26 yaşındayım. 6-5-1 yaşlarında 3 kızım var canım.
ne yapayım. kaynanam istiyor. eltimin 3 oğlum var. Kızlarımın tırnağı bile etmezler ama kaynanam onları seviyor erkek diye. bizde 7 kız kardeşiz. kaynanamlar falan sizde hep kız kökü var kız getiriyorsunuz diyor bana. banada dokunuyor bu. bir oğlum olmasını istiyorum elbette! milletin sivri dilinden kurtulayım yeterki...
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::86::86::86::86:
benim kocanın emlakçı arkadaşları war we çok çewresi bende çok bakıuyorum sahibinden.com, hürrüyet emlak.com..cnm valla benım kaynanam 53 yaşında ama maşallahı varher moku ii bildiği için hep çakışırız
mutsuz olma be cnmmmmbak bırı erkek olsun bırı kız olsun dıye üzülüyo yapmayın diyorummmm ama bakalım bnm bı kızım vat demesi kolay ben cinsiyetı öğrenınce ne yapıcam merak konusu ama olsun mantık herseyden once gelmelı
yaaaaa nerden buluyonuz uygun yerlerı kız banada bulsana yaaaaaaaaaaaa bende istyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
ben beşiktaşta oturuyorum canım sen?hasret ne güzel yaş aynı ortak yanlarımız var nerde oturuyosun sen suanda cnm
he buarada yasak değil ya ne yasaklar ciğneniyor yasak değil valla benımkı yanlışlıkla oldubılerek bu kadar erken yapacak olsaydım eğer aşılatırdım irkekim olsunda kocişin gönlü olsun diye
saol canım banada mantıklı geldi işte ama ew biraz küçükmüş ondan istemedim.. annemdediyor 1 göz olsun benim olsun 1,2 sene idare eder büyük ew alırsın satıp 10,20 koyup.. bakalım üsküdardaki ewide daha 3 ay oldu alalı orda oturacaktık eşimin dükkanlara uzak die beşiktaşta kalmaya karar werdik bakalım umarım hayırlısı olur.. elimizdeki tüm nakiti oraya yatrdık kalmadı bişey bunu borçla alacağız..
kız senin bebiş erkekmiyidi?ay hakkaten yaa kızlar napıyosunuz geçmişi mi okuyosunuz?
bizim işler çok yoğun, ben de bütçe görüşmelerini dinliyorum işyerindeyim bütçe görüşmemiz var bugünbebeğim çok kültürlü olcek valla
kız 3+1in büyüğünü napıcan daha bnce ideal kız.. ısıtması sorun temizlemesi sorun! bnde 3+1 istiyorum ama beşiktaşta 3+1 ewlerin kirası 1500den başlıyo... satınalalım desek 300,000.. o kadar bütçemiz yok 2+1 idare eder bizi bebikler büyüyene kdar yeter bize..hayırlı olsun hasretcim valla iyi borca grmeye gözünüz kesiyo eşimde ev alıcam diye kalktı bizimde bir evmiz var kirada 3+1 ama biraz daha büyük alalım diyo ben çok korkuorum krediye hamileyim ne olacagımız belli degil ben borca giremem diyom kızıyor inşaşllah rabbim tez zamnda ödeme kolaylıgı verir
kızlar cinsiyet seçimini eger mikro enjeksiyon yapılırsa seçebiliyormuşuz ben tüp yaptırdımya drum inşallah bu erkek olur dedi mikro yapsaydık olurdu ama şimdi ne olacagını bilemeyiz dedi yani istisnalar yapılıyor dra baglı
yakamoz, kişiye göre değişiyor göbeğin çıkması. bir arkadaşımın 5 aylık hamileyken çıkmış. ilk hamile pantalonumu 7 aylıkken giymiştim diyor. çok takma bence
kız senin bebiş erkekmiyidi?
selam kızlar geçmişe bi göz atıp geldim ya bişy diycem dünde aynı konuyu konuştuk ama ben pimpiriklenmeye başladım 4. ay bitecek hala bende göbekten eser yok hafif bi belirginlik dahi yok ne zaman belirecek bu hamile göbeği ? :) sizinkiler baya bellimi kızlar ?
ya bende 5 aylıkken filan çıkar diye düşünmüştüm aslında ama hiçbi değişiklik olmayınca acaba benmi sadece böyleyim siye düşündüm sizlerinki belli mi? yani bırak kıyafetten belli olmasını badiyi kaldırıp baktıgımdada dümdüz bi karın var bende
ne güzel işte. benim hamilelikten önce de dümdüz değildi zatenşimdi epey büyüdü. akşamları hele çok büyük oluyor.
benimki 5 aylıkken çıkmıştı ilk bebikte:))) hatta 5aylık hamileydim amayinedekimse kolay kolay anlayamıyodu hamile olduumu.. 7aylık hamileyken ufak kibar bi göbüşüm wardı düşün yani:)))selam kızlar geçmişe bi göz atıp geldim ya bişy diycem dünde aynı konuyu konuştuk ama ben pimpiriklenmeye başladım 4. ay bitecek hala bende göbekten eser yok hafif bi belirginlik dahi yok ne zaman belirecek bu hamile göbeği ? :) sizinkiler baya bellimi kızlar ?
iyi olmaya çalışıyorum canım. valla çok endişeliyim bebeğim için. umarım iyidir. kötü düşüncelerim beynimi yiyor genebircecim nasılsın? bebişin nasıl? gittin mi tekrar kontrole?
biliyorum canım kişiden kişiye değişiyor ama insanın aklına takılıyor işte derdim karnın çıkmasıda değil aslında bebek iyimi diye endişe ediyorum hani büyümüyomu acaba diye gelmiyor değil insanın aklınayok canım benim en az 1 ay var belli olmasına dha 12 haftalık benim bebiş.2 li test için gittiğimde acaba tahminde bulunurmu bilmiyorum..
benim daha şimdiden çıktı biraz. size göre 3 hafta daha gerideyim ona rağmenama sanırım bu olay iç karınla alakalı. o yüzden canını sıkmaya gerek yok. benim arkadaşım doğum yapmak üzere, hafif tombik bi insan olmasına rağmen daha yeni anlaşılıyor diyor ben azcık tuvalete sıkışınca bile karnım çıkar normalde de. iç karnım çok küçük sanırım.
ben bi yemek yediğimde biraz oluyor ama oda yemekten yani hamilelikle alakası yok :)) her türlü soru işaretinde bebek acaba iyimi acaba büyüyormu diye düşünüyo insan büyüyosa karında niye hala değişiklik yok diyorum:) iç karnım geniş heralde benimdene güzel işte. benim hamilelikten önce de dümdüz değildi zatenşimdi epey büyüdü. akşamları hele çok büyük oluyor.
benimki 5 aylıkken çıkmıştı ilk bebikte:))) hatta 5aylık hamileydim amayinedekimse kolay kolay anlayamıyodu hamile olduumu.. 7aylık hamileyken ufak kibar bi göbüşüm wardı düşün yani:)))
salı günü çok güzel haberler getreceksin canım endişe yapma oğlun çok sağlıklı..iyi olmaya çalışıyorum canım. valla çok endişeliyim bebeğim için. umarım iyidir. kötü düşüncelerim beynimi yiyor gene( salı gideceğim kontrole.
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?