evet insan dayanamıyor en azından ben dayanamamıştım.Ama kişiye göre değişir düşününce güzel bi şey bebeği dışarıdakiler önce ilk sen görüyorsun falan güzel bişey ama ben dayanamadığımdan dolayı sakinleştirici verip biraz uyutmuşlardı.ama bu sefer direk uyutsunlar istiyorum.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ya ben geldım sen nereye gidiyosun bakım
hadi ya tüh kötü olmusuyuslar nıye söylemiyolar yaaaaaaaaaaa
selam kızlarrrr..iyi hafta sonları herkese...bugün baş ağrısıyla uyandım..mecbur minoset içcem birazdan.. migren var bende içmezsem ilerki saatlerde halim harap..
birce bu arada gece yazdıklarını okumamışım..ben çalışıyorum ama kendi işimiz..bu nedenle arada gitmeyebiliyorum işe..mesela bugün gitmedim..izmirde yaşıyorum bu arada:)
Bende senin gibi olabilirim zaten benim doktor fobim vardır, rutin kontrollerde bile tansiyonum fırlıyor, çok heyecanlanıyorum.[/QUOTE
bende de aynı ya.doktor bile diyo neden bu kadar heyecanlanıyorsun diye bir de ben çok paniğimdir
önemli değil canım. fark ettim çıktığını. iyiymiş işin:) ama daha da iyisi izmir'de yaşaman... ben de izmirliyim.çok özledim ya...
ben muğla-datçalıyım aslında ama okul nedeniyle geldim 1998 de o zamandan beri burdayım eşimle okulda tanıştık evlendik işte..o da denizlili..ama ikimizde izmiri çok seviyoruz o yüzden kaldık izmirde..
izmir başka yaaa..
hepsi ege bölgesi nasılsa, daha da kolay olmuştur alışmak. datça da çok güzelmiş, hep merak etmişimdir.
evet gerçekten güzel,eşim aşık benim datçaya..geçen senelerde marmaristen yol çok kötüydü..çok virajlı ama şimdi dzeldi..bide biz genelde bodrumdan arabalı feribotla gidiyoruz daha bi güzel oluyo...beklerim bir gün datçaya oğluşunla gezmeye gelin seneye:)))
inşallah:)) önce izmir'de tanışırız belki, belli olmaz:)
inşallah:)) önce izmir'de tanışırız belki, belli olmaz:)
tabiki neden olmasın çok sevinirim..:))) herkes istanbulda buluşuyo bizde izmirde buluşuruz
valla ne güzel olur. gerçi izmirliler genelde farklı şehirlerde yaşıyor ama yazları falan denk getirebiliriz belki...
evet gerçekten güzel,eşim aşık benim datçaya..geçen senelerde marmaristen yol çok kötüydü..çok virajlı ama şimdi dzeldi..bide biz genelde bodrumdan arabalı feribotla gidiyoruz daha bi güzel oluyo...beklerim bir gün datçaya oğluşunla gezmeye gelin seneye:)))
Bende aşık oldum Datça'ya arkadaşım. Geçen sene Palamutbükü ne gittik, orda denize girdikten sonra hiçbir yeri beğenemedim. Orda deniz bir harika yaaa.. Bayıldım .
izmir buluşmasını şubat sonu yapalım ben malatyadan gelecegim süper olur
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaar bebeğimi gösteryimmi sizeeeeeeeeeee:):):79::79::79::79::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?