2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pınar nasılsın? izin yaptınmı bu hafta yoksa yapmadınmı? merak ettim.

canım yapmıcaktım ama yıne dayanamadım yaptım ızın ama burnumdan gelodı valla ya butun gun ayaktaydım canım cıktı temızlık temızlık temızlık offfffffffff belım hala agrıyor valla öldüm biyere de cıkamadım aksam aşaki komsuya ındım sadece en azından şöyle düşünüp kendimi motive ediyorum sadece kı9zımla koca bı gün gecırdım ben evdeyım dıye koca gun 1 kez uyudu kıçımdan ayrılmadı yavrucum benimmm :)

diğer tickerım geliyor aklıma elim gitmiyor( salı görmeye gideceğiz oğluşumu ondan sonra yaparım inşallah... 13+3üz bugün.

evet haklısın benimde yazarken aklıma geldi ama alışmana vesile olur gördükçe diye düşündüm.. canım Allaha emanetler elimizden bişey gelmez, gelse pamuklara sarmalarız el üstünde tutarız ama kaderlerini Allahım belirliyo yapabileceğimiz birşey yok..
Oğluşun bütün bunları unutturacak sana inşallah tekmeleri attıkça,sen onu düşün sadece..

Valla biz kalkıp İstanbullardan geldik, değer bence. Çok güzel bir yer ve benim tatil anlayışıma çok uygun, ben öyle sakin tatil seviyorum. Tatil köyleri beni yoruyor, çok gürültülü oluyorlar. Ben tatilde akşama kadar dinlenmek isterim, kitap okuyabilecek kadar da sessizlik. Şanslısın sen orda akrabalar falanda vardır, bol bolda badem ohhhh daha ne olsun.

canım benim ne yapıcaksın çare yok..kuzunla bir tam gün geçirmişsin işte canım benim ne mutlu olmuştur..sen yalnızca onu ve karnındaki bebişini düşün..

Canım ya sana çok üzülüyorum annende çok üzülmüştür. Onlarda biraz ses çıkartsalar ya seni çok sahipsiz bulmuşlar sanki, nebiçim kadın bu ya.. Bu arada doktor düşük rüski var falan dedi desende durum değişmez mi ?

evet benimde tatil anlayışım aynı..çok güzel sabahtan akşama yat dinlen kitap oku..mavi turlar yap..süper valla..annemler kardeşim bütün akrabalarım orda...bu mevsimde güz domatesi yolluyor hala annemler..bal badem herşeyin hormonsuzu güzeli orda valla...

canım benim ne yapıcaksın çare yok..kuzunla bir tam gün geçirmişsin işte canım benim ne mutlu olmuştur..sen yalnızca onu ve karnındaki bebişini düşün..

evet cok mutluydu cnm ama yınede onunla cok ılgılenemedım hep bagırıp cağırmakla gectı heryer heryerde çekil ona dokunma hıııııı ya yapmasa kızkızkızzzzzzz valla bak sinirleniyorum falan diye ses yükseltmekle gectı sonrada hemen sarılıyorum tabıkııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…