yaa kocaman bı kafa bıde benım kaynımın burnu laz burnu kocaman bı burun dun pek bı tuhaf geldı bebısım bana:)))allah gunah yazmasında:)))))
ohhhh ne güzel sinemaya gitmeyeli kaç sene oldu ufffbende biraz evi topladım nedense gelinlik ayakkabımı giydim etrafta öle dolaşıyorum çamaşırları maknaya atttım durdu kalkıp sermem lazım ama buralardayım :):):)
Merhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
çamaşırlarımı serp geliyorum
ultrason reımlerınde bebeğin başi buyuk oluyor dimi?
:):):):):) caNIM o sonradan düzelir.. merak etme:):):) benim bebişimin burun kemiği falan oluşmuş
:):):):):) caNIM o sonradan düzelir.. merak etme:):):) benim bebişimin burun kemiği falan oluşmuş
bizimkının de olusmus aman sağlıklı olsun da en oenmlısı o:))
ultrason reımlerınde bebeğin başi buyuk oluyor dimi?
comely ayakkabılarım topuklu değil kızz zben topuklu hiç giyemem boy uzun oluncada gerek kalmıyo şükür:):):):)
channel benim bıdıkda seninkisi gibi koca kafalı burnuda bir tuhaf düzelicek inşallah ama insan garip oluor ya
arkadaşlar aramızda eşi ile kan uyuşmazlıgı olan yok dimi merak ettim
channel benim bıdıkda seninkisi gibi koca kafalı burnuda bir tuhaf düzelicek inşallah ama insan garip oluor ya
senın cınsıyet ı bellımı???
valla dun doktorun yanına gıttıgımızde okadar anlamdım ama cd ye bakınca aksam esıme dıorum "kapart kapat bı tuhaf oldum "dedım buda guluo bana:)))
:)))) aksam esın gelınce gelınlığınıde gıyıver bare:)))):):)
canım tel geldi, çıkmak zorunda kaldım. ben sömestrde ve yaz tatilinde geliyorum. orda ailem. üniversiteyi bile izmirde okudum ben, atanınca ayrıldım mecburen.yazın daha kolay olur tabi.. sen ne sıklıkla geliyosun izmire?ailen burdamı?
maşallah meleğine
öyle canım. tek tesellim oğluşum. inşallah onu sağ salim alırım kucğıma.evet haklısınbenimde yazarken aklıma geldi ama alışmana vesile olur gördükçe diye düşündüm.. canım Allaha emanetler elimizden bişey gelmez, gelse pamuklara sarmalarız el üstünde tutarız ama kaderlerini Allahım belirliyo yapabileceğimiz birşey yok..
Oğluşun bütün bunları unutturacak sana inşallah tekmeleri attıkça,sen onu düşün sadece..
çok güzelmiş Av Mevsimi. ben de gitmk istiyorum. tehlikem biraz azalsa gideceğim ben deççBen bol bol dinleniyorum, kızımla babası gelince sinemaya gitçez. Av Mevsimi ne.. Sen napıyorsun
gözünaydın canım. ne güzel kızmış:))Merhabalar herkeslereeee
Ben dün doktora gittim ve kızım oluyomusss :) gayet güzel saglikliymista pek mutlu oldum :)
bende var canım. benim negatif kan grubum. normalde 28. haftada iğne vurulacaktım. ama ankaradaki işlemden sonra hemen vuruldum. ben de yazacaktım bu ara, herkes biliyordur da ihmal etmesin negatif olanlar...arkadaşlar aramızda eşi ile kan uyuşmazlıgı olan yok dimi merak ettim
ben hiç bakmıyorum sadece elimde bir ultrasonu var ayagının tabanını cekti doktor onu seyredip duruyorum biblo gibi :)
kuzgun karga hesabı :)
,
Allah tamamına erdirsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?