2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ooooh yaraşın bebişine bol bol ye. Bende gittiğimde balda almıştım, bademde.. Çok güzel yerler.

Ne kadar şanslışın yaa.Ben de bayılıyorum muğla taraflarına insana ayrı bir huzur veriyor oralar.

kızlar bu haftadan sonra bebişler için hangi müzikler uygun yaaaa düşündüm bi türlü aklıma gelmedi ne dinlesemki acaba

Bach'ın müziklerinin gerçekten zeka üzerinde etkisi olduğunu söylemişlerdi bize. Bach'ın bebekler için Cd leri var bende.. Kızımda almıştım. Klasik müzik dinlemek lazım herhalde.

Ooooh yaraşın bebişine bol bol ye. Bende gittiğimde balda almıştım, bademde.. Çok güzel yerler.

Ne kadar şanslışın yaa.Ben de bayılıyorum muğla taraflarına insana ayrı bir huzur veriyor oralar.

Evet kızlar çok güzel beklerim hepinizi..Bebişlerimiz olsun mis gibi denizde yüzdürürüz onları

Ben bol bol dinleniyorum, kızımla babası gelince sinemaya gitçez. Av Mevsimi ne.. Sen napıyorsun

ohhhh ne güzel sinemaya gitmeyeli kaç sene oldu ufff bende biraz evi topladım nedense gelinlik ayakkabımı giydim etrafta öle dolaşıyorum çamaşırları maknaya atttım durdu kalkıp sermem lazım ama buralardayım :):):)

Merhabalar herkeslereeee

Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)

İnsanın iş yapası gelmiyor dimi. Gelinlik ayakkabısı iyiymiş :))) Kaç yıllık evlisin

maşallah çok tatlı baya da büyümüş allah kucagına alacak günleri de nasip etsin.
teşekkür ederim hepimiz sağlıklıca kucagımıza alırız inş.
Merhabalar herkeslereeee

Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)

ayayayayyy ne güzel yaaa maşallah maşallah bi kızımız daha oluyo haa süper

aaaaa hayırlı olsun süper canım. eşin nasıl o da mutlu oldu mu

Teşekkür ederim herkese

Valla esim halinden memnun. Hep dediği bı laf vardır onun oğlun olunca eve geldiginde bı hosgeldin der öperse öper ama kızın olunca hosgeldin babacim diye şöyle bi boynuna atlar öper ki erirsin diye :) erkek de isterdi ama kızın yeri bi başka diyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…