evet işdeyimyok cnm şimdi geldim:))) sen nasılsın çalışıyosun demi
günaydın kızlargünaydın cnmmmm
canım çok sıkkın kızlar. her gece rüyalarımda erkek çocuk görüyorum. ama salak doktor kıza benziyor dedi. hemde iki farklı doktora gittik ikiside kesin değil ama kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım doktorun yanında. bu çarşamba tekrardan kontrole gideceğim. sanırım bu sefer kesin cinsiyeti söyler...
evet işdeyimkızımı evde bıraktım geldım yıne işe o kadınla kalmaktansa< aslında zor ama kızımı özlemeye katlanıyorum yoksa sinirlerim harap oluyor
günaydın kızlar
erkekmı istysun canım başka bebişin varmı bakim hayırlısıyla sağlıklı olsunda öyle düşün cnm sakın üzme allahın gücüne gider sonra
3 kızım var canım. Hayırlısı ama kim olsa herhalde 3 kızdan sonra bir erkek ister diye düşünüyorum ??
kıyamam sana anladım ozmn hep beraber senın için dua edicez hamilelerin duası kabul olurmusya rabbım sağlıklı sıhatlı bır erkek bebiş nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
benımde 2 tane ablam var 3 kız kardeşiz okadar güzel bı duygukı anlatamam sana yaşları kaç kızlarının bıde senın yaşın kaç amannnnnnnnnn ne cok soru sordum be
26 yaşındayım. 6-5-1 yaşlarında 3 kızım var canım.
bıde mıllet bana hızlı diyorsen bendende hızlıymısın ben 23e giricem yas olarak 1 tane kızım var 15 aylık 2 ye hamıleyım şimdikimde :)
ne yapayım. kaynanam istiyor. eltimin 3 oğlum var. Kızlarımın tırnağı bile etmezler ama kaynanam onları seviyor erkek diye. bizde 7 kız kardeşiz. kaynanamlar falan sizde hep kız kökü var kız getiriyorsunuz diyor bana. banada dokunuyor bu. bir oğlum olmasını istiyorum elbette! milletin sivri dilinden kurtulayım yeterki...
ne yapayım. kaynanam istiyor. eltimin 3 oğlum var. Kızlarımın tırnağı bile etmezler ama kaynanam onları seviyor erkek diye. bizde 7 kız kardeşiz. kaynanamlar falan sizde hep kız kökü var kız getiriyorsunuz diyor bana. banada dokunuyor bu. bir oğlum olmasını istiyorum elbette! milletin sivri dilinden kurtulayım yeterki...
sende bı daha oyle derlerse deki oğlunuzda iş yoksa benım sucum ne sankı spermler senın tobe tobe ya keşke tup bebek yada aşılama yapsaydın be cnm orada uzman olanlar kız erkek x yada y kromozomunu ayırd edebılıyolar dırek oğlun olurdu
ne cahil insanlar var yane yapayım. kaynanam istiyor. eltimin 3 oğlum var. Kızlarımın tırnağı bile etmezler ama kaynanam onları seviyor erkek diye. bizde 7 kız kardeşiz. kaynanamlar falan sizde hep kız kökü var kız getiriyorsunuz diyor bana. banada dokunuyor bu. bir oğlum olmasını istiyorum elbette! milletin sivri dilinden kurtulayım yeterki...
selam kızlar. dü doktordaydım erkek dedi. zaten bir oğlum var . bununkız olmasını çok istemiştim. gerçi içimden erkek olcağını biliyordum sanki ama kendimi yeterince hazırlayamamışım demekki.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin ,tırnağını bulamayanlar var biliyorum ama yinede mutsuzum((
değişik olması güzel olurdu ama önemli olan sağlıklı olması. üzme kendini, bebeğin de üzülmesin...
biliyorum ama bu üzüntülü halime engel olamıyorum.eşim ve oğlum mutlular.yada eşim bana rol yapıyor bilmiyorum.böyle hissettiğim için kendimede sinir oluyorum.bu ruh halinden bakalım nasıl kurtulacağım.
sana ağlama nasıl diyeyim bilmiyorum aynı durumda ben olsam kahrolurdum ki benim kayınwalidemler falan kıza daha düşkün olduğu halde.. keşke bilinçli olarak erkek için çabalasydın be güzelim offfcanım çok sıkkın kızlar. her gece rüyalarımda erkek çocuk görüyorum. ama salak doktor kıza benziyor dedi. hemde iki farklı doktora gittik ikiside kesin değil ama kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım doktorun yanında. bu çarşamba tekrardan kontrole gideceğim. sanırım bu sefer kesin cinsiyeti söyler...
