2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese..

kuzum hoşgeldin. ece bebek de hoşgelmiş dünyaya. sağlıklı, güzel bir ömür nasip etsin Allah. darısı da hepimize olsun...

Yok ya iyileşme sürecide çok zor olmuyor, doktora ve kişiye göre değişir ama çok kolay oluyor. ama benim etrafımda 40 -45 dk.da normal doğum yapan o kadar çok arkadaşım varki onlarınkide süper yani. Birde bebek hiç narkoz almamış oluyor.

Bizde var ya, erkek isteyenlerin kızı oluyo,
normal doğum diye tutturanlar bi terslik oluyo sezeryana giriyo..
Benim kesin oğlum olur, normal doğar...İlla tersi olacak ya...

Doğru söylüyosun hayırlısı demek lazım.
Bu sezeryana takıyolar ya bazen gıcık oluyorum sanki herkes normal doğurmak zorunda.
Vücut benim tercih benim kardeşim. İstediğim gibi doğururum.
Normal doğum çok matah sanki.

günaydın herkese..

kuzum hoşgeldin. ece bebek de hoşgelmiş dünyaya. sağlıklı, güzel bir ömür nasip etsin Allah. darısı da hepimize olsun...

Günaydın canım.

Ne biliyim çocukluğumdan beri bissürü doğum hikayesi dinlemişim. Bilinç altıma yerleşmiş.
İstemiyorum normal doğum.
Varsın narkoz alsın sıpa bişiycik olmaz.

kızlar dun bende 2lı sonucumu aldım kagıtta 6000da 1 yazıodu. benım bıraz moralım bozuldu sonra bı doktordan randevu almsıtık perıontolg ona gıttık. adama gore 15000de 1 cıktı nasıl oldu bılmıyorum. adam gayet guzel dedı ensesıde 1.3 mus. doktora dıyorum 3luye 4 luye nezamn yaptırcaz. dedkı gerek yok bu test zaten down sendromu ıcın rısk burda cıktı sonucun da gayet guzel bıdaha yaptırma dedı. ama ben yaptırırım kesın:)):)::)yaa bebıs cok guzel butun organlarına baktı hele parmaklarını saydıkk bız esımle ıkımızde agladıkk:((cok guzeldi..........
ama adam ısrarla cınsıyet solenmez daha dıo:))yanı goruo ama solemıo

günaydın herkese..

Günaydın canım...
Amin,inşallah biz de sağ salim doğurur kurtuluruz valla..
Sen nasılsın, iyi misin...Prenses görücem bugün, ben çok heyecanlıyım...

Caanım benim..Gözün aydın..6000 e falan kafayı takma, hayırlısı neyse o olsun..
Benim 50.000 de 1 çıktı ama en sorunlu bebe benimki biliyorsunuz...
Sonuç gayat güzel, inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin canım...
Bana da söylemiyo doktorum cinsiyet...Uyussss herif...

ben hiç normal doğum istemiyorum..Hatta belden uyuşuk da istemiyorum..
Mümkünse hiç doğum anım olmasın benim..Çocuğu versinler elime, tamam...
Oldu da bitti maşallah...

Benim ilk doğum belden uyuşturmaydı.Ama bu sefer ben genel aneztezi almak istiyorum doktoruma söyledim güldü.Çünkü benim canım pek azdır o ameliyathane psikolojisini kaldıramamıştım.Ama çabuk ayaklanmıştım,çocuğumu daha çabuk görmüştüm bunlar da iyi yanlarıydı benim için :)))

Ben hiç cinsiyet sormadım zaten şimdiye kadar, zaten özellikle devlet hastanelerinde falan 16 haftadan önce cinsiyet söylemek Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklandı, çünkü cinsiyet öğrenip kürtaj yaptıranlar oluyormuş. Özeldede zaten etik olmadığı için söylemiyorlar. Doktor görsede söylemiyor. Soruncada sinir oluyorlar zaten. Bazı doktorlar tahminde bulunuyor ama o tamamen doktorun tercihi.

Günaydın canım...
Amin,inşallah biz de sağ salim doğurur kurtuluruz valla..
Sen nasılsın, iyi misin...Prenses görücem bugün, ben çok heyecanlıyım...
eh işte canım... iyi sayılırım. bizim için de kokla prensesi..

Ya bende normal narkozla yaptım ama bu sefer epidural yapsam mı diyorum. Eşimde öyle diyor. Senin için daha iyi olur diyo ama ben çok korkuyorum zaten sezeryandan da çok korkuyorum...
öyküm ilki sezaryansa 2. normal olabiliyor artık Türkiyede de. arada en az 5 yıl olması lazım galiba. senin kızın büyük yapabilirsin normal.

Bizde var ya, erkek isteyenlerin kızı oluyo,
normal doğum diye tutturanlar bi terslik oluyo sezeryana giriyo..
Benim kesin oğlum olur, normal doğar...İlla tersi olacak ya...
aynen benim çevremde de asla sezaryan yapmam diyenler mecbur kaldılar sezaryan yaptılar genelde. sezaryan için gün alıp da bebeği erken gelen, normal yolla doğuran arkadaşlarım da oldu.ben de kesinlikle sezaryan olsun diyorum ama korkuyorum erkenden gelecek diye:))

Bende işte ondan korkuyorum, ameliyathanede olan biteni görmüyorsun belki ama konuşmalar, kan man dayanamam ben gibi geliyor.

Aslında bende sorcam doktora öyle olabilir mi diye ama bilemiyorum ne diycek , bu seferde kan sulandırıcı falan kullanıyorum ya nasıl olur bilemiyorum. İğneleri erken keserlerse olur belki. Ben kızımda acilen sezeryana alındım çünkü benimki gelmedi geç doğum oldu, kakasını yaptı, suyu azaldı..

biz kesın erkek dıoruz ama yaaa

ben bu doktordan umıtlıydım kendı doktorum deıl ya ama cık buda solemedii.hatta daha kotu oldu bızde herkes kız beklıo herke4se dıodum bu erkek dıe alıstırsınlar kendılerını dıe.:)doktor demesınmı daha cınsıyet solenmez dıe. esım dıo bak bızı kandırdıun erkek dıe dıo:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ben çıkıyorum. Pazartesi görüşürüz.

ya ben geldım sen nereye gidiyosun bakım

hadi ya tüh kötü olmus uyuslar nıye söylemiyolar yaaaaaaaaaaa

Bende işte ondan korkuyorum, ameliyathanede olan biteni görmüyorsun belki ama konuşmalar, kan man dayanamam ben gibi geliyor.

evet insan dayanamıyor en azından ben dayanamamıştım.Ama kişiye göre değişir düşününce güzel bi şey bebeği dışarıdakiler önce ilk sen görüyorsun falan güzel bişey ama ben dayanamadığımdan dolayı sakinleştirici verip biraz uyutmuşlardı.ama bu sefer direk uyutsunlar istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…