- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Selam kızlar, geçmişe bi göz atıp geldim,
Yakamoz canım, bu kadar takılma bu göbek işine birden çıkacaktır seninki,
İlk bebeklerde genellikle öyle oluyor.
ilk hamileliğimdedebu durum çok olurdu unutmuşum amabi an tekrar edince mutlu oldum o günler geldi aklıma şeyimin üzerinde hissediorumşuan çişim war we bebişim mesanemde hopluyor resmen, durup durup baskı yapıyor taa aşağılara inmiş sıpam
iyi aksamlar kizlar..iyy pazar aksamlarini sevmiyom yaaaa..ama bu hafta cabuk gecsin..cumartesi gelsin hemen
iyi aksamlar kizlar..iyy pazar aksamlarini sevmiyom yaaaa..ama bu hafta cabuk gecsin..cumartesi gelsin hemen
iyiaksamlarrrrr valla bende bu hafta bıtmesın dıe dua edıyorum cunku ızındeyım.
ıse gitmek olmayınca pazar bıle ıyı gelıo
senden nasıl hemen haberdar olucaz ben çok merak ediorummmm:26:normalde bende pazarlarını sevmem canım. ama bu çarşamba kontrol var. ve muhtemelen cinsiyeti öğreneceğiz. bu yüzden hemencecik vaktin geçmesini istiyorum. ortadan ikiye yarılcam yoksa...
senden nasıl hemen haberdar olucaz ben çok merak ediorummmm:26:
bende haziran annesi olcam inşallah...suan 14 hafta 3 günlüğüzz :)))
selam kızlar geçmişe bi göz atıp geldim ya bişy diycem dünde aynı konuyu konuştuk ama ben pimpiriklenmeye başladım 4. ay bitecek hala bende göbekten eser yok hafif bi belirginlik dahi yok ne zaman belirecek bu hamile göbeği ? :) sizinkiler baya bellimi kızlar ?
benimde aynı canım kafanı yok yere takmaa nasıl olsa pörtlicek birgünnn
Birce ne haber canım? Çok fazla endişe yapma, bebeğin büyüdü ve sana tutundu dr larda ziyadesiyle incelemiş, Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah, hamileliğinin keyfini çıkar.
haklısın da... işte engelleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?