hehe aynıyız senle:))) bnde 23 yaşındayım 9,5 aylık bir kızım war we 16haftalık hamişimmmbıde mıllet bana hızlı diyorsen bendende hızlıymısın ben 23e giricem yas olarak 1 tane kızım var 15 aylık 2 ye hamıleyım şimdikimde :)
işte bnde aynısını söyledim ama haberi yokmuş bu olaydan.. bnde onun için hep dua ediyorum rabbim bu seferkini değişik wersin diyesende bı daha oyle derlerse deki oğlunuzda iş yoksa benım sucum ne sankı spermler senın tobe tobe ya keşke tup bebek yada aşılama yapsaydın be cnm orada uzman olanlar kız erkek x yada y kromozomunu ayırd edebılıyolar dırek oğlun olurdu
kesin mi erkekmiş.. üzülme canım 3. kız olur inşallah:)) tabi yaparsan..selam kızlar. dü doktordaydım erkek dedi. zaten bir oğlum var . bununkız olmasını çok istemiştim. gerçi içimden erkek olcağını biliyordum sanki ama kendimi yeterince hazırlayamamışım demekki.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin ,tırnağını bulamayanlar var biliyorum ama yinede mutsuzum((
yasakmı?? :)) zatel alalade yapmıyolar el altından bir çok hastane dr yapıyor canım ben çok biliyorum özel olarak kız yada erkek yptıranları, yasak die bişey yok türkiyedekızlar cinsiyet konusunda kendinizi üzmeyin.önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olabilmek.bu işler öyle siparişle olmuyor kısmetinizde ne varsa o oluyor.türkiyede cinsiyet seçimi zaten yasak.belki başka ülkelerde serbesttir onu bilemiycem.
benim bir oğlum var.bu bebeğimin cinsiyetini daha bilmiyoruz.hiç de önemli değil.önceden 2 kaybım var sağlıklı evlat sahibi olmabilmek çok çok daha önemli
saol canım banada mantıklı geldi işte ama ew biraz küçükmüş ondan istemedim.. annemdediyor 1 göz olsun benim olsun 1,2 sene idare eder büyük ew alırsın satıp 10,20 koyup.. bakalım üsküdardaki ewide daha 3 ay oldu alalı orda oturacaktık eşimin dükkanlara uzak die beşiktaşta kalmaya karar werdik bakalım umarım hayırlısı olur.. elimizdeki tüm nakiti oraya yatrdık kalmadı bişey bunu borçla alacağız..güle güle oturun hasret. kira ödeyeceğinize kredi ödeyin, daha mantıklı.
cnm valla benım kaynanam 53 yaşında ama maşallahı varkaynanam spermin s sini bilmez. bilse böyle konuşmazdı zaten. hangimizin kaynanası biyalog, genetik uzmanı sanki ?
mutsuz olma be cnmmmmselam kızlar. dü doktordaydım erkek dedi. zaten bir oğlum var . bununkız olmasını çok istemiştim. gerçi içimden erkek olcağını biliyordum sanki ama kendimi yeterince hazırlayamamışım demekki.Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin ,tırnağını bulamayanlar var biliyorum ama yinede mutsuzum((
ben geldim..
dün gece 4edoğru uyudum çok rahatsız oldum yatıyorum nefesim daralıyor sanki.. ilk hamilelğimde son aylar böyle olmuştum bunda erken başladı umarım dewam etmez..
/B]
canım umarım devam etmez o cok zor bı durummm
1 aya kadar taşınacağız 2+1 bi ewe, burası 1+1di e malum artık çoğalıyoruz kızımın odasını ayırmamız gerekecek, bebek bizle yatacak ilk 6ay yada 1sene.. ew bakıyorduk kiralık, eşim çok uygun fiyata satılık bir ewbulmuş.. ben karşı çıktım önce zaten bir ewaldık üsküdardan daha kredisini ödüyoruz bi borca daha girmeyelim dedim ama sonra mantıkklı geldi kirada oturacağımıza burda kendi ewimizde otururz.. ama içine 10.000tl ciwarıda masrafı warmış yine beklemek zorunda kalacağız tadilat bitmesi için.. bakalım eğer peşinatı denkleştirebilirsek 2. krediye gircez yarın öbürgün:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?