• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıyamam çok zor.
allah en kısa sürede nasip etsin, hayırlısıyla inşallah.

İnşallah canım..

kuzzum hiç anlamıyorum, su gibi zaman.
doğuracaz kız şunun şurasında ne kaldı.

Valla öyle..Eşime sayıyorum her gün..61 günüm kaldı, seninki daha da az...
İnşallah hep böyle geçer zaman...Biran önce geçsin gitsin ama, bebişlerimizi kucağımıza alalım en kısa zamanda..

kuzuuu sen demiştin ki doğum para ssk dan 2800 falan tutuyor diye bu askeri maaş alanlarda da öle di mi
aşaa yukarı hepimiz öle mi alıcaz yane
2800 iyi para ya hiç yoktan iyidir diye

sağol çilekçikkk
çilek hadi çilek mevsimi geldi :))) gecen gün pazarda aklıma geldin yine :)

channel benim göğüslerde de hiç tık yok arada sıkıyorum bir damla bişi gelsin bir daha uğrasmıcam diye yok tık yok
ay o silikona uyuz oluyorum taktırmasaydım içim daha bir rahat ederdi

ay delii sakın sıkmaaaaaa ben krem bile sürmüyorum erken doğumu tetikliyormuş. ellemeyin dedi dr.
:53::53:

kuzuuu sen demiştin ki doğum para ssk dan 2800 falan tutuyor diye bu askeri maaş alanlarda da öle di mi

Arkadaşım öyle dedi..Onun asgari ücret görünmüyor, o 3 küsur aldı,asgariyi sormuş 2800 demişler, ama bana yüksek geldi sanki o kadar vermezler gibi geliyor..2000 verseler o bile iyi geliyor bana...

sağol çilekçikkk

channel benim göğüslerde de hiç tık yok arada sıkıyorum bir damla bişi gelsin bir daha uğrasmıcam diye yok tık yok

ayyyy cnm bende ole sıkıyorum sıkıyorum bısı yokkk:))::)

su hastne cantası ıcın bırı yorum yazmıstıı: son zamanlarda hazırlanması gerekıır allah korusun sımdı dogum yapsanız onların hıcbırıne ıhtıyacınız olmuycak zaten dıye bana da mantıklı geldıııı...

offf h.sonu da hava kotuyduuu hıcc bıs bakamadık yaaaa

günaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh

Ohhhh ne güzel çook sevindimm :))

günaydın kızlar
yine pazartesi ayy şaka gibi.
günler nasıl geçiyor anlamıyorum :53:

Günaydın canımm.. bi yandan da hızlı geçsin de bebeklere kavuşalım diye seviniyor insan :)

ay bak çok üzüldüm hayırlısı değilmiş desinler artık .. allah herkese isteyen herkese nasip etsin.
:((((((( maddi olarak ta kötü .

cnm günaydın valla anlamadım ama öyküm olsa bilirdi onda şeker çıktı ya..
inşallah önemli değildir.

yaaaaaaaa nasıl güldüm anlatamam
kızım bergen olmuşsun sen ya. annaaaaaaaaaaaa.az kaldı ağlama artık

ay canım ben boya yapıcam ya sadece bi süpürüp siliyrum oda vileda ile. yoksa temizlikle alakam kalmadı..

Sağol Egecimmm...

Ya ağrım sızım falan da yok ama, iş falan yapınca kendi kendime kızıyorum, sen yap yap erken doğur aklın başına gelsin diye..İş yapmadan olmuyor, gelen giden oluyor..Hafta sonları falan dışarı çıkıyoruz, Allaha emanetiz artık, yapacak bişey yok..

Hatırlatma yaa, daha ben de yıkamadım bebişimin eşyalarını...Neyi bekliyorsam onu da bilmiyorum...Yıkasam ütülesem olacak da, o zaman da herşey hazır diye bebiş erken gelecek gibi geliyor..

Yapma artık iş falan.. ben bıraktım işi falan.. bebeğimden kıymetli mi, ben tarif ediyorum kocam yapıyor.. Sen de öyle yap..

sağol çilekçikkk

İyi ben nick'imden dolayı vicdan azabı duymayacağım da artık
Sen sakın sakın oynama göğüs uçlarınla, Allah korusunnn

bana öyle geliyor heralde.
nasıl iş anlamadım. bir bakıyorum pazartesi.
bir bakıyorum cuma. hafta bitmiş. :53:
yopğunsun ya ondan
benim işlerde ara sır yoğun oluyor ama yinede oturmak bnei geriyor..
bide boya işi fena aklıma o ev nasıl kalkacak ayağa eşya dolu:(((((((

yok beeeeeeeee brüt ücretin 3/2 si. 2100 felan
benim asgeriden yatıyor

İnşallah canım..

Valla öyle..Eşime sayıyorum her gün..61 günüm kaldı, seninki daha da az...
İnşallah hep böyle geçer zaman...Biran önce geçsin gitsin ama, bebişlerimizi kucağımıza alalım en kısa zamanda..

bilmiyorum kuzu en son gittiğimde 30-31 mayısta olabilir dedi.bebek günüyle uyumlu çünkü.
26 mayıs ertelenebilirmiş.
şimdilik günü belli değil. bakalım zaman ne gösterecek.

ya kıslar bi dağılın yaa çok işim var öğledne sonrada yokum
hadiiii herkes işinin balına ayrılamıyorum sizde kalıyor aklım
bu arada sezeryan yapanlar 31 haftada iznini açtırsınlar bir hafta fazladan almış olucaz:))))

bilmiyorum kuzu en son gittiğimde 30-31 mayısta olabilir dedi.bebek günüyle uyumlu çünkü.
26 mayıs ertelenebilirmiş.
şimdilik günü belli değil. bakalım zaman ne gösterecek.

Hayırlısı olsun canım yaa...O kadar bekledik, 3-4 gün mü bekleyemeyeceğiz...Onu da beklersin...
Vaktinde sağ salim gelsin yeter ki bebişler..

ayyyy cnm bende ole sıkıyorum sıkıyorum bısı yokkk:))::)

su hastne cantası ıcın bırı yorum yazmıstıı: son zamanlarda hazırlanması gerekıır allah korusun sımdı dogum yapsanız onların hıcbırıne ıhtıyacınız olmuycak zaten dıye bana da mantıklı geldıııı...

offf h.sonu da hava kotuyduuu hıcc bıs bakamadık yaaaa

Kız sıkmayın memişleerinizi çıldırdınız mıııııııııı ne zorunuz vaaarrr :52::52::52:

yaa ben göbeğimi çekmiştim onu gösterecektin :59:

çileek dünürümmmm.. nasılsın?

yaa ne özlemişim burayı 1 ay yazmamış gibiyim :60:

Dünürcümmmmm iyiyim işte, şeker yüklemesi dışında evden bile çıkmadım haftasonu, kocam da maça gitti dün, beni de annemlere bıraktı, patladım bütün gün sıkıntıdan adama mesaj üstüne mesaj attııımmm

Almışsın randevunu çooook sevindimmmmmm

Back
X