merhaba arkadaşlar .hastanelerinizde doğum masrafları ne kadarmış öğrendiniz mi?bi karşılaştırm yapmak için soruyorumm hastanelerinizede yazarsanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar .hastanelerinizde doğum masrafları ne kadarmış öğrendiniz mi?bi karşılaştırm yapmak için soruyorumm hastanelerinizede yazarsanız sevinirim...
kız 3+1in büyüğünü napıcan daha bnce ideal kız.. ısıtması sorun temizlemesi sorun! bnde 3+1 istiyorum ama beşiktaşta 3+1 ewlerin kirası 1500den başlıyo... satınalalım desek 300,000.. o kadar bütçemiz yok 2+1 idare eder bizi bebikler büyüyene kdar yeter bize..
mikroiçin ayrı bi ücret oluyor mu peki ne kadar mal oldu senin tüpiş:)
kızlar az önce markete kadar gidip geldim pantolonum oluyo darda gelmiyor göbekte yok ama karın kısmı sıkıyor agrıtıyor bi beden büyük mü giysem yada hamiş pantolonumu alsam erken değlmi göbek möbek yok olmaz filan şimdi :)) sadece sıkmasın diye alacam
canım göbek olmayınca hamiş pantolanları önü torbalaıyor biraz fermuarı aç üztünü kapatacak uzun şeyler giymeye çalış aynı durumdayız kardeşim yolladı bana pantolanlarınıda beden iyide ön torbalandı hoş durmadı yukarı çekiyom kayıyo sabret biraz
16711645 .!.:secemce;;16711378 .!.:canım göbek olmayınca hamiş pantolanları önü torbalaıyor biraz fermuarı aç üztünü kapatacak uzun şeyler giymeye çalış aynı durumdayız kardeşim yolladı bana pantolanlarınıda beden iyide ön torbalandı hoş durmadı yukarı çekiyom kayıyo sabret biraz
geçiş dönemi kötü desene, bi beden büyük giymek lazım o zaman dediğin gibi hamile pantolonlarıda olmaz şimdi idare edecez böyle artık :))
arkadaşlar bişey sormak istiyorumm bugun doktorum 3lü teste gerek yok dedi 2li cok iyi dedi sorun yok dedi sizin doktorlarınız ne diyo 3lü test için. 2lide sorun cıkarsa mı 3lü yapacaklar sen düşün istersen yapalım dedi
günaydın kızlarrr
ben cumartesi dr gittim ağrım vardı bebişimi gördü kız dedi kesin dedi dr. Farklı doktora gittim. Gau-yet sağlıklı dedi. Kıçını havaya kaldırdı yüzüstü yattı:))))))
Günaydın kızlarrr
ben cumartesi dr gittim ağrım vardı bebişimi gördü kız dedi kesin dedi dr. Farklı doktora gittim. Gau-yet sağlıklı dedi. Kıçını havaya kaldırdı yüzüstü yattı:))))))
sağol cnm hepimizinkine inşallah hayırlı ömürler versin rabbim....gözün aydın ....kızına allah hayırlı ömür versin
günaydın canım,
nasıl ağrın oldu geçmiş olsun.
MaşallahIkiledin kızları. Ismini ne koyacaksın?
Eylül nasıl oldu?öksürüğü geçti mi?
günaydın cnm ya fenalaştım aslında ateş bastı midem bulandı sqanırım tansiyonum düştü bide kasık ağrım var demiştim yaa o biraz fazlalaşınca gittik.. şükür biişey yoktu.. Kızları ikildeim damatlarda yarışacak diyorum:)))))) eylül daha iyi şükür öksürük hafifledi yumuşadı boğazları ..
Sen nasılsın nasıl geçti haftasonun.
Kuzu bugun yok meak etmeyin dr gidecek yarın burda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?