• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Farklı değil ya, kırmızı bi de daha kokoş bişey...Bi ara resmini çekerim, eklerim...
Ben hastaneye sordum, hasta bezini yatağa seriyoruz dediler..Sizin getirmenize gerek yok, biz veriyoruz dediler...Orkit kullanacakmışız biz..O yüzden almadık hasta bezi..Devlet hastanelerinde genelde vermiyorlarmış, oraya gidecksen 1 paket al...

tamam ekle de bakalım ben de kırmızı aldım yandan kurdelalı . özel hastaneye gidiyorum ama sormadım hiç ne koyalım diye

kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..

ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler

Kimse bilmiyormuş baksana, bende milletin canı çeker mi diye tereddütlü yazmıştım...Neyse,yemeyiveririm bişey olmaz...

Valla bana annem almış bi sürü iç dış zıbın..Gerek yokmuş aslında o kadara ama, kadın heves edip almış, çantada fazla fazla olsun diye götüreceğim...İç zıbın çok lazım oluyormuş, hemşire dedi, göbek düşmemiş olacak ya bebeğin, alttan çıtçıtlı giydirmektense iç zıbını tercih ediyoruz ilk hafta dedi...İç zıbın bulundur bence mutlaka...Bana kalsa 1 takım bile yetecek de...Ben yattığım yerde ameliyatlı ameliytlı sanki 50 kere çocuğun üzerini mi değiştireceğim..Fazlası yanımızda bulunsun diye aldım çantaya..Bi de bebek bezi aldım onu yazmayı unutmuşum- prima yenidoğan aldım 1 paket..

Maşallah idil miraya...Kocaman olmuş...
İnşallah diğer hastalıklarından da kurtulursun canım biran önce...Allah dağına göre kar verir derler, ne kadar güçlü birisin ki dayanabiliyorsun...Bebişler sağ salim gelsinler de...İlaçlar içilir elbet..
Ben de hiç ilaç içmiyorum ondan dertliyim, vitamin bile vermiyor doktor...

Dayanmasak nolur canım can taşıyoruz bile bile de zarar veremiyor insan.. Ama dediğin doğru canım çok tatlı değildir.. İğneye falan alıştım artık, kendine iğne yapamayanlar da var... Her gün başkasına bağımlı oluyorlar.. O da zor yani.. En güzeli kendinin yapması bence..

kızlar günaydın:3:nasılsınızz

ya size bişey soracaktım ben nisan sonunda doğum iznine ayrılıyorum 33.haftaya denk geliyor
geçen doktoruma sorduğumda ne zaman izne ayrılacaksan 2 gün önceden gel dedi çıkaralım dedi ama 32. haftamda almam gerekmiyormu raporu ilerde sorun çıkar mı süt parasını alırken falan sorun çıkmaz demi birde raporum bitsin bitmesin ben eylül ayında bayramdan sonra başlıyacağım işe

ya size bişey soracaktım ben nisan sonunda doğum iznine ayrılıyorum 33.haftaya denk geliyor
geçen doktoruma sorduğumda ne zaman izne ayrılacaksan 2 gün önceden gel dedi çıkaralım dedi ama 32. haftamda almam gerekmiyormu raporu ilerde sorun çıkar mı süt parasını alırken falan sorun çıkmaz demi birde raporum bitsin bitmesin ben eylül ayında bayramdan sonra başlıyacağım işe

günaydın canlarım :)

Günaydın kızlarr...:54:

Bi de kızlar, şu iç zıbın dış zıbın olayını ege ve oykum daha iyi bilir..Sonuçta onların 2.bebeği..
Ben hemşireden duyduğumu söylüyorum, yani kendimin hiçbi fikri yok....

günaydın tatlım hoşgeldin

kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..

ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler

Ben de almadım kalın olur diye.. hiiiç anlamıyorum yaa bebekle kalıvericem ben öyle cıscınıl doğunca galiba :)

günaydın canlarım :)

Günaydın tatlımmmmmmmm

gunaydın hos geldın cnm benım

Bi de kızlar, şu iç zıbın dış zıbın olayını ege ve oykum daha iyi bilir..Sonuçta onların 2.bebeği..
Ben hemşireden duyduğumu söylüyorum, yani kendimin hiçbi fikri yok....

cnm banada kayınvalıde dedı zıbın al gobek dusene kadar onu gıydırırız dıye ınce bagcıklı bııs bulana kadar cnm cıktıı.. ama ısyerınde felan dogum yapan butun arkadaslarım hıc gerek yok dıyo cıtcıtlılar yetıyomus ama ben yınede bulunsun dıye 2 tane aldım

Napıyosunuz tatlişler varmı bir yaramazlık?

valla fmg sımdılık yok gıbı dun gcede uyuyamadım alta baskı yapıo durmadan agrılı bıde bugun dr u arıyacam bakalım ne dıcek en son gıttıgımde agrın oluyormu dedı yok dedım dunden berı oda basladı esıme desen yazık adam benle uyumuyo kuzum benım cok uzulyom onada sabahın körunde cekıp gıdıo :59:

Ben de almadım kalın olur diye.. hiiiç anlamıyorum yaa bebekle kalıvericem ben öyle cıscınıl doğunca galiba :)

Günaydın tatlımmmmmmmm

Yaz da olsa iç zıbın ve bir tulum lazım... yani iki kat olması lazım.. Anne karnı çok sıcak olduğundan bebekler üşüyorlar ilk 20 günde falan bebek adapte oluyor dış dünyaya ... Onun için bebeler doğar doğmaz cıbıldak olmaz kızlar.. Ayaklı penye bir tulum, çorap, iç zıbın olması lazım ben haziranda doğursum ilkini doktor böyle giydir demişti..

Back
X