sıkma canını gönlü güzel arkadaşım (kendini görmedim eminim kendinde çok güzelsindir) eşin içinde zor bir durum, senin yaşadığın endişelerin hepsini belki de daha fazlasını o da yaşıyor. ben eşimden biliyorum sperm vermek inanılmaz zor geliyor ona da , kendimi diyor 15 lik çocuk gibi hissediyorum bir de o odadan çıktığında herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, çok utanıyorum diyor. eninde sonunda yaptırcak sen endişe etme ve hiç şüphem yok bütün tedavin sürecin çok güzel gidecek süper annem ben
hg.canım.nasılsın.Ben hala merkeze karar veremedım,İstanbulu gezdık gercekten ıı merkezler uzaktan gelicek olmak geriyo benı acaba Kayseri de denesemmı dıye de dusunmuyorum desem yalan kafam karısık...
hg.canım.nasılsın.
kayseride kafana yatan yer varsa neden olmasın.
canım kabul etmekte ne demek nasıl mutlu oluruz bir bilsen.Allahım bin kere razı olsun.seninde dileğin neyse Rabbim kabul etsin inş.aminmerhaba hepinizin tedavileri hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız yasini şerif okuyosunuz isterseniz bende sizler için 10 tane okuyabilirim 2 gün sonra şuanda regliyim o yüzden kabul ederseniz seve seve okurum
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.İst.daki dr.larda beklemeniz gerektiğinimi söylüyorlar.Canım burda ercıyes unıversıtesınde proflar varmıs ıı dıyolar gecen bı gorustuk 3 ay sure dedıler esım bıraz kılolu kılo versın dedıler bız temmuza adapte olmustuk tabı gercekten 3 ay beklemelımıyız bılmıyorum...Senın sıkıntıların oldugunu bılmıyodum basta benım esımde boyleydı bılıyo musun sabrettım onu sıkıstırmadan bunun cok dogal bısey oldugunu etrafımızda bı cok ınsanın bu yolla bebek sahıbı oldunu gosterdım bıraz zor oldu cunku erkekler bu konuda cok hassas oluyolar....
canım kabul etmekte ne demek nasıl mutlu oluruz bir bilsen.Allahım bin kere razı olsun.seninde dileğin neyse Rabbim kabul etsin inş.amin
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.İst.daki dr.larda beklemeniz gerektiğinimi söylüyorlar.
Evet erkekler için zor bir durum ama mecbur olması gerekiyor.
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.İst.daki dr.larda beklemeniz gerektiğinimi söylüyorlar.
Evet erkekler için zor bir durum ama mecbur olması gerekiyor.
Gözlerim doldu inanki okurken .Bizi bizden iyi kim anlar kio zaman ben okuduktan sonra size yazarım benimde dileğim anne olmak hayırlısıyla bende tüp bebek denemiş biri olarak sizleri anlayabiliyorum ne aşamalardan geçtiğinizi
Gözlerim doldu inanki okurken .Bizi bizden iyi kim anlar kiO zaman bu duaların tümü senin içinde okunuyor canım inş.YÜCE MEVLAM kabul eder.Allahım bin kere razı olsun canım dileğini RABBİM tez vakitte kabul etsin.
Aynen öyle bizim için çok daha zor bir süreç.En kötüsü onca hormonu alacak olmamız.Sonra opu işlemi.Vs.vs.Sonu hayırlı olsunda inşallah.Evet erkekler için çk zor bir durum ama bizim için de çok zor , ben eşime dedim ki
sen veriyorsun spermi iş bitiyor, ben ne yapıyım, her muayene beni geriyor, bir tedavi süresince defalarca muayeneye giriyoruz, doktorlarımız ne kadar iyi ne kadar anlayışlı olsa da hepimiz bu muayenenin rahatsız edici olduğunu kabul ederiz, bu süreç eşlerimizin bize bizim eşlerimize anlayış göstermemiz gereken bir süreç. öyle değil mi????
hepimiz için hayırlısı olsun inş.İstanbulda kilo vermesini söylediler ama surec 3 ay demedıler 10 kılo yeterlı bızım ıcın dedıler hayırlısı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun bıraz daha beleyelım
Evet erkekler için çk zor bir durum ama bizim için de çok zor , ben eşime dedim ki
sen veriyorsun spermi iş bitiyor, ben ne yapıyım, her muayene beni geriyor, bir tedavi süresince defalarca muayeneye giriyoruz, doktorlarımız ne kadar iyi ne kadar anlayışlı olsa da hepimiz bu muayenenin rahatsız edici olduğunu kabul ederiz, bu süreç eşlerimizin bize bizim eşlerimize anlayış göstermemiz gereken bir süreç. öyle değil mi????
İstanbulda kilo vermesini söylediler ama surec 3 ay demedıler 10 kılo yeterlı bızım ıcın dedıler hayırlısı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun bıraz daha beleyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?