evet benimde tatil anlayışım aynı..çok güzel sabahtan akşama yat dinlen kitap oku..mavi turlar yap..süper valla..annemler kardeşim bütün akrabalarım orda...bu mevsimde güz domatesi yolluyor hala annemler..bal badem herşeyin hormonsuzu güzeli orda valla...
evet benimde tatil anlayışım aynı..çok güzel sabahtan akşama yat dinlen kitap oku..mavi turlar yap..süper valla..annemler kardeşim bütün akrabalarım orda...bu mevsimde güz domatesi yolluyor hala annemler..bal badem herşeyin hormonsuzu güzeli orda valla...
canım maşallah bebeğine cok tatlı
kızlar bu haftadan sonra bebişler için hangi müzikler uygun yaaaa düşündüm bi türlü aklıma gelmedi ne dinlesemki acaba
Ooooh yaraşın bebişine bol bol ye. Bende gittiğimde balda almıştım, bademde.. Çok güzel yerler.
Ne kadar şanslışın yaa.Ben de bayılıyorum muğla taraflarına insana ayrı bir huzur veriyor oralar.
eeeeeeeeeeeeeeeeee hatunlar başka neler yapıorsunuz???
Ben bol bol dinleniyorum, kızımla babası gelince sinemaya gitçez. Av Mevsimi ne.. Sen napıyorsun
ohhhh ne güzel sinemaya gitmeyeli kaç sene oldu ufffbende biraz evi topladım nedense gelinlik ayakkabımı giydim etrafta öle dolaşıyorum çamaşırları maknaya atttım durdu kalkıp sermem lazım ama buralardayım :):):)
Merhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
gözünaydın canım.çok sevindimMerhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
teşekkür ederim hepimiz sağlıklıca kucagımıza alırız inş.maşallah çok tatlı baya da büyümüş allah kucagına alacak günleri de nasip etsin.
Merhabalar herkeslereeee
İnsanın iş yapası gelmiyor dimi. Gelinlik ayakkabısı iyiymiş :))) Kaç yıllık evlisin
Merhabalar herkeslereeee
yıl olmadı daha yeni evlendim sayılır temmuzda evlendik:) eylülde hamile kaldım hihihihihih
aaaaa hayırlı olsun süper canım. eşin nasıl o da mutlu oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?