• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))) liste yap, ben liste yaptım çoook işime yaradı
Bi de nette hep hazır bebek alışveriş listeleri var, onları alıp kendine göre de organize edebilirsin :)
sen ne yaptın ikizim en son perdeleri halıyı falan?

Korkma canımm yaa, herkes nasıl doğurdu biz de doğurucaz öyle :)

Bu arada Esra Erol'u izledim dün, kadın maşallah hoppidi hoppidi oynuyor yaa :) Maşallah diyim de,
Ben kığırdayamıyorum bile :) utandım kendimden

Oyna kız sende..Niye kıpırdayamıyon....
Ben hafta sonu amcam gidince kafamız dağılsın moralimiz yerine gelsin diye eşimle bara gittim, tabi meyve suyu içtim de...Oynamak ne kelime kareoke bile yaptım...:9: Moralim yerine gelsin diye yazık eşim de ses etmiyor..Normal zamanda olsa ne işin var söyleme derdi...

iyiyiz tatliş yani ben iyiyim çokşükür ama ege ile öyküm dertli

ne oldu ki bacılarıma

cnm banada kayınvalıde dedı zıbın al gobek dusene kadar onu gıydırırız dıye ınce bagcıklı bııs bulana kadar cnm cıktıı.. ama ısyerınde felan dogum yapan butun arkadaslarım hıc gerek yok dıyo cıtcıtlılar yetıyomus ama ben yınede bulunsun dıye 2 tane aldım

seninle gördüğümüz zıbınlar mı? onlardan mı almak lazım?

valla fmg sımdılık yok gıbı dun gcede uyuyamadım alta baskı yapıo durmadan agrılı bıde bugun dr u arıyacam bakalım ne dıcek en son gıttıgımde agrın oluyormu dedı yok dedım dunden berı oda basladı esıme desen yazık adam benle uyumuyo kuzum benım cok uzulyom onada sabahın körunde cekıp gıdıo :59:

ayy canım ağrı olacak diyor doktorum. idare edeceğiz artık.moralini yüksek tut geçecek hepsi.
üzülme canım benim. idare eder kocan. biz bütün gece ağrı çekip sabah kalkıp işe geliyoruz. ya biz naaapalım bacım :32:

Egenin enfeksiyon geçmemiş..Öyküm de ilaçlardan dertli...
Bodrum da pek iyi değilmiş ama nedenini bilmiyoruz..Bir de temmuz annesi doğum yapmış ona üzüldük...
Ama moralimizi iyi tutmaya çalışıyoruz..

ayyy kıyamam bebeğin durumu nasılmış?
allah yardımcıları olsun.
kuzu terlik unutmuşsun hastane için.
ben listeme onu da ekledim.

günaydın kızlar...
bir süredir yazamıyordum..canım burnumda hiç sormayın yaa:59::59: ayak bileklerim şişti, 1 haftadır nasıl sızlıyoo anlatamam, diz kemiğim, ayaklarımın altı nasıl ağrıyo, penguen gibi yürüyorumm...biraz bugun iyi gibi bakalım..çok sızım yok..ama akşam acıdan ağlayacaktım az daha....inşallah sizlerde olmaz, kötü bişeymiş...
bide dün doktora gittim, oğlum 1471 gr.olmuş...pozisyonu oturur şekilde dedi doktorum, dönermi ileriki haftalarda falan diye sordum..daha vakıt var, dönebilir ama haftalar ilerledikçe bebeğin dönmeside zorlaşır dedi....biraz ona taktım kafaya ama hayırlısı ne ise öyle olsun....:26: çok korkuyorum doğumdan :18:

canım şişliklerden ben de çok çekiyorum.
kıpkırmızı ayaklarım bacaklarım. geçmiş olsun.

ne yaptınnn zuzummm? Sezin kuzun ne yapıyooooooor??

iyi kuzum, gece hiç kıpraşmadı. şimdi başladı yine keşife :))))

günydııııın:3:.....

günaydın canikom :)

Kızlar yetişemiyorum size.

taksamda takmasamda içicem el mahkum. Bana diyorki temiz tutman lazım işteyim bütün gün nasıl tutucam banyomu yapıyım iş yerinde.

kuzum ihmal ne demek ilacı sevmedikçe başımdan eksik olmuyor birde eczacı inşallah bebeğe bişey olmaz çok antibiyotik içiyosun demesin mi. Koptum orda.
Oıff temmuz annesine de allah yardım etsin kuzusunu anasına babasına bağışlasın..

