2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, geçmişe bi göz atıp geldim,
Yakamoz canım, bu kadar takılma bu göbek işine birden çıkacaktır seninki,
İlk bebeklerde genellikle öyle oluyor.

galiba öyle olacak canım çatlağım fazla olacak desene :)) ben şimdiden bi çatlak kremi kullanmaya başlasam ii olacak

şuan çişim war we bebişim mesanemde hopluyor resmen, durup durup baskı yapıyor taa aşağılara inmiş sıpam

şuan çişim war we bebişim mesanemde hopluyor resmen, durup durup baskı yapıyor taa aşağılara inmiş sıpam
ilk hamileliğimdedebu durum çok olurdu unutmuşum amabi an tekrar edince mutlu oldum o günler geldi aklıma şeyimin üzerinde hissediorum

tamam gecsın gecsın bebiş içinse tamamdir:)aslında benım ıcınde c.sambaya kadar gecsın esım salı amelıyaat oluck basıt bısı ama yınede c.samba ancak gelırız eve

normalde bende pazarlarını sevmem canım. ama bu çarşamba kontrol var. ve muhtemelen cinsiyeti öğreneceğiz. bu yüzden hemencecik vaktin geçmesini istiyorum. ortadan ikiye yarılcam yoksa...
senden nasıl hemen haberdar olucaz ben çok merak ediorummmm:26:

senden nasıl hemen haberdar olucaz ben çok merak ediorummmm:26:

bebeğimin cinsiyetini neden çok merak ediyorsun canım ?
Şu yaptığım test için mi çok merak ediyorsun ? Merak etmeyin çarşamba sabahtan gideceğim doktora. öğrenir öğrenmez burdayım paylaşırım sizle :)

Son düzenleme:
Birce ne haber canım? Çok fazla endişe yapma, bebeğin büyüdü ve sana tutundu dr larda ziyadesiyle incelemiş, Allahın izniyle kucağına alırsın inşallah, hamileliğinin keyfini çıkar.

benimde aynı canım kafanı yok yere takmaa nasıl olsa pörtlicek birgünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…