bir ameliyat geçirdim. Hiç ağrım sancım olmadı, daha ayılmadan sütüm gelmeye başladı, benimkide vantuz gibiydi zaten hiç problem yaşamadım. Hemen ayaktaydım da genel olarak kesilme fikri hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…