Fatma göbüş kocaman olmuş
maşallahhhhhh

canım beniiiiim çok geçmiş olsun..Allah tüm annelere yardım etsinn..az kaldı sabredelimm tatlımm..

hastane çıkışının birini annem birini kayınvalidem almış annem 1 ay önce gelcek onu yıkar ütülerim. kayınvalidemden istedim gittiğimde götürüyüm de yıkıyım dedim kadın vermedi iyi mi doğum yapınca getircem daha alacaklarımvar dedi. gösteriş yapcak heralde. ben napıcaksam onu yıkamadan giydircem snıyo heralde bir de onun yıkanması kuruması onu beklicez heralde kirli kirli

ben de koyacam cnm bıde kendıme canta adım pazar gunu benım esyaları koymaya bu aralar pembe ve grı modaymıs kızlarda ben oyle aldım beslı setıde oyle aman tek saglıklı dogsunda gerızekalı kaynım bebegın resmını gormus dıokı bunun kafası buyuk gozunun bırı buyuk bırı kucuk esımle kavga etyodu nerdeyse her ay olculuyor her yerı ne alaka dedı esım bu ınsanlar nıe bolekı ya takma dıyonuz ama bu kadarda olmas..:59:

ultrason resmine göre çocuğun tipini bu kadar iyi ayırt edebileni de ilk kez duydum:41::41:
boşver sen başkalarını, çok güzel bi kızın olacak inşallah:)
Mevsimcim çok geçmiş olsun sana da, bizimki de dönmemişti son gidişimde, dün randevum vardı, dönmüş dedi doktor. seninki de döner inşallah, dönmese de sürekli takip halindeyiz, sıkıntı olmaz inşallah canım.

günaydın ....fatma ve kuzu maşallah göbüşlere:nazar:..ege geçmiş olsun ...öyküm inşallah kızın 38 e kadar dayanır annesini üzmez ....bodrum ve bebişi inşallah iyidir...kızlar kimse yanlış anlamazsa eğer şu üzücü doğum haberlerini yazmasak olurmu çok etkiliyo bçyle haberler psikolojimi korku sarıyo içimizi

günaydıın kızlar nasılsınız demiycem yazmışsınız bişeyler ya çok üzüldüm geçmiş olsun artık son ay sıkıntıları başladı galiba temmuz annelerindn doğum yapanmı olmuş ben mi yanlış anladım çok üzüldüm ya sabah sabah bebişler erken gelmesinde sıkıntılarına razıyız valla

ben de koyacam cnm bıde kendıme canta adım pazar gunu benım esyaları koymaya bu aralar pembe ve grı modaymıs kızlarda ben oyle aldım beslı setıde oyle aman tek saglıklı dogsunda gerızekalı kaynım bebegın resmını gormus dıokı bunun kafası buyuk gozunun bırı buyuk bırı kucuk esımle kavga etyodu nerdeyse her ay olculuyor her yerı ne alaka dedı esım bu ınsanlar nıe bolekı ya takma dıyonuz ama bu kadarda olmas..:59:

dengesiz, salak yaaaaa. kusura bakma canım çok kızdım o nasıl bir davranış :63:

ya benim soruma cevap vermedinizzz:5::5::5:

canım hiç anlamıyorum bu işlerden ben :(

günaydın kızlaaaarrrr ben geldim nasılsınız bakem :64::64:

günaydın :)

ayyy kıyamam bebeğin durumu nasılmış?
allah yardımcıları olsun.
kuzu terlik unutmuşsun hastane için.
ben listeme onu da ekledim.

