2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım yaaaa tefriciyeyi 4444 kere mi okudun. onun için öyle bir günün olduğunu bilmiyodum. allah kabul etsin. rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah.
ben de daha önce okumuştum. hamile kalmıştımda ama devamı gelmedii....
bu sefer transferle tahlil günü arasında okumayı planlıyorum. o zaman hala yardım etmek istersen. seve seve kabul ederim canımm...

ok.tabiki okurum.sen transfer günü beni özellikle bilgilendir.ben de opu ve transfer arası 1001 ayetelkürsi ve sayısız yasin okumayı/okutmayı düşünüyorum.allah kabul ederse.

çok sevindim, inşAllah sonuna kadar hep 1. kalite gider :)
İnşAllah darısı sıradakilerin başına.

nil_alp'cim...
2 embriyo transfer edilmiş harika.insallah tutunurlar bebeklerin.burdan güzel haberlerini alırız hamiş haberleri tek tek artıyor ne güzel.bu aşamalara bizde gelir ve hepimiz bebeklerimize kavusuruz insallah.sorununuz neydi ve yasın kaç yazabilirmisin canım?herkese özellikle soruyorum ki çok fazla şey öğrendim ve hepimiz öğreniyoruz bu forumda.dualarım seninle,en kısa zamanda meleğinin karnında olması dileğiyle canım..

ayy çok üzüldüm keşke 2 olsaydı.

canim nil-alp arkadasimiz var ona 2 embriyo transferi yapildi daha yeni 23 yasinda olmasi lazim
ama bu sayfada da konustuk yeni yasa geregi 35 yas alti tek embriyo koyuyorlar demek her hastane uygullamiyor bende anlamadiim:26::26:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Kalan:288

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

canim dearmotherin actigi sayfadan okuyacak olanlar varmi merak ettimde

yeda,
ben doktorla konuştuğumda ben sormadan biz genelde herkese 2 koyuyoruz, hep ikisi de tutarsa embriyo içerde bölünmüştür diye rapor ediyoruz demişti. o zaman pek ayrıntılı sormadım. ama bir dahaki sefere sorarım yasal olanı neymiş.

Son düzenleme:

ben bursa acibademde yaptircamda orda yaptiran arkadaslar da var doktora sormuslar kesinlikle tek embriyo koyuyoruz demis sen nerde tedavi goruyorsun

sorma canım görüşemedik ben tedavi öncesi anneme ziyarete gitmeyi planladım onun hazırlıklarını yaptım. dönüşte de büyük ihtimal herşey yolunda olursa tabi, reglimle birlikte tedavi var iş kalmasın diye temizlik vesaireyide yaptım o yüzden bir türlü fırsat olmadı senin de göbişten iğne zamanın yaklaşıyor hadi hayırlısı canım inşallah herşeyin yolunda gider seninde güzel haberlerinle seviniriz.

canim dearmotherin actigi sayfadan okuyacak olanlar varmi merak ettimde

canım arkadaşımın açtığı topik yorumlara kapatıldı maalesef ama kapanmadan önce bir arkadaş 10 okurum dedi özelden de ulaşan var. geldikçe güncelliyorum listeyi

merhaba canim senin adina cok sevindim insallah bebeklerin sana SIMSIKI tutunacak birakmayacaklar seni moralini yuksek tut....

ah cnm ben bugün gittim şimdi geldim kistim küçükmüş önemli degil dedi.ama adetim sökülmemiş hala kalınmış rahim içi kalınmış tekrar bakcak cnm pazartesi filan haberleşelim dedi

hayırlısı olsun canım yaaa... geç olsun temiz olsun.

hayırlısı olsun, inşallah olacak... kaç yaşındasın?

ben bursa acibademde yaptircamda orda yaptiran arkadaslar da var doktora sormuslar kesinlikle tek embriyo koyuyoruz demis sen nerde tedavi goruyorsun

ya bana bunu söyleyen ankarada anatoliadaki doktordu, şimdi ordan ayrıldım gen-art a geçtim. yarın gideceğim kontrole orda sorarım kaç tane koyuyosunuz diye.

iyi geceler ece cim kimse yok galiba bu akşam, bende şenlik vardır diye geldim , neyseki sen burdasın, nasılsın canım ???

tülaycım benim 10 taneyi okudu annem (kayınvalidem) bir 10 tane daha ilave edebilirsin biraz daha okuyabilirim dedi, Allah kabul etsin inşallah...

süper annecim toplamında küçük bir hata var canım kalanın 250 olması lazım , yardımcın olarak düzelteyim dedim. öpüyorum seni çoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…