• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanimlar, nasilsiniz bakalim...bebisler nasil??? benim kiz iyidir:))) en azindan kipirdiyor ya...

:21:

Merhaba kızlar bişey sorucam kimsede yokmuş ama elbet gelen olur :64: doğum çantasını hazırlayayım dedim kızımın benim eşyalarımızı yıkadım bebek bezi al dedim eşime molfiksin yenidoğan ekstra küçük diye bi bezini almış üç kiloya kadar yazıyo üstünde baktım ayy minnacık yeni doğana olur demiş marketteki görevli diğeri büyük gelir demiş ama tereddütte kaldım gerçi minnacık popo ama alan varmı bizim gibi merak ettim doğum çantasına onu koyucam çünkü:49:

Merhaba kızlar bişey sorucam kimsede yokmuş ama elbet gelen olur :64: doğum çantasını hazırlayayım dedim kızımın benim eşyalarımızı yıkadım bebek bezi al dedim eşime molfiksin yenidoğan ekstra küçük diye bi bezini almış üç kiloya kadar yazıyo üstünde baktım ayy minnacık yeni doğana olur demiş marketteki görevli diğeri büyük gelir demiş ama tereddütte kaldım gerçi minnacık popo ama alan varmı bizim gibi merak ettim doğum çantasına onu koyucam çünkü:49:

selam kızlarrr,

denizcim sabuntozu alınca inşallah o dediğin hazırlıklara bende başlıycam, gelelim bebek bezine, molfiks almakla iyi etmişsiniz ama ekstra küçük sanırım pramatüreler için, normal yeni doğan alsaydınız keşke...değiştirme imkanınız varsa değişim yapın,

cerenin annesi Allah sana kolaylık versin ikizleri büyütmek zor ama güzel, bu arada ceren kaç yaşında???

sabah saatin altısı demiişim düşünün o kadar uykusuzum saçmalamışım :) saat sabahın altısı dicektim :)
:9:ahahahahahaha
canım çoğu hastane bezini weriyor zaten.. götrmene gerek yokki..
sorunacewap weriym oluyo merak etme ama stok olsun die daha fazla alma ben hep yeni bebek 2 numara kullandım..

sabah saatin altısı ve ayaktayım.. feciiiii bi mide yanması :( uyutmadı.. tost yiyip yatmıştım ondan oldu heralde :59::59::59:
gaviscon surup bile fayda etmedii :( leblebi yiyorum midenin suyunu alsın diie uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :(

ipekcim ben de gece 3'te uyandım mide yanmasından, çok zorluyor beni de ben de gavisconla geçiştirmeye çalışıyorum ama o da zorluyo:( geçmiş olsun sana da canım, yedikleirmize dikkat etmemiz gerekiyor ama ben pek yapamıyorum açıkçası:(

kızlarrr nasılsınız_? gene şikayetler başlamış :1: benim de var yaa :((( yan tarafıma yattığımda göbişimin altına yastık koymadığım zaman kalkmaya çalıştığımda kramp giriyor ve ben çok korkuyorum :59:

kızlarrr nasılsınız_? gene şikayetler başlamış :1: benim de var yaa :((( yan tarafıma yattığımda göbişimin altına yastık koymadığım zaman kalkmaya çalıştığımda kramp giriyor ve ben çok korkuyorum :59:

geçmiş olsun mervecim benim de bacağımda kramp türü bir ağrı oluyor zorlayınca. aslında şikayet etmek de istemiyorum, ama hamileliğim boyunca en çok midem zorladı beni:( vücutsal olarak çok sıkıntım yok çok şükür:6:

geçmiş olsun mervecim benim de bacağımda kramp türü bir ağrı oluyor zorlayınca. aslında şikayet etmek de istemiyorum, ama hamileliğim boyunca en çok midem zorladı beni:( vücutsal olarak çok sıkıntım yok çok şükür:6:

sağol canım, öyle işte ya napalım bebişler için herşey...

