Bende senin gibi olabilirim zaten benim doktor fobim vardır, rutin kontrollerde bile tansiyonum fırlıyor, çok heyecanlanıyorum.[/QUOTE
bende de aynı ya.doktor bile diyo neden bu kadar heyecanlanıyorsun diye bir de ben çok paniğimdir
Ben aslında birçok konuda soğukkanlıyım ama konu hastabe ve doktor olunca çok değişiyorum. Daha önce penik atak tedavisi olmuştu bende şimdi sanki her muayenede onu tekrar yaşıyorum. Kızımda böyle değildim ama iki kez kalp atışları durmuş falan dediler ya doktorlar çok fena oluyorum şimdi, hemşireyede söylüyorum birgün bu sedyede yığılıp kalcam diye.. Çok fena atlatmam lazım bunu bir an önce.. Kızımda benim tam tersim doktora gitmeye bayılır, hastane kokusuna aşıktır, zaten cerrah olcam diyo velet. hiç bana çekmemiş.
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaar bebeğimi gösteryimmi sizeeeeeeeeeee:):):79::79::79::79::)
pınar nasılsın? izin yaptınmı bu hafta yoksa yapmadınmı? merak ettim.
oğluşuna ticker yapsana ne kadar oldu bebiş görelim
evet evet... ayrıca cinsiyet bellimiydi sende
diğer tickerım geliyor aklıma elim gitmiyor( salı görmeye gideceğiz oğluşumu ondan sonra yaparım inşallah... 13+3üz bugün.
maşallah annesi
canım benim çok tatlıııı:)))) tek fotosu demi şimdilik ?
oy ben yerim onu, çok tatlı annesi..
Öyküm çok sevindim...Datçayı gören oldumu mutlu oluyorumEvet palamutbükünün denizi süperdir..Zaten datçanın her yerinin denizi öyle..İçilecek su gibidir..İzmirde bile yok o deniz..Biz yazın sürekli kaçmaya çalışıyoruz hafta sonları denize girmek için..Aslında yakın değil burdan bile 5 saat..Ama feribotla yakın oluyo işte...Beklerim datçaya canım..Bide ben ağırlarım sizi:)))
canım yapmıcaktım ama yıne dayanamadım yaptım ızın ama burnumdan gelodı valla ya butun gun ayaktaydım canım cıktı temızlık temızlık temızlık offfffffffff belım hala agrıyor valla öldüm biyere de cıkamadım aksam aşaki komsuya ındım sadeceen azından şöyle düşünüp kendimi motive ediyorum sadece kı9zımla koca bı gün gecırdım ben evdeyım dıye koca gun 1 kez uyudu kıçımdan ayrılmadı yavrucum benimmm :)
canım yapmıcaktım ama yıne dayanamadım yaptım ızın ama burnumdan gelodı valla ya butun gun ayaktaydım canım cıktı temızlık temızlık temızlık offfffffffff belım hala agrıyor valla öldüm biyere de cıkamadım aksam aşaki komsuya ındım sadeceen azından şöyle düşünüp kendimi motive ediyorum sadece kı9zımla koca bı gün gecırdım ben evdeyım dıye koca gun 1 kez uyudu kıçımdan ayrılmadı yavrucum benimmm :)
Valla biz kalkıp İstanbullardan geldik, değer bence. Çok güzel bir yer ve benim tatil anlayışıma çok uygun, ben öyle sakin tatil seviyorum. Tatil köyleri beni yoruyor, çok gürültülü oluyorlar. Ben tatilde akşama kadar dinlenmek isterim, kitap okuyabilecek kadar da sessizlik. Şanslısın sen orda akrabalar falanda vardır, bol bolda badem ohhhh daha ne olsun.
canım benim ne yapıcaksın çare yok..kuzunla bir tam gün geçirmişsin işte canım benim ne mutlu olmuştur..sen yalnızca onu ve karnındaki bebişini düşün..
maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.
eevet tek fotosu zaten bakıp bakıp gözlerim doluyo yaaa. çok garip bişey buuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?