2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende bendensin demek. Ben eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra evlenmeye karar verdik 5 ay içinde evlendik, evlendikten 5 ay sonrada hamile kaldım

evlenme işi bu kadr hızlı olmadı :d 3,5 sene sonra evlendik ve küçük bi yerdeyiz gidene kadr bebeğimizi büyütürüz dedik.

Merhabalar herkeslereeee

Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)

ayyyyyyyyyyyyyyyy hayırlısı olsun canım...benimde %51 kız şuan:) yılbaşından sora gitcem o zamn kesin öğreniriz herhalde:))

bu arada kızlar yılbaşı planlarınız varmı? kim nerde napacak

benim eşimde kız çocuk hastası da ama genelde erkeklerde itiraf etmeselerde bi erkek babası olma isteği vardır ya ondan sordum.. Yoksa benimki ikinci için bile kız olsa daha iyi olurd diyor.

benim eşimde kız çocuk hastası da ama genelde erkeklerde itiraf etmeselerde bi erkek babası olma isteği vardır ya ondan sordum.. Yoksa benimki ikinci için bile kız olsa daha iyi olurd diyor.

Tabi canım içten ice erkek ister eminim hatta açılışı kızla yaptık hadi bakalım dedi sanki takım kurcaz :))

Tabi canım içten ice erkek ister eminim hatta açılışı kızla yaptık hadi bakalım dedi sanki takım kurcaz :))

Ya etraftan etkileniyorlar herhalde. Benim arkadaşımın ilki kız şimdi hamile o erkekmiş, eşine haber vermiş erkek olcak diye, eşi de demişki valla kız olsun daha iyi diyorduk ama erkeği duyunca pek bi gururlandım.. işte böyke hepsinde var bi erkek sevdası

canım tabıkı hem oralarda sıze eğlencve olur bebiş daha iyi.

bence de iyi olmuş, oralarda canınız sıkılmaz

evet yoksa iki kişi bi yere kadar oluyo brde tatiller uyuşmuyo bizim ben c.tesi-pazar tatil eşimin pazartesi ben çok sıkılıyorum bebeğimiz oldugunda sadece 4 gün bakıcıya vermiş olucaz yani.
ultrason reımlerınde bebeğin başi buyuk oluyor dimi?

ilk başlarda öle oluyo aama sonradan düzeliyo tabi

yaa kocaman bı kafa bıde benım kaynımın burnu laz burnu kocaman bı burun dun pek bı tuhaf geldı bebısım bana:)))allah gunah yazmasında:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…