:))):) valla cok hızlısınız sız yaaaaaaaaa:)
Merhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
Merhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
yıl olmadı daha yeni evlendim sayılır temmuzda evlendik:) eylülde hamile kaldım hihihihihih
sende bendensin demek. Ben eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra evlenmeye karar verdik 5 ay içinde evlendik, evlendikten 5 ay sonrada hamile kaldım
Merhabalar herkeslereeee
hani bı sonuc var free bthcg ona gore de kızmı cıkıyordu senın cnm
Teşekkür ederim herkese
Valla esim halinden memnun. Hep dediği bı laf vardır onun oğlun olunca eve geldiginde bı hosgeldin der öperse öper ama kızın olunca hosgeldin babacim diye şöyle bi boynuna atlar öper ki erirsin diye :) erkek de isterdi ama kızın yeri bi başka diyo iste
hızlılık iyidir olsun bereketiyle gelir inş.
benim eşimde kız çocuk hastası da ama genelde erkeklerde itiraf etmeselerde bi erkek babası olma isteği vardır ya ondan sordum.. Yoksa benimki ikinci için bile kız olsa daha iyi olurd diyor.
evlenme işi bu kadr hızlı olmadı:d 3,5 sene sonra evlendik ve küçük bi yerdeyiz gidene kadr bebeğimizi büyütürüz dedik.
hani bı sonuc var free bthcg ona gore de kızmı cıkıyordu senın cnm
canım senin kaç beta hcg siz söyleyince ben kızımınkine baktım onda 68 miş kız... 50 nin üstü kızmıydı erkek miydi
Tabi canım içten ice erkek ister eminim hatta açılışı kızla yaptık hadi bakalım dedi sanki takım kurcaz :))
74.4 müş benimki
canım tabıkı hem oralarda sıze eğlencve olur bebiş daha iyi.
bence de iyi olmuş, oralarda canınız sıkılmaz
ultrason reımlerınde bebeğin başi buyuk oluyor dimi?
canım senin kaç beta hcg siz söyleyince ben kızımınkine baktım onda 68 miş kız... 50 nin üstü kızmıydı erkek miydi
evet yoksa iki kişi bi yere kadar oluyo brde tatiller uyuşmuyo bizim ben c.tesi-pazar tatil eşimin pazartesi ben çok sıkılıyorum bebeğimiz oldugunda sadece 4 gün bakıcıya vermiş olucaz yani.
ilk başlarda öle oluyo aama sonradan düzeliyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?