2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım inş.herşey yolunda gider hepimiz için.Evet düşün gidip işlem için konuşma yapmak bile istemiyor.Bende gideceğim tüm işlemleri ben yaptıracağım verdikleri kabı gizlice eşime vereceğim.Düşün yani o kadar rahatsız oluyor.Eşim çok sosyal bir insandır sohbeti muhabbeti sever hiç çekingen değildir.Ama iş buraya geldimi böyle oluyor.İnşallah herşey yolunda gider.Saol bitanem

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Hayırlı günler hepinize....Nisan transverin olmus hayırlı haberler alırsın ınsallah,korkma kendını yorma bunları dusunerek stres yapma hersey yolunda....

Ben hala merkeze karar veremedım,İstanbulu gezdık gercekten ıı merkezler uzaktan gelicek olmak geriyo benı acaba Kayseri de denesemmı dıye de dusunmuyorum desem yalan kafam karısık...

hg.canım.nasılsın.
kayseride kafana yatan yer varsa neden olmasın.

Canım burda ercıyes unıversıtesınde proflar varmıs ıı dıyolar gecen bı gorustuk 3 ay sure dedıler esım bıraz kılolu kılo versın dedıler bız temmuza adapte olmustuk tabı gercekten 3 ay beklemelımıyız bılmıyorum...Senın sıkıntıların oldugunu bılmıyodum basta benım esımde boyleydı bılıyo musun sabrettım onu sıkıstırmadan bunun cok dogal bısey oldugunu etrafımızda bı cok ınsanın bu yolla bebek sahıbı oldunu gosterdım bıraz zor oldu cunku erkekler bu konuda cok hassas oluyolar....

merhaba hepinizin tedavileri hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız yasini şerif okuyosunuz isterseniz bende sizler için 10 tane okuyabilirim 2 gün sonra şuanda regliyim o yüzden kabul ederseniz seve seve okurum

canım kabul etmekte ne demek nasıl mutlu oluruz bir bilsen.Allahım bin kere razı olsun.seninde dileğin neyse Rabbim kabul etsin inş.amin

Son düzenleme:
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.İst.daki dr.larda beklemeniz gerektiğinimi söylüyorlar.
Evet erkekler için zor bir durum ama mecbur olması gerekiyor.

Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.İst.daki dr.larda beklemeniz gerektiğinimi söylüyorlar.

Evet erkekler için çk zor bir durum ama bizim için de çok zor , ben eşime dedim ki
sen veriyorsun spermi iş bitiyor, ben ne yapıyım, her muayene beni geriyor, bir tedavi süresince defalarca muayeneye giriyoruz, doktorlarımız ne kadar iyi ne kadar anlayışlı olsa da hepimiz bu muayenenin rahatsız edici olduğunu kabul ederiz, bu süreç eşlerimizin bize bizim eşlerimize anlayış göstermemiz gereken bir süreç. öyle değil mi????

İstanbulda kilo vermesini söylediler ama surec 3 ay demedıler 10 kılo yeterlı bızım ıcın dedıler hayırlısı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun bıraz daha beleyelım

o zaman ben okuduktan sonra size yazarım benimde dileğim anne olmak hayırlısıyla bende tüp bebek denemiş biri olarak sizleri anlayabiliyorum ne aşamalardan geçtiğinizi
Gözlerim doldu inanki okurken .Bizi bizden iyi kim anlar kiO zaman bu duaların tümü senin içinde okunuyor canım inş.YÜCE MEVLAM kabul eder.Allahım bin kere razı olsun canım dileğini RABBİM tez vakitte kabul etsin.

sağol cnm mübarek 3 ayların hürmetine inş.hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

Aynen öyle bizim için çok daha zor bir süreç.En kötüsü onca hormonu alacak olmamız.Sonra opu işlemi.Vs.vs.Sonu hayırlı olsunda inşallah.

ooo eşleri çekiştiriyorlar ben geri kalırmıyım amaninnnnnnnnn

benim lk gittigim tam bir komediydi ya eşim o zaman hiç bilgi sahibi degildi cahili ne yada bana numara yapıyordu sperm verecek ama nasıl ben kan verecegim gel dedim sende sperm ama kandan bakıyorlarmış dedim inandı safım içeri ürolog odasına attım elinde kapla çıktı gülüyorum kızlar nasıl bu ne dedi bunu verdiler hani kanalacaklar dı dedi hadi canım hadi gir odaya verde kurtul dedim gidiyor adam merdivenlerden iniyor gidersen biter herşey dedim içeri giiti verdi spermi bir daha vermem ne halin varsa gör dedi
tabi aradan 3 l geçti tam 10 kez dada verdi şimdi hç umursamayır kendi gider hallerder

zaman kızlar birde eşinizi sıkbogaz yapmayın oyun oynamış gbi hallettirin

Tabıkı karsılıklı anlayıs umarım orta yolu bulurlar....

İstanbulda kilo vermesini söylediler ama surec 3 ay demedıler 10 kılo yeterlı bızım ıcın dedıler hayırlısı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun bıraz daha beleyelım

10 kilo vermek kısa süreçte çok sağlıklı olmadığından belki bu doktorun 3 ay demiştir. 3 ayda rahatlıklı 10 kilo verebilir eşin hemde sağlıklı bir şekilde, bunu göz önüne almış olabilirler..

herkese merhaba..sayfaların hepsini okuyamadım çok uzun olduğu için herkesin tedavisinin hayırla güzel bir şekilde sonuçlanmasını diliyorum.10tane yasin almıştım okumak için herhangi bir süre varmı çünkü 2gün önce histereskopi oldum ve şuan kanamam var bitmesini bekliyorum ve kısmetse ay sonunda adetimle birlikte tedavime başlayacağım dualarınıza benide eklerseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…