2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

gerçekten süpersinnnnn hadi kızlar hazırlığa bakıma bebeklerimize güzel görünelm:))))))

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Kalan:278

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE]

geçmişolsuna çok geliyorlar güzel anneciğim halbuki bugün başlayacaktık birza önce gittiler yoksa çoktan bitirirdik durulsun bitiririz diyor annem ancak ayetel kürsülerimizi bitirdik birde transferdeki 3 arkadaşımıza özel dua yaptık ama hanemize yazıldı çok şükür yasinler hepimiz için en hayırlısı olacak

Günaydın arkadaşlar, hafta sonu geldi benimde keyfim yerine geldi...
umuyorum hepiniz iyisiniz , hoşsunuzdur...

Ewestci bu ne enerji.. Haftasonu tatili sevinci böyle demek ki..Ben de yarın için şimdiden sevineyim bari..
Kızlar bişi sorucam ya...Ben ayın 8 inde transfer oldum.İlk gün 2 saat yattım.Ertesi gün yola çıktım...O gn bugündür de işimin başındayım.İşyerim olduğu için eve gidip gündüz yatma şansım yok.Zaten tedavi sürecinde işlerim çok aksadı...Yeri geliyo seyahat de yapıyorum.1-2 saatlik yola..Allah a şükür bi sıkıntım yok ama burda transferden sonra millettin günlerce yattığını duyunca endişeleniyorum...Ağır kaldırmıyorum..Ayakta da durmuyorum...Masamın başında oturuyorum..sizce bişi olur mu?

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
ewest:100-okundu

kalan :250

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Canım evet geç olsun güç olmasın vardır bundada bir hayır zaten eşimin değerlerinin düzelmesi için 2 aya gerek vardı böylece 2 ayda tamamlanmış oluyor.Bende zaten hipertiroit vardı canım fakat ilaçlarla kontrol altına alınmıştı uzun bir süredir.Şimdi tekrardan başladı testi yenileyip ilaç durumuna bakacağız canım.Canım bende tefriciye okutmak çok isterim kendimde ezber olarak bilmediğim için okumakta zorlanıyorum.benide sıraya alırmısın canım.Allah razı olsun.
Bu arada yaptığın bakım çok iyi olmuş kendini çok iyi hissettirir sana bende saçlarımı boyamıştım 3 hafta önce tedavi öncesi bir daha boyarım sanırım.

ah cnm ben bugün gittim şimdi geldim kistim küçükmüş önemli degil dedi.ama adetim sökülmemiş hala kalınmış rahim içi kalınmış tekrar bakcak cnm pazartesi filan haberleşelim dedi
inşallah sökülür yakın zamandada çok beklemek zorunda kalmazsın beklemek inanki çok zor.

canim dearmotherin actigi sayfadan okuyacak olanlar varmi merak ettimde
ne yazıkki dua konulu topikler açmak yasakmış.bilmiyordum .Oysaki dualarla alakalı konular okumuştum ama neyse.özelden ulaşırlar umarım.

süper annecim toplamında küçük bir hata var canım kalanın 250 olması lazım , yardımcın olarak düzelteyim dedim. öpüyorum seni çoookkkk
Canım benim dikkatine hayran kaldım valla çok teşekkür ederim bitanem düzelttim hemen.bende çok öpüyorum.Denk gelemedik bu ara.özledim seni

Nisancım hiç endişenleme canım, doktorların söylediği hayatınızı biraz yavaşlatın onun dışında aynen devam edin. önceki doktorumda şimdiki doktorumda transfer günü dinlenmen yeterli dedi.ilk transferde bana sadece temizlik yapma dediler ama tabiki ağır kaldırma, çok ayakta kalma , 2 saatin üzerinde araba kullanma...
hafta sonunun keyfini çıkar...

kızlar günaydınlar hepinize

nisan hayır canım korkma ve aklına kötü birşey gelnesin iki saat yatmak yeterliymiş canım ben hep yatmıştım ne oldu sıfır diger topikte arkadaş var çalışıyor hemen işe gittti bak dogurmak üzere maşallah ya
agır kaldırma fazlada yorma kendini fazlada oturma dolaş ara sıra dikkat et

süper annecim seninde günün aydınlık olsun şekerim. görüşemedik seninle bir türlü, biraz dalgın görüyorum seni, bir sıkıntın mı var, yoksa sonuçlaramı takıldın???
Saol canım benim,tahliller değilde eşim sanki kaçıyor testten buna canım sıkılıyor.Söz verdi önümüzdeki hafta içi test yaptıracağına ama ne bileyim tedirginmi diye üzülüyorum .Ben ona bak gör 5 milyon çıkacak falan diyorum tedriginliğimide belli etmiyorum ama.Birde çok çekiniyor rahatsız oluyor ortamdan.Yaptırsada bir rahatlasam.

Nisancım işe gidip kafandan bu düşünceli atman daha bile iyi olabilir.sürekli yatıp düşünmektense.Sen içini ferah tut canım.Ama kendinide yorma lütfen.

yeda 50 okumuş,
thesecret 50 okumuş
kalanı da bana ilave et bitirelim bu arkadaşımızın duasını süper annecim...

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:400-okundu
liafde:100-okundu
mylady06:100-okundu
ewest:250-okundu
yeda:50-okundu
thesecret:50-okundu

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

sıkma canını gönlü güzel arkadaşım (kendini görmedim eminim kendinde çok güzelsindir ) eşin içinde zor bir durum, senin yaşadığın endişelerin hepsini belki de daha fazlasını o da yaşıyor. ben eşimden biliyorum sperm vermek inanılmaz zor geliyor ona da , kendimi diyor 15 lik çocuk gibi hissediyorum bir de o odadan çıktığında herkes bana bakıyormuş gibi geliyor, çok utanıyorum diyor. eninde sonunda yaptırcak sen endişe etme ve hiç şüphem yok bütün tedavin sürecin çok güzel gidecek süper annem ben

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|
8|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|
9|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
26|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
27|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
28|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
29|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
30|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
31|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
32|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
33|ebrudur| |Temmuz |||| |
34|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
35|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
36|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
37|artrit||Haziran||3.Deneme|||
38| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
39|kelid_85|||||||
40|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
41|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
42|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
43|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
44| ozlmozcn | |Haziran |||| |
45|psikolog1707||Haziran |||| |
46|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
47|symrna35||Haziran|||||
48|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
49|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
50|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
51|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…