Bircecim bundan 1-1,5 ay önce bi topiği takip ediyordum ordki bayanlar 31-32. haftalarındalardı hep... demişlerdi bana hele siz şöyle bi otuzlu haftalara gelin dolancaksınız gece evde demişti... daha o raddeye gelmedim ama çok sık uyanıyorum çok kramplar oluyor geceleri :)

Bircecim bundan 1-1,5 ay önce bi topiği takip ediyordum ordki bayanlar 31-32. haftalarındalardı hep... demişlerdi bana hele siz şöyle bi otuzlu haftalara gelin dolancaksınız gece evde demişti... daha o raddeye gelmedim ama çok sık uyanıyorum çok kramplar oluyor geceleri :)

benim kramp yok son günlerde, yanma da arada oluyor ama hep bir huzursuzluk var anlamadım. rahat edemiyorum. bir de akşamları koltukta uyuyakalıyorum bu aralar, yatağa geçtiğimde uykum kaçmış oluyor. dün gece saat 4e kadar oflayıp pofladım dalamadım, tam dalmışım wc'ye kalktım, yine kaçtı uykum:)) yaşlılar gibi hissediyorum kendimi bu aralar:)) bir de sağ tarafa yatınca da böbreklerime doğru vuruyor benim sıpa, rahatsız oluyor herhalde:))

ay çok şikayet ettim ama sırt ağrısı da mahvediyor beni. yazılı okuyorum deminden beri, elli kere pozisyon değiştirdim sırt ağrısı yüzünden, bitiremedim bir türlü.

benim kramp yok son günlerde, yanma da arada oluyor ama hep bir huzursuzluk var anlamadım. rahat edemiyorum. bir de akşamları koltukta uyuyakalıyorum bu aralar, yatağa geçtiğimde uykum kaçmış oluyor. dün gece saat 4e kadar oflayıp pofladım dalamadım, tam dalmışım wc'ye kalktım, yine kaçtı uykum:)) yaşlılar gibi hissediyorum kendimi bu aralar:)) bir de sağ tarafa yatınca da böbreklerime doğru vuruyor benim sıpa, rahatsız oluyor herhalde:))

aman sağ tarafa yatmamak gerekiyormuş canım, sol tarafa yattığında bebeğe daha güzel kan gidiyormuş, sağ tarafa yattığında daha az gidiyormuş, hem kendin hem bebek rahat ediyormuş sol tarafta... bak izle uzman tv'de 30.haftayı...

aman sağ tarafa yatmamak gerekiyormuş canım, sol tarafa yattığında bebeğe daha güzel kan gidiyormuş, sağ tarafa yattığında daha az gidiyormuş, hem kendin hem bebek rahat ediyormuş sol tarafta... bak izle uzman tv'de 30.haftayı...

biliyorum canım, ilk hamile kaldığımdan beri söylüyor doktorum. ama sürekli sola yatamıyorum mecburen sağa da dönüyorum arada.

biliyorum canım, ilk hamile kaldığımdan beri söylüyor doktorum. ama sürekli sola yatamıyorum mecburen sağa da dönüyorum arada.

sen sola yat ilk etapta sonra uyku halinde dönersen yapacak bişi yok :) ya zararı olmazmış bebeğe ama kan akışı açısından sol taraf diyor doktorlar...

ben de geceleri huzursuz uyuyorum artık, çok sık uyanıyorum:((

dün gece tam dalıyorum çişe kalk
az daha uyu kalk....
bazende bebek ayaklarını sokuyo sağ kaburgamın altına acıdan kalk:))
yaniii bi şekilde kalkıyorum hep...
akşam yatıp saba kalktığım nadiren...

ayyy ne olursun sıcaklar bastırmadan doğuralımmmm :emir_bebek:

dün gece tam dalıyorum çişe kalk
az daha uyu kalk....
bazende bebek ayaklarını sokuyo sağ kaburgamın altına acıdan kalk:))
yaniii bi şekilde kalkıyorum hep...
akşam yatıp saba kalktığım nadiren...

ayyy ne olursun sıcaklar bastırmadan doğuralımmmm :emir_bebek:

ayyy sorma inşallah canım :)

Back
X