Doğru terlik yok, aklıma da gelmedi..Alayım da koyayım bari onu da...
Bebiş iyi değilmiş canım ya, 700 küsur gr. doğmuş, doktor pek ümit bkleme demiş.

günaydın kızlarrr:3::3::3:
ege, öyküm ve esra geçmiş olsun, Allah şifa versin.
zinkerbel, mide yanması berbat bişi insanın iştahını da kesiyor ama etkin bir çözüm bulamadım ben malesef. azıcık idare etsin diye şurup içiyorum falan. yağlı şeyler çok dokunuyo bu arada, ama yine de yiyorum dayanamıyorum:(
kızlar dün limango'dan kedili pisili bi pike takımı aldım, çok uygundu fiyatı ama tabi kalitesinden emin değilim, markası cotton box'tı. kullanan var mı aranızda bu markayı daha önceden?

beyaz leblebi tek çözüm mide yanmasına :82:

günaydın ....fatma ve kuzu maşallah göbüşlere:nazar:..ege geçmiş olsun ...öyküm inşallah kızın 38 e kadar dayanır annesini üzmez ....bodrum ve bebişi inşallah iyidir...kızlar kimse yanlış anlamazsa eğer şu üzücü doğum haberlerini yazmasak olurmu çok etkiliyo bçyle haberler psikolojimi korku sarıyo içimizi

günaydıın kızlar nasılsınız demiycem yazmışsınız bişeyler ya çok üzüldüm geçmiş olsun artık son ay sıkıntıları başladı galiba temmuz annelerindn doğum yapanmı olmuş ben mi yanlış anladım çok üzüldüm ya sabah sabah bebişler erken gelmesinde sıkıntılarına razıyız valla

Günaydın kızlar..Evet bende çok etkileniyorum,inşallah böyle haberler okumayız hiç bi daha...

benım annemde burnundan anlardı kardesımn burnu soguksa usuyo sıcaksa usumuyor demekmıs :1:

Evet o da olur canım... el ayaklar hep soğuk oluyor çünkü..

Ya kızlar korkmayın ya onlar ekstren durumlar.. Merak etmeyin bişey olmaz zaten kanama falan olsa, durduruyorlar.. Tansiyonda falanda 1-2 hafta hastanede düşürüyorlar merak etmeyin ya.. Bizim bebeler büyüdü zaten. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Zaten hepimiz 7 aylık olduk yani.. 30-40 yıl önceki teknolojide bile 7 aylık bebekler yaşıyorlar.. Takmayın ya.. Bişeycik olmaz... :nazar:

Oyna kız sende..Niye kıpırdayamıyon....
Ben hafta sonu amcam gidince kafamız dağılsın moralimiz yerine gelsin diye eşimle bara gittim, tabi meyve suyu içtim de...Oynamak ne kelime kareoke bile yaptım...:9: Moralim yerine gelsin diye yazık eşim de ses etmiyor..Normal zamanda olsa ne işin var söyleme derdi...

Hep kuku kemiklerim ağrıyor, yürüyemiyorum ki oyniyim :9::9:
Bi zinkerbel bi ben, 2 yandan çarklııı :8::8::8:

kızalr benim başım fena ağrıyor okuyorum ama yazamıyorum meraklanmayın

Geçmiş olsun canımm

Doğru terlik yok, aklıma da gelmedi..Alayım da koyayım bari onu da...
Bebiş iyi değilmiş canım ya, 700 küsur gr. doğmuş, doktor pek ümit bkleme demiş.

kız iç çamaşırıda yok galiba:D:
Ege naaaptın dün?

Fatma göbüş kaçıncı sayfada?
canım göbüşler sayfasınada koydum ordan bak istersen

kızalr benim başım fena ağrıyor okuyorum ama yazamıyorum meraklanmayın

oyy geliyimmi başına msj yapmaya

Back
X