2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım biz hergün bi kişiye 1000 ayetel kürsi okuyoruz.Sende katılabilirsin.Ayrıyetten kendinde söylediğin sureleri okayabilirsin

hayırlı olsun uğurlu olsun canım tedavin inşallah çok çok güzel olacak herşey

selam kizlar benide araniza alirmisiniz bende dondurlmuslarla tup bebege basladim suan 11. gunum brukselde yaptiriyorum yasim 22....
allahim cocuk isteyen herkeze hayirlisyla en kisa zamanda verir insallah

hoşgeldin canım. inşallah bu sefer herşey yolunda gider 9 ay sonra sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini, bebişlerini

hosbuldum canim, amin insallah allahim herkezin yuzunu guldursun insallah.

arkadaslar biyerde su duayi duydum boyle dua edilirse kabul olurmus.....
(bir gun kör bir zat peygamber efendimizin yanina gelmis ve soyle demis "ya resulallah! allah u tealaya dua et gozlerim acilsin" demis. peygamber efendimizde o zata soyle demis "kusursuz bir abdest al.sonra ya rabbi sana yalvariyorum .sevgili peygamberin muhammed aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum. Ey cok sevdigim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvariyorum senin hatrin icin duami kabul etmesini istiyorum. Ya rabbi bu yuce peygamberi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul eyle..." ve duasini okumasini soyledi oda abdest alip dua etti ve hemen gozleri acildi.......)
arkadaslar herseyden once dua etmeliyiz rabbim kabul etmeyecgi duayi kuluna ettirmezmis ellerimizi semaya kaldirip dua edelim birtek kendimiz icin degil bizim durumumuzda olan bir cok insan var onlar icinde dua edelim...
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..YA RABBİ Rızana TaLibiz, CemaLine TaLibiz, Habibinin Şefeatine Talibiz ! Nail EyLe . aminnn

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu
damraaa:100-okunuyor

kalan:800

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

AMİN inşallah arkadaşım Allahım isteyen herkese versin

bu duayı bende okumuştum internetten hepimizin duaları kabul olur inşallah..

canım dearmother çok güzel avatarlar varmış teşekkürler senininde de gözüm kalmadı değil yani kocama şarkı besteledim " senden ikizim olsun istiyorum" diye

canim bende siradaki arkadas icin 100 defa okudum allahim kabul eder insallah......

Can Dostlarım merhaba.. BEn bugün Ankaraya geldim, çok kötü bir gün geçirdim moralmende bozuldum.. İnternetten ev bulmuştuk adamın internette koyduğu evle alakası yok, dağın tepesinde etrafında inşaat apar topar otele yerleştik başladık internetten araştırmaya, 2 yer bulduk ayy biri bodrum katınında altında evi göreseniz çok pis acansız kaçtık ordanda, sonra bitane bulduk güvenlikli bize maliyeti çok fazlaya patladıysada çaresizlikten mecburduk, otelde kalsak 1 ay bu dünyanın parası tutucak2 tüp bebek parası giderdi sanırım.. İnanırmısınız otele geldik iğnemi yaptım 7de bir uyumuşum o uyuyuş şimdi kalktım.. Yarın benim batuhan hocada muayenem var bakalım ne durumdayım.. Ama size girip yazamam çünkü internet yok, vınn da almamıştık yanımıza internet var diye, pazar yada pazartesi haber verebilirim artık ben size, yada mylady06 ablam yazar.. Bana verdiğiniz destek, dostluk,arkadaşlık için çok çok teşekkür ederim.. Burdanda yüzyüze tanışmaya fırsatım olan bir dostluk kazandım, Mylady06 ablamada desteği için çok teşekkür ederim bugün ben ev ararken beni yalnız bırakmadı hep aradı kendiside buldu, Allahım ondan da sizden de razı olsun.. Umarım bunca telaş, bunca emek boşuna gitmez ve ben burdan ayrılırken meleğim anneciğine sımsıkı tutunmuş onu bırakmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor olur... Ben kendimi olumluya o kadar alıştırdım ki eğer sonuç olumsuz olur ise inanın bunu nasıl kaldırabilirim bilmiyorum.. Sizleri çok seviyorum.. Herşey için çok ama çok teşekkür ederim tekrar.. İYi Sabahlar En güzel Anne Adayları, Melekleriniz sizinle olsun..

günaydın kızlar bugün ilk günaydın benden olsun sabahın köründe burdayım çünkü eşim sabah 4 te iş için izmire gitti bende kalkınca hava açana kadar yatamam burdayım avantar değiştirebildim mi acaaba görcez şimdi.

selam kizlar benide araniza alirmisiniz bende dondurlmuslarla tup bebege basladim suan 11. gunum brukselde yaptiriyorum yasim 22....
allahim cocuk isteyen herkeze hayirlisyla en kisa zamanda verir insallah

asaletim hoşgeldin cnm aramıza allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün cnm.

turtimm cnm güzel haberlerini bekliyoruz.allah emeklerini boşa çıkartmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…