görüşemedik epeydir.numune verememişsiniz,tedavi ertelenmiş.hayırlısı olsun canım.bunda da bir hayır vardır.geç olsun da güç olmasın.
tsh,düşük çıktı demişsin.önceden biliyor muydun?yeni mi çıktı?ilaç başladı mı doktorun?takip edemedim 10gündür biraz sıkışık zamanlar geçirdim.artık buralardayım.öpüyorum seni de çok çok
ha bir de sıradaki arkadaşa benden de 50 yazar mısın canımcım.
ben geçen ragaip kandilinde namaz kıldım,tefriciye için.niyet etmek lazımmış.bir cuma başlayıp öbür cuma bitirmek gerekirmiş.bizde yaklaşık 20 kişi okuduk.ezberledim bile.eğer okumak isterseniz ben de sizin için okuyabiliirm.sıkı bir okuyucu ekibim var,saolsunlar hemencik okuyuverdik onlarla..
ok.tabiki okurum.sen transfer günü beni özellikle bilgilendir.ben de opu ve transfer arası 1001 ayetelkürsi ve sayısız yasin okumayı/okutmayı düşünüyorum.allah kabul ederse.canım yaaaa tefriciyeyi 4444 kere mi okudun. onun için öyle bir günün olduğunu bilmiyodum. allah kabul etsin. rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah.
ben de daha önce okumuştum. hamile kalmıştımda ama devamı gelmedii....
bu sefer transferle tahlil günü arasında okumayı planlıyorum. o zaman hala yardım etmek istersen. seve seve kabul ederim canımm...
merhaba arkadaşlar ben geldim hemde bebiklerimi alarak..
2 adet embriyo yerleştirildi embriiyolog ikiside olabileceğinin en iyisi dedi.ne kadar doğru bilmiyorum ama 1.kalite dedi.biri 9hücreliymiş biri 10hücreli..
inş tutunurlar.
ayy çok üzüldüm keşke 2 olsaydı.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Kalan:288
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
yeda,
ben doktorla konuştuğumda ben sormadan biz genelde herkese 2 koyuyoruz, hep ikisi de tutarsa embriyo içerde bölünmüştür diye rapor ediyoruz demişti. o zaman pek ayrıntılı sormadım. ama bir dahaki sefere sorarım yasal olanı neymiş.
ben iyiyim canımcım.evime döndüm.10gündür senin oralardaydım.şimdi 10gün iizn kullanacağım.ayın 20sinde tekrar geleceğim.görüşemedik senle de.ayarlayalım bir gün.
benim tedavim uzun protokol.bugün 8.iğnemi oldum.aynı zamanda doğum kontrol hapı da kullanıyorum.
adette lucrin dozu 10mm'den 5mm'e düşürülecek.şimdi güzel bir tatil yapıp,ertesinde adet olmayı bekliyorum.yalnız bugünlerde çok kilo aldığımı düşünerek stres yaptım kendime.ilk tüp denememden kalan +3kilom var.bunda da alırım kesin.tombalak olup çıktım daha şimdiden.
boyum 1.66 kilom 60 bu arada.
canim dearmotherin actigi sayfadan okuyacak olanlar varmi merak ettimde
peki seninki uzun mu,kısa mı?doğum kontrol hapı kullanıyor msun?
2 adet embriyo yerleştirildi embriiyolog ikiside olabileceğinin en iyisi dedi.ne kadar doğru bilmiyorum ama 1.kalite dedi.biri 9hücreliymiş biri 10hücreli..
inş tutunurlar.
ah cnm ben bugün gittim şimdi geldim kistim küçükmüş önemli degil dedi.ama adetim sökülmemiş hala kalınmış rahim içi kalınmış tekrar bakcak cnm pazartesi filan haberleşelim dedi
inş tutunurlar.
ben bursa acibademde yaptircamda orda yaptiran arkadaslar da var doktora sormuslar kesinlikle tek embriyo koyuyoruz demis sen nerde tedavi goruyorsun
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Kalan:288
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
iyi geceler ece cim kimse yok galiba bu akşam, bende şenlik vardır diye geldim , neyseki sen burdasın, nasılsın canım ???
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
ewest:100-okundu
kalan :350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?