2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasret ne güzel yaş aynı ortak yanlarımız var nerde oturuyosun sen suanda cnm

he buarada yasak değil ya ne yasaklar ciğneniyor yasak değil valla benımkı yanlışlıkla oldu bılerek bu kadar erken yapacak olsaydım eğer aşılatırdım irkekim olsunda kocişin gönlü olsun diye

26 yaşındayım. 6-5-1 yaşlarında 3 kızım var canım.

waow maşallah:))) burada herkes pek bi hızlı ben 27 yaşındayım, 14 aylık evliyim ve 12 haftalık hamileyim :)) gerçi üniversite, yüksek lisans, iş sınavları iş kariyer derken anca oluyor tabi :))

yaa bu cehalet ne olacak ben bilmiyorum yaa, sapasağlam çocukların varsa ne farkediyor kız erkek olması. erkek olup içki kumar batağına batsa hayırsız evlat olup hepinizi ağlatsa mutlu mu olacaklarmış.. yani demek istediğim hayırlı evlat olsun. arkadaşlar da söylemiş de bence durumu bi şekilde izah edebilirsin, cinsiyet farkı babadan kaynaklanır asıl senin oğlun bana bi erkek evladı veremedi dersen bence cuk oturur :)) ben olsam şakayla karışık aynen böyle derdim alırdı cevabını... bi de erkek torunları seviyorlar demişsin de çok mu önemli onların sevgisi?
benim görümcem akademisyen, o bile erkek olsun diyo hem de benim bebeğim için, cahilliğin eğitimle alakası yok velhasıl. kızım olsun da görsünler ben de çok pis inadımdır ha

ay hakkaten yaa kızlar napıyosunuz geçmişi mi okuyosunuz?
bizim işler çok yoğun, ben de bütçe görüşmelerini dinliyorum işyerindeyim bütçe görüşmemiz var bugün bebeğim çok kültürlü olcek valla

benim kocanın emlakçı arkadaşları war we çok çewresi bende çok bakıuyorum sahibinden.com, hürrüyet emlak.com..
üsküdardaki ewi ben buldum hürriyet emlaktan 75000e aldık bahçeli 2+1 düşeş oldu:))
ben beşiktaşta oturuyorum canım sen?
tabiiki benimde zaten piyango oldu planlı olsa kesin oğluş yapacaktım ikinciyi:)) şimdi diorum eğer bu kız olursa.. (umarım olmaz) 4,5 sene sonra ikiz erkek yapar konuyu kapatırım:))))))
senin o kaynanayı boğasım war zaten.. neden bu kadar karıştıryosun kendine yaa kocanda ana kuzusu anladığım kadarıyla sen hamilesin weçalışıyosun ewe gidince tüm waktini kızına ayırman gerekirken bir de onun emirlerine mi itaat ediosun

hayırlı olsun hasretcim valla iyi borca grmeye gözünüz kesiyo eşimde ev alıcam diye kalktı bizimde bir evmiz var kirada 3+1 ama biraz daha büyük alalım diyo ben çok korkuorum krediye hamileyim ne olacagımız belli degil ben borca giremem diyom kızıyor inşaşllah rabbim tez zamnda ödeme kolaylıgı verir
kızlar cinsiyet seçimini eger mikro enjeksiyon yapılırsa seçebiliyormuşuz ben tüp yaptırdımya drum inşallah bu erkek olur dedi mikro yapsaydık olurdu ama şimdi ne olacagını bilemeyiz dedi yani istisnalar yapılıyor dra baglı

selam kızlar geçmişe bi göz atıp geldim ya bişy diycem dünde aynı konuyu konuştuk ama ben pimpiriklenmeye başladım 4. ay bitecek hala bende göbekten eser yok hafif bi belirginlik dahi yok ne zaman belirecek bu hamile göbeği ? :) sizinkiler baya bellimi kızlar ?

