2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

iyi akşamlar sana da sağol kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

cok sukur bende iyim bi kac gundur goguslerim agriyor sebebi ne olabilir sabahlarida asiri midem bulaniyo daha transferim olmadi niye boyle oluyorum acaba tedavide kullandigim haptanmi oluyor ???? yarin kan testim var bide ultrasona girecem rahim duvarima bakacaklar..

öylemiiii sen nerde yaptırıyordun canım. hepimiz için hayırlısı olsun seneye mart nisan mayıs ailelerimiz çoğalsın[/QUOTE]

ankara anatolyada yaptırıcam canım..biran önce hayırlısıyla başlasada sonuçlansa bu süreç.sürekli ya bişey okuyorum ya bişey duyuyorum moralim bozuluyo Allah hayıretsin sonumuzu

klomen mi kullanıyorsun.. bazı ilaçlar göğüslerde hassasiyet kasıkta ağrı ve mide bulantısı yapabiliyor ama yinede yarın kontrolde bir söyle canım doktoruna..

ilaçların etkisidir heralde..birazda stres yapıyosan ondanda olabilir.Allah kolaylık versin hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inşallah.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben iyiyim şükür yoğun bir gündü iş güç bitmedi bir türlü

hoşgeldin canım..ben iyi olmaya çalışıyorum valla işte..çalışıyomusun dear?

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben iyiyim şükür yoğun bir gündü iş güç bitmedi bir türlü

hoşgeldin canımm.. sorma o bendede var 2-3 gündür işim bitmek bitmiyor..

öylemiiii sen nerde yaptırıyordun canım. hepimiz için hayırlısı olsun seneye mart nisan mayıs ailelerimiz çoğalsın

ankara anatolyada yaptırıcam canım..biran önce hayırlısıyla başlasada sonuçlansa bu süreç.sürekli ya bişey okuyorum ya bişey duyuyorum moralim bozuluyo Allah hayıretsin sonumuzu[/QUOTE]

moralini bozma canım bende önceden çok araştırma yapıyordum bu neden olur şu neden olur bu sefer ne olur diye ama bıraktım hepsini. internette bir buraya birde alışveriş sitelerine bakıyorum hakkımızda hayırlısı diyorum artık..

cnm ilaçlar yapıyo sanırım bendede oluyodu.gögülerim çok büyük değil ama tedavide baya bi büyüyolar.mide bulantısı.bide iğneyi vurduktan en fazla yarım saat sonra bir uyku bastırıyo beni top atsalar duymam herhalde.transfer günü hemşireye sormuşrum bazı hastalarda uyku,halsizlik yapıyomuş.

sanirim oyledir canim hic boyle olmaistim daha onceki tedavilerde de ayni ilaci kullanmistim neyse bakalim yarin doktora sorariz...

kızlar ben çıkıyorum maalesef..arkadaşlara yemeğe gitcektik o aradı şimdi..görüşürüz tekrar kendinize iyibakın öpüyorum sizleri

hayır canım çalışmıyorum

merhaba canim kendi adima soyleyim sukur bende iyiyim yarin kontrolum var...
hadi hayırlısı canım.iyi haberlerle gel inş.

hoşgeldin canımm.. sorma o bendede var 2-3 gündür işim bitmek bitmiyor..
sorma ya aynen öyle.işmi bitmiyor bendemi yapma hevesi yok bu ara kestiremedim aslında

kaderdaşız canım. ben de pko liyim. 26 yaşındayım. spora başladım. birkaç gündür sabah akşam 1 er saat. yürüyorum. belki faydası olur tedavi aşamasında diye. sen henüz karar vermedin sanırım. tedaviyi ne zaman planlıyosun. 3 haziran tahmini adet tarihim. kısmet olursa kısa protokolle başlıycaz...

merhaba arkadalşlar

bende elçin 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim geçen sene başarısız bir tüp bebe tedavim olmuştu vu bu haziranda ikinciyi deniycez naip olursa inşallahhh anatoliada bülent beye gidiyorum inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız

sorma ya aynen öyle.işmi bitmiyor bendemi yapma hevesi yok bu ara kestiremedim aslında[/QUOTE]
hevesle falan alakası yok canım iş bitmiyor

leblebişekerim nerdesin ya görüşemedik bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…