iyi akşamlar sana da sağol kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
cok sukur bende iyim bi kac gundur goguslerim agriyor sebebi ne olabilir sabahlarida asiri midem bulaniyo daha transferim olmadi niye boyle oluyorum acaba tedavide kullandigim haptanmi oluyor ???? yarin kan testim var bide ultrasona girecem rahim duvarima bakacaklar..
klomen mi kullanıyorsun.. bazı ilaçlar göğüslerde hassasiyet kasıkta ağrı ve mide bulantısı yapabiliyor ama yinede yarın kontrolde bir söyle canım doktoruna..
cok sukur bende iyim bi kac gundur goguslerim agriyor sebebi ne olabilir sabahlarida asiri midem bulaniyo daha transferim olmadi niye boyle oluyorum acaba tedavide kullandigim haptanmi oluyor ???? yarin kan testim var bide ultrasona girecem rahim duvarima bakacaklar..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben iyiyim şükür yoğun bir gündü iş güç bitmedi bir türlü
öylemiiiisen nerde yaptırıyordun canım. hepimiz için hayırlısı olsun seneye mart nisan mayıs ailelerimiz çoğalsın
ilaçların etkisidir heralde..birazda stres yapıyosan ondanda olabilir.Allah kolaylık versin hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inşallah.
cnm ilaçlar yapıyo sanırım bendede oluyodu.gögülerim çok büyük değil ama tedavide baya bi büyüyolar.mide bulantısı.bide iğneyi vurduktan en fazla yarım saat sonra bir uyku bastırıyo beni top atsalar duymam herhalde.transfer günü hemşireye sormuşrum bazı hastalarda uyku,halsizlik yapıyomuş.
hayır canım çalışmıyorumilaçların etkisidir heralde..birazda stres yapıyosan ondanda olabilir.Allah kolaylık versin hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inşallah.
hoşgeldin canım..ben iyi olmaya çalışıyorum valla işte..çalışıyomusun dear?
hadi hayırlısı canım.iyi haberlerle gel inş.merhaba canim kendi adima soyleyim sukur bende iyiyim yarin kontrolum var...
sorma ya aynen öyle.işmi bitmiyor bendemi yapma hevesi yok bu ara kestiremedim aslındahoşgeldin canımm.. sorma o bendede var 2-3 gündür işim bitmek bitmiyor..
iyi eğlenceler canım.afiyet olsunkızlar ben çıkıyorum maalesef..arkadaşlara yemeğe gitcektik o aradı şimdi..görüşürüz tekrar kendinize iyibakın öpüyorum sizleri
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün
Canim cok guzel, sen kararini vermissin, simdiden hayirli olsun.Her ey gonlunce olur insallah.
Ben 34 yasindayim ve poli kistik over hastasiyim. Bu sitede kilo vererek pko dan kurtulan ve hamile kalan insanlarin hikayelerini okudum. Ben de diyete basladim yani en azindan belki tup bebekte de basariyi etkiler belki diye.
Sen kac yasindasin ve problemin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?