yakamoz, kişiye göre değişiyor göbeğin çıkması. bir arkadaşımın 5 aylık hamileyken çıkmış. ilk hamile pantalonumu 7 aylıkken giymiştim diyor. çok takma bence

kız 3+1in büyüğünü napıcan daha bnce ideal kız.. ısıtması sorun temizlemesi sorun! bnde 3+1 istiyorum ama beşiktaşta 3+1 ewlerin kirası 1500den başlıyo... satınalalım desek 300,000.. o kadar bütçemiz yok 2+1 idare eder bizi bebikler büyüyene kdar yeter bize..
mikroiçin ayrı bi ücret oluyor mu peki ne kadar mal oldu senin tüpiş:)

yakamoz, kişiye göre değişiyor göbeğin çıkması. bir arkadaşımın 5 aylık hamileyken çıkmış. ilk hamile pantalonumu 7 aylıkken giymiştim diyor. çok takma bence

ya bende 5 aylıkken filan çıkar diye düşünmüştüm aslında ama hiçbi değişiklik olmayınca acaba benmi sadece böyleyim siye düşündüm sizlerinki belli mi? yani bırak kıyafetten belli olmasını badiyi kaldırıp baktıgımdada dümdüz bi karın var bende

kız senin bebiş erkekmiyidi?

yok canım benim en az 1 ay var belli olmasına dha 12 haftalık benim bebiş.2 li test için gittiğimde acaba tahminde bulunurmu bilmiyorum..

benim daha şimdiden çıktı biraz. size göre 3 hafta daha gerideyim ona rağmen ama sanırım bu olay iç karınla alakalı. o yüzden canını sıkmaya gerek yok. benim arkadaşım doğum yapmak üzere, hafif tombik bi insan olmasına rağmen daha yeni anlaşılıyor diyor ben azcık tuvalete sıkışınca bile karnım çıkar normalde de. iç karnım çok küçük sanırım.

ne güzel işte. benim hamilelikten önce de dümdüz değildi zaten şimdi epey büyüdü. akşamları hele çok büyük oluyor.

benimki 5 aylıkken çıkmıştı ilk bebikte:))) hatta 5aylık hamileydim amayinedekimse kolay kolay anlayamıyodu hamile olduumu.. 7aylık hamileyken ufak kibar bi göbüşüm wardı düşün yani:)))

biliyorum canım kişiden kişiye değişiyor ama insanın aklına takılıyor işte derdim karnın çıkmasıda değil aslında bebek iyimi diye endişe ediyorum hani büyümüyomu acaba diye gelmiyor değil insanın aklına
ne güzel işte. benim hamilelikten önce de dümdüz değildi zaten şimdi epey büyüdü. akşamları hele çok büyük oluyor.
ben bi yemek yediğimde biraz oluyor ama oda yemekten yani hamilelikle alakası yok :)) her türlü soru işaretinde bebek acaba iyimi acaba büyüyormu diye düşünüyo insan büyüyosa karında niye hala değişiklik yok diyorum:) iç karnım geniş heralde benimde opiğin en geç çıkan hamile göbüşü ilan edecem benimkini
benimki 5 aylıkken çıkmıştı ilk bebikte:))) hatta 5aylık hamileydim amayinedekimse kolay kolay anlayamıyodu hamile olduumu.. 7aylık hamileyken ufak kibar bi göbüşüm wardı düşün yani:)))

aslında bende öyle koca bi karnım olsun istemiyorum bezelye yutmuş solucan gibi olmak hayalim :))) ama herkeste belli olup bende belli olmayınca merak sardı doktora gidince bide ona sorayım örneklerle rahatlatır hiç olmazsa

Selam kızlar, geçmişe bi göz atıp geldim,
Yakamoz canım, bu kadar takılma bu göbek işine birden çıkacaktır seninki,
İlk bebeklerde genellikle öyle oluyor.

iyi olmaya çalışıyorum canım. valla çok endişeliyim bebeğim için. umarım iyidir. kötü düşüncelerim beynimi yiyor gene( salı gideceğim kontrole.

sen nasılsın?
salı günü çok güzel haberler getreceksin canım endişe yapma oğlun çok sağlıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…