2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende senin gibi olabilirim zaten benim doktor fobim vardır, rutin kontrollerde bile tansiyonum fırlıyor, çok heyecanlanıyorum.

selam kızlarrrr..iyi hafta sonları herkese...bugün baş ağrısıyla uyandım..mecbur minoset içcem birazdan.. migren var bende içmezsem ilerki saatlerde halim harap..

birce bu arada gece yazdıklarını okumamışım..ben çalışıyorum ama kendi işimiz..bu nedenle arada gitmeyebiliyorum işe..mesela bugün gitmedim..izmirde yaşıyorum bu arada:)

önemli değil canım. fark ettim çıktığını. iyiymiş işin:) ama daha da iyisi izmir'de yaşaman... ben de izmirliyim.çok özledim ya...

önemli değil canım. fark ettim çıktığını. iyiymiş işin:) ama daha da iyisi izmir'de yaşaman... ben de izmirliyim.çok özledim ya...

ben muğla-datçalıyım aslında ama okul nedeniyle geldim 1998 de o zamandan beri burdayım eşimle okulda tanıştık evlendik işte..o da denizlili..ama ikimizde izmiri çok seviyoruz o yüzden kaldık izmirde..
izmir başka yaaa..

hepsi ege bölgesi nasılsa, daha da kolay olmuştur alışmak. datça da çok güzelmiş, hep merak etmişimdir.

hepsi ege bölgesi nasılsa, daha da kolay olmuştur alışmak. datça da çok güzelmiş, hep merak etmişimdir.

evet gerçekten güzel,eşim aşık benim datçaya..geçen senelerde marmaristen yol çok kötüydü..çok virajlı ama şimdi dzeldi..bide biz genelde bodrumdan arabalı feribotla gidiyoruz daha bi güzel oluyo...beklerim bir gün datçaya oğluşunla gezmeye gelin seneye:)))

inşallah:)) önce izmir'de tanışırız belki, belli olmaz:)

Bende aşık oldum Datça'ya arkadaşım. Geçen sene Palamutbükü ne gittik, orda denize girdikten sonra hiçbir yeri beğenemedim. Orda deniz bir harika yaaa.. Bayıldım .

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaar bebeğimi gösteryimmi sizeeeeeeeeeee:):):79::79::79::79::)

Bende aşık oldum Datça'ya arkadaşım. Geçen sene Palamutbükü ne gittik, orda denize girdikten sonra hiçbir yeri beğenemedim. Orda deniz bir harika yaaa.. Bayıldım .

Öyküm çok sevindim...Datçayı gören oldumu mutlu oluyorum Evet palamutbükünün denizi süperdir..Zaten datçanın her yerinin denizi öyle..İçilecek su gibidir..İzmirde bile yok o deniz..Biz yazın sürekli kaçmaya çalışıyoruz hafta sonları denize girmek için..Aslında yakın değil burdan bile 5 saat..Ama feribotla yakın oluyo işte...Beklerim datçaya canım..Bide ben ağırlarım sizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…