2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kocaman bı kafa bıde benım kaynımın burnu laz burnu kocaman bı burun dun pek bı tuhaf geldı bebısım bana:)))allah gunah yazmasında:)))))

:):):):):) caNIM o sonradan düzelir.. merak etme:):):) benim bebişimin burun kemiği falan oluşmuş

anam eskilerimi yağdediyosun bakım senı senı hemen cıkar onu kesin topukludur ya düşersen allah korusunnnnnnnn

Merhabalar herkeslereeee

Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)

slm canım sevındım sağlıkla gelsın inş.kız bebek ap ayrı benım kızım var cimcime ya aman tanrım diyorum sadece

çamaşırlarımı serp geliyorum

çabukkk gellllllllllllllllllllllllllllll

ultrason reımlerınde bebeğin başi buyuk oluyor dimi?

canım benım merak etme bu haftalarda oyle kafa ve göbek büyük olur burnuna gelince benım koci,şin kayınpederın kaynımın hepsinin öyle ama doğunca bnmkıde sandım oyle ama 1 hafta sonra düzeliyo ultrasonda bıde doğumdan 1 hafta sonra bebeğin gercek siması cıkıyo ak pak

:):):):):) caNIM o sonradan düzelir.. merak etme:):):) benim bebişimin burun kemiği falan oluşmuş

benceddeeeeeeeeeeeeee

comely ayakkabılarım topuklu değil kızz zben topuklu hiç giyemem boy uzun oluncada gerek kalmıyo şükür:):):):)

arkadaşlar aramızda eşi ile kan uyuşmazlıgı olan yok dimi merak ettim

ben hiç bakmıyorum sadece elimde bir ultrasonu var ayagının tabanını cekti doktor onu seyredip duruyorum biblo gibi :)
kuzgun karga hesabı :)
,
valla dun doktorun yanına gıttıgımızde okadar anlamdım ama cd ye bakınca aksam esıme dıorum "kapart kapat bı tuhaf oldum "dedım buda guluo bana:)))

yazın daha kolay olur tabi.. sen ne sıklıkla geliyosun izmire?ailen burdamı?
canım tel geldi, çıkmak zorunda kaldım. ben sömestrde ve yaz tatilinde geliyorum. orda ailem. üniversiteyi bile izmirde okudum ben, atanınca ayrıldım mecburen.
Eki Görüntüle 116371

işte benim meleğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
maşallah meleğine
öyle canım. tek tesellim oğluşum. inşallah onu sağ salim alırım kucğıma.
Ben bol bol dinleniyorum, kızımla babası gelince sinemaya gitçez. Av Mevsimi ne.. Sen napıyorsun
çok güzelmiş Av Mevsimi. ben de gitmk istiyorum. tehlikem biraz azalsa gideceğim ben deçç
Merhabalar herkeslereeee

Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
gözünaydın canım. ne güzel kızmış:))
arkadaşlar aramızda eşi ile kan uyuşmazlıgı olan yok dimi merak ettim
bende var canım. benim negatif kan grubum. normalde 28. haftada iğne vurulacaktım. ama ankaradaki işlemden sonra hemen vuruldum. ben de yazacaktım bu ara, herkes biliyordur da ihmal etmesin negatif olanlar...

evet birce benimde aklıma geldi arkadaşların haberleri yoksa bilgilensinler diye çok şükür benimde eşimin negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…