2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar .hastanelerinizde doğum masrafları ne kadarmış öğrendiniz mi?bi karşılaştırm yapmak için soruyorumm hastanelerinizede yazarsanız sevinirim...

kızlar az önce markete kadar gidip geldim pantolonum oluyo darda gelmiyor göbekte yok ama karın kısmı sıkıyor agrıtıyor bi beden büyük mü giysem yada hamiş pantolonumu alsam erken değlmi göbek möbek yok olmaz filan şimdi :)) sadece sıkmasın diye alacam

merhaba arkadaşlar .hastanelerinizde doğum masrafları ne kadarmış öğrendiniz mi?bi karşılaştırm yapmak için soruyorumm hastanelerinizede yazarsanız sevinirim...

benimde eşim memur geçen gittiğimde sordum normalde sezeryanda 300 dedi özel hastahane canım

canım dogru söylüyosunda o giriş altı biz orta kat istiyoruz hem kaynanamlarla beraberiz oyüzden şöyle ferah olsun gene 3+1 de bakalım ancak yaza dogru falan
benim tüp 5 oldu ama bundan önce 2 kere aşılama oldum onlarla beraber 10 u buldu anlıcan bu bize pahalıya patladı valla dra verdiklerimide sayarsak doguma kadar epey olur midemden 2 gün hastanede yattım sırf yatak parası 320 ödedik serumlarla 400 oldu drada veriyoz tahkillerden epey fark çıkyor anlıcan dogumla birlikte 3ü geçer gibime geliyor bi kan veriyoö 50den aşagı almıyolar kızım bedavaya gelmişti 2. bastırdı ablasını

Son düzenleme:

evet 3 lü teste gerek yok ancak detaylı ultrasonla karıştırmayın .. detaylı ultrason mutlaka isteniyo 20-24. haftalar arası.. bebeğin tüm organları tamamlanıo bunun kontrolü..

yaaaa ben cumartesi günü yine cinsiyet için gittim kontrole... bizim minnoş döndü poposunu göstermedi yine.. doktor bacakların arasında bir çizgi görünüo , %60 erkek diyelim ama siz yinede 10 gün daha bekleyin bu sölediğime güvenmeyin dedi..

erkek yada kız hiç önemli değil , yeterki sağlıklı bir şekilde cinsiyetini öğrenelimmm

günaydın arkidişler mutlu haftalar
cumartesi bebişimizi gördük gayet iyi maşallahı var doktorcum uğraştı etti ellerini parmaklarını inceledi, hiçbi sorun yokmuş, zaten adamın işi bitince benim zıpır kızım döndü yüzünü usg ye dayadı kollarını, alın size el der gibi:90: koptuk eşimle anlıyo mudur nedir....
onun dışında doktorcum sağolsun baya bi takıldı bana, kızdırdı durdu...ee 3 yılın verdiği bi samimiyet var tabe, ilk başlarda eşim yanımdayken kibar adam ayağı yapıyodu şimdi ikisi bir olup bana sataşıyolar
bu arada folik asitle bebe aspirinini bıraktırdı, demir hapı ve 1000mg kalsiyum çinko karışımı bi ilaca başlattı...
3 hafta sonra gidecez bi daha o zaman vaginal muayene ve kültür alacakmış kendileri
herkesin keyfi yerindedir inşallah kendinze iyi bakınnn

Günaydın kızlarrr

ben cumartesi dr gittim ağrım vardı bebişimi gördü kız dedi kesin dedi dr. Farklı doktora gittim. Gau-yet sağlıklı dedi. Kıçını havaya kaldırdı yüzüstü yattı:))))))

Günaydın canım,
Nasıl ağrın oldu geçmiş olsun.
Maşallah ikiledin kızları. İsmini ne koyacaksın?
Eylül nasıl oldu?Öksürüğü geçti mi?

gözün aydın ....kızına allah hayırlı ömür versin
sağol cnm hepimizinkine inşallah hayırlı ömürler versin rabbim....

günaydın canım,
nasıl ağrın oldu geçmiş olsun.
Maşallah Ikiledin kızları. Ismini ne koyacaksın?
Eylül nasıl oldu?öksürüğü geçti mi?

günaydın cnm ya fenalaştım aslında ateş bastı midem bulandı sqanırım tansiyonum düştü bide kasık ağrım var demiştim yaa o biraz fazlalaşınca gittik.. şükür biişey yoktu.. Kızları ikildeim damatlarda yarışacak diyorum:)))))) eylül daha iyi şükür öksürük hafifledi yumuşadı boğazları ..
Sen nasılsın nasıl geçti haftasonun.

Kuzu bugun yok meak etmeyin dr gidecek yarın burda inşallah

Çok geçmiş olsun keşke arasaydım seni üzüldüm şimdi
Ben iş yoğunluğundan giremedin sandım zaten bende pek bakamıyorum bu aralar.
Yoğunluk peşimi bırakmıyor. Aynı düzen devam. Bu hafta da çok yoğun geçecek.
Hafta sonu temizlik, çamaşır, ütü yoruldum biraz. Etlerim kırılmış.
Evim tertemiz oldu onunla avunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…