Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu
ailhan76:100-okundu
damraaa:100-okundu
avci82:100-okundu
realite34:100-okunuyor
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
teşekkür ederim...inşş başarabilirim.zaten gösterirler heralde...basitse sorun yok hallederim inşşşş
[sıze="2"]sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
Niyetimiz: Rabbim arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.amin
castamo:100-okundu
Nazayse:300-okundu
Dearmother:100-okundu
Mylady06:100-okundu
Ailhan76:100-okundu
Damraaa:100-okundu
Avci82:100-okunuyor
Realite34:100-okunuyor
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.amin
[/sıze]
allahım arkadaşımızın niyetini kabul etsin inşalllahhhhh
leblebişekeri için okuduğum 100 ayetel kürsi bitti allah kabul etsin inşallah.amin.
bende bitirdim şükür
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. çok sağolun. Rabbim mükafatımızı tez zamanda verir inşallah. Gönlünüze yüreğinize emeğinize sağlık.
Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
tabiki alırız başımızın üstünde yerin var canım.daha genceciksin maaşallahselam kizlar benide araniza alirmisiniz bende dondurlmuslarla tup bebege basladim suan 11. gunum brukselde yaptiriyorum yasim 22....
allahim cocuk isteyen herkeze hayirlisyla en kisa zamanda verir insallah
selam kizlar benide araniza alirmisiniz bende dondurlmuslarla tup bebege basladim suan 11. gunum brukselde yaptiriyorum yasim 22....
allahim cocuk isteyen herkeze hayirlisyla en kisa zamanda verir insallah
tabiki alırız başımızın üstünde yerin var canım.daha genceciksin maaşallahsorun neydi sizin uzun protokolmu.bilgilerini verirmisin cnm tabloyada ekleyeyim.
canım ya gencecik yaşta zorlu yollardan geçmişsin inş. bu sefer herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun yavrunasagolasin canim.
yasim 22, 4. denemem brukselde tedavi oluyorum dondurlmuslarla basladik 11. gunum bu bilgiler yetermi....
benim sorunum bayagi uzun kisaca soyle yazayim yarim rahmim var tek tupum bi tane normal calisan bitanede az calisan yumurtam var ama normal yoldan hamile kalamiyorum aslinda kalabilirmisim ama kalamiyorum bu temmuzda evleneli 4 yil bitecek evlendigimden beri hic korunmadik hep calistik ama taktir iste olmadi bu tedaviden once dondurlmus tedaviyle hamile kaldim ama 2 bucuk aylikken dusuk yaptim bu 4. denemem olacak insallah bu sefer hersey yolunda gider.....
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okunuyor
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||
35|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
canım biz sıradaki arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz.masallah tablo cok guzel insallah herkezin sonucu pozitif cikar bende dua etmeye baslayayim hangi dualari okuyorsunuz bi kac yerde okudum arkadaslar, meryem suresi ve hz. zekeriyanin duasini okuyorlardi siz hangilerini okuyorsunuz yardimci olurmusunuz..
canım ya gencecik yaşta zorlu yollardan geçmişsin inş. bu sefer herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun yavruna
amin inşallahevet oyle canim ama sikayet etmiyorum benim nasibimde bu sekildeymis. rabbim hayirlisiyla insallah bu sefer verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?