Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar, nasilsiniz bakalim...bebisler nasil??? benim kiz iyidir:))) en azindan kipirdiyor ya...
![]()
Merhaba kızlar bişey sorucam kimsede yokmuş ama elbet gelen olurdoğum çantasını hazırlayayım dedim kızımın benim eşyalarımızı yıkadım bebek bezi al dedim eşime molfiksin yenidoğan ekstra küçük diye bi bezini almış üç kiloya kadar yazıyo üstünde baktım ayy minnacık yeni doğana olur demiş marketteki görevli diğeri büyük gelir demiş ama tereddütte kaldım gerçi minnacık popo ama alan varmı bizim gibi merak ettim doğum çantasına onu koyucam çünkü
![]()
sabah saatin altısı demiişim düşünün o kadar uykusuzum saçmalamışım :) saat sabahın altısı dicektim :)
canım çoğu hastane bezini weriyor zaten.. götrmene gerek yokki..Merhaba kızlar bişey sorucam kimsede yokmuş ama elbet gelen olurdoğum çantasını hazırlayayım dedim kızımın benim eşyalarımızı yıkadım bebek bezi al dedim eşime molfiksin yenidoğan ekstra küçük diye bi bezini almış üç kiloya kadar yazıyo üstünde baktım ayy minnacık yeni doğana olur demiş marketteki görevli diğeri büyük gelir demiş ama tereddütte kaldım gerçi minnacık popo ama alan varmı bizim gibi merak ettim doğum çantasına onu koyucam çünkü
![]()
gıttım alısverıse ne buldaysam aldım sınırımdenEki Görüntüle 171406 Eki Görüntüle 171407 Eki Görüntüle 171409 Eki Görüntüle 171410 Eki Görüntüle 171404 Eki Görüntüle 171400 Eki Görüntüle 171401 Eki Görüntüle 171402 Eki Görüntüle 171403 Eki Görüntüle 171405 Eki Görüntüle 171412
sabah saatin altısı ve ayaktayım.. feciiiii bi mide yanmasıuyutmadı.. tost yiyip yatmıştım ondan oldu heralde
gaviscon surup bile fayda etmediileblebi yiyorum midenin suyunu alsın diie uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
![]()
kızlarrr nasılsınız_? gene şikayetler başlamışbenim de var yaa
(( yan tarafıma yattığımda göbişimin altına yastık koymadığım zaman kalkmaya çalıştığımda kramp giriyor ve ben çok korkuyorum
![]()
geçmiş olsun mervecim benim de bacağımda kramp türü bir ağrı oluyor zorlayınca. aslında şikayet etmek de istemiyorum, ama hamileliğim boyunca en çok midem zorladı benivücutsal olarak çok sıkıntım yok çok şükür
![]()
sağol canım, öyle işte ya napalım bebişler için herşey...
Bircecim bundan 1-1,5 ay önce bi topiği takip ediyordum ordki bayanlar 31-32. haftalarındalardı hep... demişlerdi bana hele siz şöyle bi otuzlu haftalara gelin dolancaksınız gece evde demişti... daha o raddeye gelmedim ama çok sık uyanıyorum çok kramplar oluyor geceleri :)
benim kramp yok son günlerde, yanma da arada oluyor ama hep bir huzursuzluk var anlamadım. rahat edemiyorum. bir de akşamları koltukta uyuyakalıyorum bu aralar, yatağa geçtiğimde uykum kaçmış oluyor. dün gece saat 4e kadar oflayıp pofladım dalamadım, tam dalmışım wc'ye kalktım, yine kaçtı uykum:)) yaşlılar gibi hissediyorum kendimi bu aralar:)) bir de sağ tarafa yatınca da böbreklerime doğru vuruyor benim sıpa, rahatsız oluyor herhalde:))
aman sağ tarafa yatmamak gerekiyormuş canım, sol tarafa yattığında bebeğe daha güzel kan gidiyormuş, sağ tarafa yattığında daha az gidiyormuş, hem kendin hem bebek rahat ediyormuş sol tarafta... bak izle uzman tv'de 30.haftayı...
biliyorum canım, ilk hamile kaldığımdan beri söylüyor doktorum. ama sürekli sola yatamıyorum mecburen sağa da dönüyorum arada.
ben de geceleri huzursuz uyuyorum artık, çok sık uyanıyorum(
sağol canım, öyle işte ya napalım bebişler için herşey...
Bircecim bundan 1-1,5 ay önce bi topiği takip ediyordum ordki bayanlar 31-32. haftalarındalardı hep... demişlerdi bana hele siz şöyle bi otuzlu haftalara gelin dolancaksınız gece evde demişti... daha o raddeye gelmedim ama çok sık uyanıyorum çok kramplar oluyor geceleri :)
dün gece tam dalıyorum çişe kalk
az daha uyu kalk....
bazende bebek ayaklarını sokuyo sağ kaburgamın altına acıdan kalk:))
yaniii bi şekilde kalkıyorum hep...
akşam yatıp saba kalktığım nadiren...
ayyy ne olursun sıcaklar bastırmadan doğuralımmmm![]()